في كل مرة يغادر فيها عميل من عملاء Agoda أحد الفنادق، فإننا نرسل إليهم بريدًا إلكترونيًا نتطلب منهم فيه تقييمهم لإقامتهم في الفندق. فهذه هي الطريقة الوحيدة التي يمكن تقديم التقييم بها. يتعين أن يحصل كل تقييم على مصادقة فريق المحتوى التابع لنا قبل نشره على موقع Agoda الإلكتروني. وبالتالي، فخلافًا لتقييمات العديد من مواقع السفر الأخرى، تكون جميع تقييمات Agoda معتمدة وأصلية.
ادخل التواريخ للتحقق من التوافر وحجز هذا الفندق

منتجع شيراتون لاجونا جوام (Sheraton Laguna Guam Resort)

470 Farenholt Avenue Tamuning, تاموننج, جوام (مشاهدة الخريطة)

!احجز الآن

منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناح منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حوض الاستحمام منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حانة/استراحة منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقص منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقص منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة الاجتماعات منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة الاجتماعات منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقص منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقص منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - ردهة منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المناطق المحيطة منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظر منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الخارجي للفندق منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعم منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - بوفيه
منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحة منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعم منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظر منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظر منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الداخلي للفندق منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الخارجي للفندق منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمال منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحة منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناح منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناح منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعم منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الداخلي للفندق
المنطقة: تاموننج عدد الغرف: 318

أحدث تقييمات العملاء

تفضل باختيار نوع المسافر

 

جيد جدًا

7.7

من واقع 443 تقييمات

0 رأي بالإنكليزية

المستوى مقارنة بالسعر
7.8
الموقع
6.7
طاقم العمل
8.1
وضع الفندق / النظافة
8.0
الراحة / المستوى
8.3
الطعام / العشاء
7.3
كافة التقييمات (443)
صنِّف حسب
Erlinda M. عائلة مع أطفال صغار United States of America, 10 يناير, 2016
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9.7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
أبلغ عن هذا التقرير
Alexandre C. مسافر بغرض العمل China, 18 ديسمبر, 2015
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7.3
أبلغ عن هذا التقرير
Joo Y. زوجين South Korea, 03 ديسمبر, 2015
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7.3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
أبلغ عن هذا التقرير
Hyoungwook K. زوجين South Korea, 26 نوفمبر, 2015
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7.7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
أبلغ عن هذا التقرير
Ronald R. مسافر بغرض العمل United States of America, 07 نوفمبر, 2015
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9.3
أبلغ عن هذا التقرير
Tommy J. عائلة مع أطفال أكبر بالعمر Sweden, 17 أكتوبر, 2015
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5.3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
أبلغ عن هذا التقرير
Jiyeon K. عائلة مع أطفال صغار South Korea, 11 أكتوبر, 2015
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3.3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
أبلغ عن هذا التقرير
Mario W. مسافر وحيد United States of America, 23 سبتمبر, 2015
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8.3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
أبلغ عن هذا التقرير
Hyunjoo P. مسافر وحيد South Korea, 20 سبتمبر, 2015
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
أبلغ عن هذا التقرير
Kam W. زوجين Hong Kong, 04 سبتمبر, 2015
One of best hotel in Guam

Customer service, Hotel environment, Facility
7.3
Will come back again
أبلغ عن هذا التقرير
1 من 1 تقييم
 

!احجز الآن

اسرع - الغرف المتاحة محدودة

منتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الخارجي للفندقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حوض الاستحماممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حانة/استراحةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقصمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقصمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة الاجتماعاتمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة الاجتماعاتمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقصمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - قاعة رقصمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - ردهةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المناطق المحيطةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حماممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الخارجي للفندقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - بوفيهمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الداخلي للفندقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الخارجي للفندقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الداخلي للفندقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مرافقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مرافقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حماممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حماممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مرافقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مرافقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المطعممنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المتاجرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة اللياقة البدنيةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منتجع صحيمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منتجع صحيمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - المظهر الخارجي للفندقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مكتب إستقبالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - ردهةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - ردهةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - حمام السباحةمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مركز تجاريمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مركز تجاريمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - طعام و مشروباتمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - طعام و مشروباتمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - طعام و مشروباتمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مقهى/كافيهمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مقهى/كافيهمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مقهى/كافيهمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - مرافقمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة الضيوفمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - غرفة الضيوفمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظرمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - جناحمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - استراحة رجال الأعمالمنتجع شيراتون لاجونا جوام جوام - منظر


أجودا.كوم جزء من مجموعة برايسلاين, الرائدة في العالم في مجال السفر و الخدمات المرتبطة به.

AS-AGWEB-3C03