arrow-up-icon Earn points on your existing loyalty program!
Back to hotel info

Very good 7.7
Based on 20 reviews

Recent customer comments

Filter by traveler type
Very good



based on 20 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 8.1
  • Location 8.0
  • Room Comfort/Standard 7.9
  • Service 8.0
  • Value for Money 7.6
  • Food/Dining 6.6

CHEN W.
China
January 12, 2012
worst hotel we stay in phuket
nothing
local driver found this small guesthouse after making three call. power was off from 0300.early morning,i can not find anybody on duty,we fight with mosquito after poweroff in this hot room.even we made packing under mobilphone light!!!

Meinrad E.
Germany
January 14, 2015
Bewertung
große Zimmer, sauber, freundliche Mitarbeiter

Svantje B.
Germany
February 02, 2013
schöne geräumige Bungalows, Fahrservice zum Strand
Immer frische Handtücher, wasser, Fahrservice
Meine 4 Nächte in den Udom Bungalows waren sehr nett. Freundliche familie, jeden Tag frische Handtücher und extrabadelaken, mit dem Tuktuk wurde man zum Strand gefahren. Sehr gut für einen einfachen Einstieg ins Land.

tim E.
Germany
January 02, 2013
super hotel
freundlich und günstig
es war der hammer! die bungalows sind mehr als top! sauber und alle freundlich! ich würde es immer wieder buc hen

Ernst B.
Germany
December 19, 2012
Nettes Resort, große, freundliche Zimmer
Nähe zum Flughafen
Sehr freundliche Aufnahme und vervorragender Service! Nette kleine Pools laden zum Entspannen ein.

yucheng L.
China
February 24, 2014
食物好吃,环境干净,值得推荐。
房间设施,卫生,服务水平。

luo W.
China
July 09, 2013
性价比还不错,装修还蛮新的
酒店服务人员很好,半夜到,还特地出来给司机之路。设置还算简单干净,有一点点泰式风。服务很周到。

Sergey T.
Russia
November 18, 2011
Супер бунгало
Стандортные номера на вид как полулюкс
В номере есть все для длительного проживания - микроволновка, чайник, карты, игры, открывашка и многое другое. Хозяин - свойский мужик, с ним можно спокойно пообщаться. Завтраки в любое время, отличаются порциями 50 бат, бат. Цены в баре не большие, чють дороже чем в магазине, просто округлены до 10 в большую сторону. На улице есть качельки и небольшой бассейн. Единственный минус - рядом ничего нет, кроме магазина 7/8. В целом бунгало очень понравилось - рекомендую!

Ida M.
Denmark
March 18, 2014
Pæne og komfortable værelser tæt på lufthavnen
Roligt område, tæt på lufthavnen (5 min i bil) og dejlige værelser
Vi havde en enkelt overnatning på Udom Bungalow inden vi skulle rejse hjem fra Phuket International Airport tidligt om morgenen. Værelserne var rummelige, rene og komfortable med lille terrasse. Billederne på sitet yder ikke værelserne retfærdighed. Det tager kun 5 min i bil til og fra lufthavnen og hotellet tilbyder billig transfer (200 THB for 3 personer). Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra vejen og er derfor roligt og har en hyggelig atmosfære. Stranden Nai Yang og Sirinat national park ligger i gåafstand fra hotellet (ca.15 min) med hyggelige, lokale restauranter. Der ligger også nogle få restauranter i hotel-området, hvilket er meget godt, da hotellets restaurant ikke har så meget på menukortet. De lukker dog kl.21. Der er også en 7Eleven tæt på. Alt i alt dejligt ophold. Kunne sagtens have brugt flere dage her og vil anbefale det til alle, der har brug for et kortere ophold inden vidererejse fra lufthavnen.

yucheng L.
China
February 24, 2014
交通便利,酒店周围应有尽有,房间大且干净。
房间面积,服务水平,交通。