Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Санур, Бали, Индонезия (Карта)

Резервирай сега!

Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Плувен басейн Ari Putri Hotel Бали - Кафе магазин/Кафене Ari Putri Hotel Бали - Ресторант Ari Putri Hotel Бали - Фасада на хотела Ari Putri Hotel Бали - Фасада на хотела Ari Putri Hotel Бали - Плувен басейн Ari Putri Hotel Бали - Фасада на хотела Ari Putri Hotel Бали - Фасада на хотела Ari Putri Hotel Бали - Балкон/Тераса Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Спа
Ari Putri Hotel Бали - Спа Ari Putri Hotel Бали - Интериор на хотела Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Интериор на хотела Ari Putri Hotel Бали - Ресторант Ari Putri Hotel Бали - Интериор на хотела Ari Putri Hotel Бали - Интериор на хотела Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Стая за гости Ari Putri Hotel Бали - Спа Ari Putri Hotel Бали - Интериор на хотела
Район: Санур Брой стаи: 52

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,7

от 261 отзива

Съотношение цена-качество
8,2
Местоположение
7,9
Работа на персонала
7,9
Състояние/Чистота на хотела
7,7
Комфорт/Стандарт на стаята
7,7
Храна/Хранене
6,9
Всички отзиви (261)
Сортиране по:
Svetlana S. Двойка Russia, 19 октомври 2014 г.
не плохо

тихо, недалеко от пляжа
8,3
Elena T. Самостоятелно пътуващ Russia, 06 юли 2014 г.
Неплохой отель в балийском стиле

территория отеля, вежливый персонал, недорогой ресторан
7,3
Отдохнули хорошо, спокойно, тихо. Мебель можно обновить и постельное белье, а в остальном все замечательно. Очень красивая территория и очень доброжелательный персонал, всегда готовы помочь.
Elena K. Самостоятелно пътуващ Russia, 07 март 2014 г.
Соотношение цены и качества

Удобное расположение, приемлемый завтрак, вежливый персонал.
7
Номер нормальный, достаточно чистый. Уборка ежедневно. Вид из окна на сад и басеин.
Karthik D. Самостоятелно пътуващ India, 05 април 2015 г.
Amazing value!

Good locality, 2 nice pools, very well maintained facilities and good breakfast
8,7
Sharleen W. Самостоятелно пътуващ Australia, 05 април 2015 г.
Comfortable, convenient, great value

Great location, great staff, great ambience
8,7
Relaxing and peaceful
Travis S. Семейство с малки деца Australia, 24 март 2015 г.
relaxing

friendly staff, excellent pool, comfortable rooms
8
wonderful in every way
Sanjeev M. Двойка United Kingdom, 20 март 2015 г.
Bad smell in room

Great lunch menu
5
Personally I think it's more suited to a 2 star than 3. Room quite dark even though they sit right out side. Too many insects and Mosquitos everywhere. Our room smelt a little and had mold under the painted wall pater. On first day we found a big bug in the room and raided it out. Not not made that much chat with us but not unfriendly. Breakfast generally very bad. No choice at all or any combination meal. We had more fun eating outside and breakfast never filled us up. Location to everything was good right in centre of money village about 3 minute walk.
Cory M. Самостоятелно пътуващ Australia, 12 март 2015 г.
clean cheap hotel

food housekeeping clean
9,3
Excellent no complaints
Lynette R. Двойка Australia, 11 март 2015 г.
Pleasant place to stay!

Staff. Peacefulness. Location to Beach & seafront warungs.
8
A nice quite, clean place to stay for a relaxing holiday. Ample breakfast with variety.The staff are always friendly and helpful. Other reviews say they mainly have older guests but this time there was a mixture of ages as well as a mixture of nationalities. I would recommend this place as a very good priced hotel.
Emese H. Самостоятелно пътуващ Hungary, 10 март 2015 г.
Absolutely no go!!!
4,3
Not clean at all! Run down! Pillow, bed sheets extremely smelly and DIRTY!! It seemed as if it hasnt been changed! Food: worst i have ever eaten in my life... I left my food there, it was disgusting and they didnt show too much interest if i liked it or not... Pool ugly, have no clue what kind of spots! Gym:that is redicilous! 100 yr old equipments... Location : bad! Area: no way!!

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!


AS-AGWEB-3C03