| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Алона Бийч - Остров Панглао
Брой стаи:
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Bohol Casa Nino Beach Resort за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Galina B.
01 март 2013 г.
Алона бич - так себе
Отель соответствует своим 2 звездам, ни больше, ни меньше
Расположение отеля в двух шагах от Алона бич, на Бохол мы поехали только из-за шоколадных холмов и терсиеров, больше на Бохол не вернемся - нечего там делать, деревня у моря. Про отель - номера достаточно просторные, убирают, когда попросите сами. В номерах давно не было ремонта, но жить можно. Персонал очень хороший. Кухня на филипосах отвратительная, люди наглые, лишь бы урвать с туристов побольше. Есть с чем сравнить - по Азии путешествуем очень много.
Irina S.
Самостоятелно пътуващ
Kazakhstan,
24 декември 2012 г.
Отличный отель в своей ценовой категории
Отель очень понравился. Номера стандартные, все что необходимо также присутствует, за исключением фена. Кондиционер немного шумноват. Расположен очень удобно - в двух минутах от пляжа, по вечерам не слышно громкой музыки, все очень спокойно. Завтраки каждый день одинаковые - так называемый американский вариант. WIFI только возле лобби. Приветливый персонал, есть стол экскурсий в отеле. Хотя останавливалась на маленький период - уборка в номере была каждый день. И приятно удивили лебеди из полотенц каждый день.
Sightseeing/Attractions Tip:
Безусловно - торсиеры и шоколадные холмы!
Liubov E.
11 ноември 2012 г.
Неплохое расположение относительно пляжа Алона
Очень приятный приветливый персонал, заселили нас раньше времени на 3 часа. Окружение у отеля сомнительное- из окна видны лачуги и куча мусора. До пляжа минут 5 пешком, пляж Алона достаточно красивый, пальмы высокие, но заход в воду возможен только с левой стороны пляжа, в остальных местах дно каменистое- нужны тапочки. Недалеко от берега можно понырять - есть кораллы, рыбки, в камнях много ежей, так что лучше смотреть куда наступаешь. Вся линия пляжа заставлена ресторанами- свежие морепродукты и мясо готовят на гриле
Sightseeing/Attractions Tip:
На пляже постоянно предлагают туры на лодках - можно посмотреть дельфинов и острова
Tatiana P.
Група
08 октомври 2012 г.
Уютный отель недалеко от пляжа
Небольшой отель, близко от моря, чистые номера
7,7
Были в отеле всего три дня. Выбирали недорогой отель, т.к. на о.Бохоль собирались только путешествовать. В целом, отель нормальный, простые номера, но чисто. Завтраки скудноваты, нет бассейна.
Andrei T.
30 април 2012 г.
Милый, небольшой отель в минуте от пляжа
Чистые, свежие номера. Близость пляжа. Цена
9,3
очень приятный, чистый, и относительно недорогой отель на алона бич. обычный номер (deluxe) не особо велик размерами, но вполне неплох. чуть дороже есть улучшенный номер (то, что они называют executive suite), в нем комната существенно больше.
пляж и ресторанчики на пляже - в минуте ходьбы.
из недостатков\придирок: wifi нормально работает только в районе ресепшена.
Sightseeing/Attractions Tip:
арендуйте лодку и съездите посмотреть дельфинов, поплавать с маской у острова баликсаг (можно увидеть черепах) и на virgin island.
Dmitry K.
29 април 2012 г.
Отличное расположение, номера требуют ремонта
Пребывали в данном отеле 3 дня, расположен очень близко от морского причала (10-15 минут на трицикле). Снимали бунгало, доплатив 200 рублей за 2 ночи мы получили бунгало с видом на море.
Внутри бунгало старенькие, есть кондер (шумит прилично), розетки в первом бунгало только плоские, во втором универсальные и подходят под наши вилки.
Самый главный плюс - это расположение, отличный пляж, море чистят от водорослей, знаменитый плавучий бар в шаговой доступности да и собственно весь "центр" Санта Фэ.
Персонал хороший.
Советую распечатывать подтверждение оплаты с Agoda ибо очень им трудно это объяснить
Все время был сломан WI FI, сказали проблемы у вышестоящего провайдера.
Valentina N.
23 февруари 2012 г.
Чистый хороший отель
очень близко к пляжу, чисто
Жили в Executive Suite остались давольны, чисто, номер просторный, есть балкон. До пляжа очень близко. Стоит своих денег. бесплатный вай фай.
John C.
Philippines,
31 март 2013 г.
Bang for the Buck!
Really good deal. 25 steps to the beach. Very accomodating staff.
8,3
Mindaugas S.
Lithuania,
07 март 2013 г.
Hotel is small,it has 8 rooms,but nice and very quite.Close to Alona beach , just 50 metres away from it.Staff is friendly and helpful.Couple things which is negative is : no hairdryer and safe.They serve only "American breakfast",be good if they have other choice.They dont have a restaurant,get a lunch and dinner need somewhere else,but thats no problem.We liked to stay there and would stay again if we would come back to Bohol.
Geng W.
Singapore,
17 февруари 2013 г.
Cozy hotel away from the crowded beach
Walking distance to the beach yet away from the crowds
6,3
The hotel is conveniently located about 50m from the popular Alona Beach, yet away from all the crowd. It is quiet and peaceful, and the room was comfortable.
Wifi only available in the reception area. And while we were there, the electricity was cut off for a few hours for maintenance, although they did give us advance notice about it.
Breakfast was simple and the coconuts and fruits were excellent.
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3203