Back to hotel info

Very good 7.6
Based on 21 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Very good



based on 21 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 8.6
  • Facilities 8.0
  • Location 7.1
  • Room Comfort/Standard 8.2
  • Service 7.9
  • Value for Money 7.3
  • Food/Dining 6.6

Vincent C. from France
Couples
Stayed 2 nights in August 2011
Bel hôtel pas très bien situé
Vue
Nous avons séjourné deux nuits dans cet hôtel qui n'est pas très bien situé (loin de la mer, de Lovina Beach et de la jolie côte Nord Ouest de Bali), vous êts loin de tout. La chambre était très grande et très propre mais pas beaucoup d'eau chaude dans la salle de bains. La piscine était totalement verte, impossible de voir au travers de l'eau et personne ne s'en souciait même si aucun touriste ne si'y baignait. Le responsable de l'accueil n'était pas très sympathique à l'inverse du reste du personnel. Egalement problème de bruit avec les mosquées qui entourent l'hôtel.
Reviewed August 24, 2011

manoushka M. from Netherlands
Families with older children
Stayed 4 nights in August 2012
prachtig zwembad maar sleedse sfeer
zwembad!
Het zwembad is prachtig en daar waren we ook op gevallen op de site. Het hele komplex is echter sleeds en de sfeer wat lamlendig. Dit hotel was ons eerste hotel in bali en na de javaanse vriendelijkeheid was het wel even wennen. Voor pubers is er absoluut niets te doen. Wij waren het enige gezin. Geen aanrader.
Reviewed September 03, 2012

bas S. from Netherlands
Couples
Stayed one night in September 2011
Prachtig hotel met zeer grote kamers
Mooi uitzicht, erg ruim, vriendelijke staf
Wij kwamen na een lange rit vanaf Tanah Lot rond 17.00 uur in dit hotel aan en wij bleken de enige gasten te zijn. Nooit een goed teken dachten wij, maar zowel bij de receptie als de serveerster en de kokkin waren erg vriendelijk en geen moeite was teveel. Het zwembad was heerlijk en het uitzicht over een grote vallei en de zee was prachtig De zeer grote kamer en de reusachtige inloop/ buitendouche waren zoals het hele hotel in Balinese stijl. Smetteloos schoon, airco, alles erop en eraan. Wij konden gewoon zeggen wat we wilden eten en hoe laat, in het restaurant waren 2 tafels gedekt zodat wij nog konden kiezen waar we wilden zitten, erg leuke en vriendelijke bediening en het eten was erg goed.
Reviewed October 27, 2011

HARUFUMI M. from Japan
Families with older children
Stayed 2 nights in June 2012
景色が良いコテージタイプのホテル
景色やロケーションが良い、従業員が皆親切。清潔感があり、良く整備されたホテル
北バリという事で、混雑もなく快適に滞在出来た。大人4人が楽に泊まれるファミリータイプの部屋も気に入った。ただ、周辺にレストランは無く、ホテルのレストランもメニュウが貧弱で長期滞在のは問題がある。
Reviewed June 27, 2012

KUNIKO M. from Japan
Couples
Stayed one night in January 2012
ロケーションが良い
スタッフが親切で丁寧
プールから山と海を見ることができます。とても美しい景色です。 宿泊者が他におらず、予約した部屋からグレードをアップした部屋に宿泊できました。私の宿泊した部屋は、トイレ、風呂洗面所は部屋の裏庭にあり、雨天時は少し濡れます。朝食は3種類のメニューの中から選ぶことができます。
Reviewed January 24, 2012

Alit A. from Indonesia
Families with young children
Stayed one night in July 2016
libur lebaran
Kami menginap semalam, suasana hotel menyenangkan hanya saja fasilitasnya kurang memadai,kamar tidak dilengkapi tlp sehingga susah untuk menghubungi staf, dikamar tidak disediakankan coffie maker tapi kami dikasi pinjam termos. Oyaa Chanel tv lokalnya tidak lengkap. Tapi secara keseluruhan Okelah.
Reviewed July 08, 2016

edi F. from Indonesia
Solo travelers
Stayed one night in March 2014
kolam renang yang indah dan suasana nyaman
kolam renang, taman, fasilitas kamar
Disediakan sepeda secara gratis untuk menuju ke pantai yang berjarak kurang lebih 500meter, Staff yang ramah dan jujur, kami menginap di kamar 111 dan 112 setelah checkout dan meninggalkan hotel dompet kami tertinggal, staff disana menyimpan dengan baik ketika diambil dompet sudah disimpan dalam amplop tertutup. Kolam dengan suasana pemandangan yg indah menghadap pantai dan perkebunan.
Reviewed March 12, 2014

silvia S. from Indonesia
Families with young children
Stayed one night in September 2011
Eksotis Hotel
lingkungan yang sangat alami dan asri
sangat nyaman tinggal di hotel ini. pemandangan yang asri dan sangat segar udaranya. bangunan yang sangat indah, cocok untuk relaksasi dan melepas kepenatan.
Reviewed September 08, 2011

Ferenc A. from Hungary
Families with young children
Stayed 2 nights in July 2012
Hangulatos szobák, a fürdöszobal tetö nélküli
tökéletes ifju pároknak, ragyogó kilátás.
Akik nem szeretik a zsufolt turistaparadicsomokat, szeretnek megismerkedni helyi emberekkel, azoknak tökéletes választás. Sajnos a repülötértöl messze van, de ez az utazás összeköthetö a sziget látnivalóinak megismerésével.
Reviewed August 04, 2012

DAVID M. from Spain
Couples
Stayed 4 nights in August 2011
Hotel fantàstic però una mica desubicat
Disposa de tots els serveis per a uns dies de relax
Un servei excel·lent, en tracte i recursos disponibles. Habitacions àmplies, tot i que s'ho troba a faltar lloc per a deixar i gestionar les maletes. El servei de WIFI podria ser gratuit tot i que el preu de 1€ les 2 hores és barat.
Reviewed September 05, 2011