Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Малате, Манила, Филипини 1004 (Карта)

Резервирай сега!

Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Лоби Century Park Hotel Манила - Интериор на хотела Century Park Hotel Манила - Рецепция Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Плувен басейн Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Фитнес зала Century Park Hotel Манила - Фитнес зала Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Стая за гости Century Park Hotel Манила - Голяма стая Century Park Hotel Манила - Бюфет
Century Park Hotel Манила - Кафе магазин/Кафене Century Park Hotel Манила - Кафе магазин/Кафене Century Park Hotel Манила - Кафе магазин/Кафене Century Park Hotel Манила - Кафе магазин/Кафене Century Park Hotel Манила - Ресторант Century Park Hotel Манила - Ресторант Century Park Hotel Манила - Ресторант Century Park Hotel Манила - Интериор на хотела Century Park Hotel Манила - Бална зала Century Park Hotel Манила - Бална зала Century Park Hotel Манила - Стая за бизнес срещи Century Park Hotel Манила - Стая за гости
Район: Малате Брой стаи: 500
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър
Съотношение цена-качество
7,2
Местоположение
7,7
Работа на персонала
7,4
Състояние/Чистота на хотела
7,2
Комфорт/Стандарт на стаята
7,4
Храна/Хранене
7,2
Всички отзиви (1663)
Сортиране по:
Vladimir S. Двойка Russia, 04 ноември 2009 г.
отзыв Манила

В центре города неплохие номера хороший сервис Рядом небольшей торговый центр. Уютный холл где можно выпить чашку кофе.
9
Отель находится в центре города. многоэтажный со своим бассейном. В отеле хороший сервис хороший вид из окон. На первом этаже хороший у добный холл с диванами и креслами где можно выпить сок или кофе. На употребление дринков кроме всего вы получаете талон. им можно воспользоваться в течениии дня . На рецепшн все вежливы и улыбчивы. Номера уютны .ОБЩЕЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОСТАЛОСЬ ХОРОШЕЕ . рРядом небольшой торговый центр с разной мелочевкой и в том числе косметикой одеждой.
Shopping Tip: Не очень далеко торговый центр Mall Asia где можно провести время сделать покупки и перекусить
Bojan V. Самостоятелно пътуващ Slovenia, 24 май 2015 г.
Umazan hotel s starim pohištvom

Zajtrk, varnost, osebje
5,7
Tang W. Пътуващ по бизнес Hong Kong, 23 юли 2015 г.
Review of Century Park Hotel

1. courteous hotel staff, 2. location. 3. good wifi
7,3
it as alright, but there 2 things that we were uncomfortable about- first we were not informed that the hotel is under renovation, the second thing it is the first time we have a room located next to a helicopter landing pad.
Ahmed B. Двойка Egypt, 22 юли 2015 г.
Very good

Staff food location
9,7
Maria U. Самостоятелно пътуващ United States of America, 17 юли 2015 г.
Very satisfied. I go every month

bed, service, food
10
fabulous experience
Paul S. Самостоятелно пътуващ United States of America, 15 юли 2015 г.
ok

near airport , staff friendly food good
8,7
stayed here before everything god except for some reason while they were doing construction everywhere they charged double go figure
Katsuji I. Пътуващ по бизнес Japan, 13 юли 2015 г.
Not 5 star

Good location, with Pool, enough space
4,7
Very old hotel forget the position of 5 stars. I have an ache on my knee after surgery operation. I can't keep to stand long time. But it tooks more than 20 minutes to make me wait. No one tries to welcome me. The location is good near Shopping Plaza, and nice pool at ground floor. Hotel room was enough big. But cockroach came out, hotel towels were more than 5 years old, no hot water in shower, the level of breakfast was B-. I may reserve another hotel. The most worse point was no smile and sanitation from hotel men and women.
Taegeon Y. Самостоятелно пътуващ South Korea, 12 юли 2015 г.
Had great time staying there!

Room, staff, food
9,7
I really liked staying in this hotel, and i will definetely go back there for sure. got a free room upgrade. Nice
Roger B. Двойка United States of America, 11 юли 2015 г.
A pleasant stay

Location staff comfort
8
We are return customers to this hotel as we enjoy it here. Great location for us with s friendly staff. It's a nice older building reasonably well kept. We're happy again with our stay but I wish they would clean or replace the dirty carpet in the rooms. We will return !
Kiok L. Пътуващ по бизнес Singapore, 10 юли 2015 г.
Hotel is so...so

Good is big, sufficient amenities, location not too bad
6
The hotel is old, and is in need of a major renovation. Fortunately, work is being done in the hotel to give it a face-lift. The hotel is overall big, with all the necessary amenities. Some cheap restaurants around, including fast-food joints. Taxis are easily available. Big shopping mall next to hotel.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Century Park Hotel МанилаCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - ЛобиCentury Park Hotel Манила - Интериор на хотелаCentury Park Hotel Манила - РецепцияCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Плувен басейнCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Фитнес залаCentury Park Hotel Манила - Фитнес залаCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Голяма стаяCentury Park Hotel Манила - БюфетCentury Park Hotel Манила - Кафе магазин/КафенеCentury Park Hotel Манила - Кафе магазин/КафенеCentury Park Hotel Манила - Кафе магазин/КафенеCentury Park Hotel Манила - Кафе магазин/КафенеCentury Park Hotel Манила - РесторантCentury Park Hotel Манила - РесторантCentury Park Hotel Манила - РесторантCentury Park Hotel Манила - Интериор на хотелаCentury Park Hotel Манила - Бална залаCentury Park Hotel Манила - Бална залаCentury Park Hotel Манила - Стая за бизнес срещиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - ЛобиCentury Park Hotel Манила - Стая за бизнес срещиCentury Park Hotel Манила - Кафе магазин/КафенеCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Фитнес залаCentury Park Hotel Манила - Храна и напиткиCentury Park Hotel Манила - Храна и напиткиCentury Park Hotel Манила - Храна и напиткиCentury Park Hotel Манила - Храна и напиткиCentury Park Hotel Манила - Храна и напиткиCentury Park Hotel Манила - Стая за бизнес срещиCentury Park Hotel Манила - Фасада на хотелаCentury Park Hotel Манила - ВходCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Стая за гостиCentury Park Hotel Манила - Бална залаCentury Park Hotel Манила - Бална зала


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3C03