или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Бали, Индонезия 80361 (покажи карта)

Резервирайте сега!

Bemo Corner Guest House Бали - Стая за гости Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Околности Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Околности Bemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизо Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Стая за гости Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Околности Bemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизо Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела
Район: Kuta / Tuban Брой стаи: 20
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър

7,0

от 446 отзива

Съотношение цена-качество
7,6
Местоположение
8,3
Работа на персонала
6,9
Състояние/Чистота на хотела
7,0
Комфорт/Стандарт на стаята
7,0
Храна/Хранене
4,9
Всички отзиви (446)
Сортиране по:
Natalia S. Самостоятелно пътуващ Russia, 04 януари 2013 г.
Красивый отель

Приветливый персонал, бюджетно
8
отель не большой, располагается в красивом здании. сигнал wi-fi странный, если есть то хороший, но ловить мы могли его не часто и только на лестнице. до пляжа пешком 5 минут. персонал приветливый, но не особо говорящий на английском. номера просторные: есть холодильник, телевизор, новая сантехника, большие кровати. касаемо шума за окном, он есть, но к нему быстро привыкаешь.
Nightlife Tip: Выйти из отеля повернуть на право, пройти 100 метров и вот она: ночная жизнь на Бали, на любой вкус и возраст.
Yuriy T. Самостоятелно пътуващ Russia, 28 септември 2012 г.
Неплохое расположение, но нет окон

Расположение
6,3
Владелец у отеля тот же что и у Матахари гест хаус. По сравнению с Матахари - нет холодильника, обещают сейф, но его нет, нет шкафа - только крючки на стене. Из плюсов - хороший обменник в том же здании, что и отель.
Hotel Feature Tip: Лучше ехать за эти же деньги в Матахари гест хаус.
Stanislav I. Двойка Russia, 22 септември 2012 г.
Хорошие номера, но очень шумно.

При выходе из номера не отключается электричество)))
6,3
Номер нам понравился, но классу Deluxe его никак отнести нельзя, у отеля нет собственной территории, и очень шумно, так как отель расположен на перекрестке, нормально заснуть даже при закрытых окнах не удалось:(((( И почему то нам отказали в завтраке, так мы его бронировали через agoda, нам это очень не понравилось, так как на сайте при пронировании было написано что завтрак включен. Так как мы останавливались всего на пару ночей, шум пережили))) Но останавливаться на более длинный срок не рекомендую, да и цена качество не соответствует, хотя так можно сказать про всю индонезию.
Hotel Feature Tip: шумно
Mohamad M. Самостоятелно пътуващ Malaysia, 04 септември 2014 г.
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 03 септември 2014 г.
convenient location accessibility access to everyt

all of the above and value for money
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo guest house as i stayed there for two weeks approximately
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 01 септември 2014 г.
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 30 август 2014 г.
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 28 август 2014 г.
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 27 август 2014 г.
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Sucipto A. Пътуващ по бизнес Indonesia, 21 август 2014 г.
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Bemo Corner Guest House БалиBemo Corner Guest House Бали - Стая за гостиBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - ОколностиBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - ОколностиBemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизоBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Стая за гостиBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - ОколностиBemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизоBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела


AS-AGWEB-3B08