| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Цим Ша Цуй
Брой стаи:
Безплатна Wifi връзка |
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Canada Hotel за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Natalia S.
05 май 2013 г.
Отличный вариант для дорогого Гонконга
чистота, безопасность, оформление номера
9,3
Нам достался номер на 11-м этаже блока F. Очень чистые номера, были гигиенические принадлежности. Персонал очень хорошо говорит по-английски. Номер убирали каждый день (меняли полотенца, убирали мусор, мыли пол). В холле есть всё необходимое - СВЧ-печь, горячая питьевая вода.
Если вы весь день мотаетесь по городу и приходите в отель только помыться и поспать - не задумываясь выбирайте этот отель. Начитавшись отзывов об этом месте, опасались немного пока сами не увидели - какая разница кто там в здании тусуется (всякие тёмные личности...) - всё здание и лифты под круглосуточным видео наблюдением, в отеле видео наблюдение, вход в холл через электронный ключ + вход в номер через электронный ключ - так что всё было очень безопасно. А всякие привереды пускай выбрасывают деньги на дорогущие отели )))
В шаговой доступности Ферри Пьер и Аллея звёзд, Коулун парк, куча магазинов и ресторанов.
Этот отель поможет в экономии средств в этом дорогом городе.
Yana V.
Семейство с малки деца
01 април 2013 г.
В общек цена/качество норма
7,3
Были в этом отеле 2 дня с маленьким ребенком. в общем чисто. больше ничего сказать не могу хорошего. номер милипусечный. но переночевать нормально 2 ночи. чтообы подняться на 15 этаж нужно отстоять в очереди. но зато расположение хорошее-торговый центр, метро все рядом.
Darya S.
26 март 2013 г.
очень мленький номер, буквально душ, потом кровать двухспальная и тумбочка. Необходимо было переночевать в Гонконге одну ночь, с минимальными затратами. Поэтому это отель и подошел.
Elena P.
24 март 2013 г.
Самый нормальный в этом здании но не самый дешовый
более менее новая отделка
Очень маленькие номера. Здание где расположен отель-помойка.
Aleksey S.
21 март 2013 г.
бюджетный отель вблизи туристических зон
Цена за ночь, чистота в номере, расположение
6,7
Valeriya K.
07 март 2013 г.
Очень хорошее
цена, качество, доступность
Хороший доступный отель, в центре города. ОЧень удобный с большой кроватью
Lidia K.
30 януари 2013 г.
очень маленький номер. Для одного человека не плохо!
Roland H.
Slovenia,
27 февруари 2013 г.
Odlicna lokacija, sobe zelo majhne
5,3
Zelo majhna soba , neudobna postelja, kopalnica brez tusa
Renee J.
Philippines,
15 май 2013 г.
small room
clean, friendly staff and convenient.
We stayed for 5 nights, and it was okay. The room is small but you'll get used to it. the shower and air condition is functioning well. I think it's difficult for 6 footer and big sized couple to a 1 double room. The staff was so friendly and accommodating. This is near the MTR about 2 minutes walk. and a couple of minutes to shopping district.
Huat N.
Malaysia,
15 май 2013 г.
Small but everything inside
Small, near to shopping and near to MTR
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3104