arrow-up-icon Earn points on your existing loyalty program!
Back to hotel info

Recent customer comments

Filter by traveler type
Very goodbased on 13 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 7.7
  • Location 6.9
  • Room Comfort/Standard 7.4
  • Service 7.2
  • Value for Money 8.0
  • Food/Dining 6.2

fuziah A.
Malaysia
January 24, 2014
Harga Berpatutan, Selesa dan Menyeronokkan
SELESA, LOKASI SENANG DICARI DAN MEMUDAHKAN
Saya telah menginap di Azzalea Hannah Homestay dari 18/1/ - 21/1/2014. Saya ingi kepastian tentang pembayaran dimana semasa saya online pihak agoda telah meminta maklumat kad kredit kerana saya membuat bayaran melalui kad kredit. Semasa saya check-out 'owner; azzalea hannah homestay telah meminta bayaran berjumlah RM450.00 dan saya telah membuat bayaran. Nak kepastian samada agoda telah mengambil bayaran dari kad kredit saya kalau telah diambil bagaimana cara saya nak mendapatkan semula wang yang telah dipotong melalui kad kredit saya. TOLONG BANTU SAYA....

Mohd D.
Malaysia
January 21, 2013
Midium rate Home stay
mudah untuk tempat berehat bagi keluarga yang besar.
secara keseluruhan hotel nie ok.. sesuai untuk tempat transit sebelum meneruskan perjalanan dari KK ke sandakan, ranau dsb..

Ariff J.
Malaysia
November 15, 2012
menarik & selesa
lengkap dengan perabot asas
pengalaman menginap di homestay ini adalah amat menyenangkan, kami ke sabah adalah untuk mendaftar adik ke ums, lokasinya yang berdekatan dengan ums dan tidak jauh dengan pusat bandar kk sangat memudahkan kami bergerak. rumai kedai juga tidak jauh kami hanya berjalan kaki sahaja untuk ke kedai runcit & ke kedai makan. mendapatkan perkhidmatan kereta sewa juga terdapat di kawasan rumah kedai tersebut.