или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Кута/ Тубан, Бали, Индонезия 80361 (Карта)

Резервирай сега!

Bemo Corner Guest House Бали - Стая за гости Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Околности Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Околности Bemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизо Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Стая за гости Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Околности Bemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотела Bemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизо Bemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотела
Bemo Corner Guest House Бали - Плаж
Район: Кута/ Тубан Брой стаи: 20
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Приятен

6,9

от 506 отзива

Съотношение цена-качество
7,6
Местоположение
8,3
Работа на персонала
6,9
Състояние/Чистота на хотела
7,0
Комфорт/Стандарт на стаята
6,9
Храна/Хранене
4,9
Всички отзиви (506)
Сортиране по:
Natalia S. Самостоятелно пътуващ Russia, 04 януари 2013 г.
Красивый отель

Приветливый персонал, бюджетно
8
отель не большой, располагается в красивом здании. сигнал wi-fi странный, если есть то хороший, но ловить мы могли его не часто и только на лестнице. до пляжа пешком 5 минут. персонал приветливый, но не особо говорящий на английском. номера просторные: есть холодильник, телевизор, новая сантехника, большие кровати. касаемо шума за окном, он есть, но к нему быстро привыкаешь.
Nightlife Tip: Выйти из отеля повернуть на право, пройти 100 метров и вот она: ночная жизнь на Бали, на любой вкус и возраст.
Yuriy T. Самостоятелно пътуващ Russia, 28 септември 2012 г.
Неплохое расположение, но нет окон

Расположение
6,3
Владелец у отеля тот же что и у Матахари гест хаус. По сравнению с Матахари - нет холодильника, обещают сейф, но его нет, нет шкафа - только крючки на стене. Из плюсов - хороший обменник в том же здании, что и отель.
Hotel Feature Tip: Лучше ехать за эти же деньги в Матахари гест хаус.
Stanislav I. Двойка Russia, 22 септември 2012 г.
Хорошие номера, но очень шумно.

При выходе из номера не отключается электричество)))
6,3
Номер нам понравился, но классу Deluxe его никак отнести нельзя, у отеля нет собственной территории, и очень шумно, так как отель расположен на перекрестке, нормально заснуть даже при закрытых окнах не удалось:(((( И почему то нам отказали в завтраке, так мы его бронировали через agoda, нам это очень не понравилось, так как на сайте при пронировании было написано что завтрак включен. Так как мы останавливались всего на пару ночей, шум пережили))) Но останавливаться на более длинный срок не рекомендую, да и цена качество не соответствует, хотя так можно сказать про всю индонезию.
Hotel Feature Tip: шумно
Icha I. Самостоятелно пътуващ Indonesia, 20 април 2015 г.
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9,7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 18 април 2015 г.
value budget hotel

value staff location
6,3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 17 април 2015 г.
comfort and value

accessibility value staff
6,3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 16 април 2015 г.
good budget hotel

location staff value
6,3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 15 април 2015 г.
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 10 април 2015 г.
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner
Laurie C. Самостоятелно пътуващ Australia, 09 април 2015 г.
good value n location

accessibility staff value
7
Well located and good value close to clubs but not to close noise to impact on you.choose room carefully as street noise may be an issue for some.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Bemo Corner Guest House БалиBemo Corner Guest House Бали - Стая за гостиBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - ОколностиBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - ОколностиBemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизоBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Стая за гостиBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - ОколностиBemo Corner Guest House Бали - Интериор на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Наличие на забележителност наблизоBemo Corner Guest House Бали - Фасада на хотелаBemo Corner Guest House Бали - Плаж


AS-AGWEB-3B03