или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Лаоаг, Лаоаг, Филипини (покажи карта)

Резервирайте сега!

Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гости Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Фасада на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Фасада на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотела
Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотела Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Рецепция Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Рецепция Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Градина Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Градина Balay da Blas Pensionne Лаоаг - Околности
Район: Лаоаг Брой стаи: 8

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,3

от 62 отзива

Съотношение цена-качество
8,7
Местоположение
8,2
Работа на персонала
8,7
Състояние/Чистота на хотела
8,4
Комфорт/Стандарт на стаята
8,4
Храна/Хранене
7,7
Всички отзиви (62)
Сортиране по:
Joy A. Група Philippines, 26 август 2014 г.
the bathroom smelled

location, clean, good rate
7,7
disappointed mainly because i expected to stay in an old house. but instead all the rooms were in a newish cement building. its just the rooms were furnished and decorated with old furniture and decor. they could not even finis it. they installed uncovered/exposed energy saver bulbs. worse of all the bathroom smelled of sewage.... think the smell was coming from the floor drain. maybe... anyway, overall the place was clean and staff nice and helpful. room rate was reasonable. the food from saramsam offset our complaints...
Gerelean M. Група Philippines, 25 август 2014 г.
Your awesome home away from home.

1. Best customer service 2. Awesome rooms at affordable price 3. Best food
10
BEYOND AWESOME!!!!
Matthew S. Двойка United States of America, 23 юли 2014 г.
Very average

Staff, location, not much else
6
While there aren't a lot of options in Laoag, my wife and I will choose to stay somewhere else next time we travel through North Luzon.
Maricar E. Двойка Philippines, 21 юли 2014 г.
Comfort zone

Ambiance food and comfort
7,7
Perfect for couple
Lourdes J. Семейство с малки деца Philippines, 15 юни 2014 г.
Nostalgic old world design, great service culture

Service and resto
8,3
It fits our needs well, thhey were nice
Carlos I. Семейство с малки деца Philippines, 15 юни 2014 г.
Great value hotel

spacious, location, price
7,3
very affordable hotel especially for large groups. very quaint design. there is some smell coming from the drainage in the bathrooms but aside from that do not have a complaint.
Kristina A. Група Philippines, 13 юни 2014 г.
Comfortable Stay in Laoag

Clean Room, Attentive Staff, Close to La Paz Sand Dunes
9
My friends and I stayed overnight at Balay da Blas Pensionne- it was a great choice indeed in Laoag. The room is very clean (bed and its pillows are quite comfortable); it's spacious enough for the four of us. It is also worth noting that the staff is very friendly and accommodating. They helped us get settled after a very long drive from Manila and made suggestions on the Sand Dunes tour. I think though that the meals served in their in-house restaurant is a hit-or-miss.
Rose B. Семейство с големи деца United States of America, 04 юни 2014 г.
Place was good for a short stay.

Location, food, and soft towels.
7,3
Good for short stay as it is near airport and near bus station where we caught bus to our final destination. Food at the restaurant was really good.
Raul O. Двойка Philippines, 10 май 2014 г.
Very Pleasant.

Nice rooms, near places of interest and good breakfast.
9
Davis T. Група Philippines, 12 април 2014 г.
Awesomely fun stay and budget friendly

Cleanliness, customer service, comfort
10
Everything is great except from little parking space. Anyway, we will definitely book again the next time.

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Balay da Blas Pensionne ЛаоагBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Стая за гостиBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Фасада на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Фасада на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Интериор на хотелаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - РецепцияBalay da Blas Pensionne Лаоаг - РецепцияBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ГрадинаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - ГрадинаBalay da Blas Pensionne Лаоаг - Околности


AS-AGWEB-3B07