или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Тайпа / Котай, Макао (покажи карта)

Резервирайте сега!

по-рано : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за гости Conrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за гости Conrad Macao-Cotai Central Макао - Голяма стая Conrad Macao-Cotai Central Макао - Голяма стая Conrad Macao-Cotai Central Макао - Баня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Баня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Баня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Баня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Лоби Conrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за бизнес срещи Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Гореща вана Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа Conrad Macao-Cotai Central Макао - Околности
Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бална зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Голяма стая Conrad Macao-Cotai Central Макао - Вход Conrad Macao-Cotai Central Макао - Спа Conrad Macao-Cotai Central Макао - Лоби Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бална зала Conrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за бизнес срещи Conrad Macao-Cotai Central Макао - Бизнес център Conrad Macao-Cotai Central Макао - Фасада на хотела Conrad Macao-Cotai Central Макао - Баня Conrad Macao-Cotai Central Макао - Кафе магазин/Кафене Conrad Macao-Cotai Central Макао - Ресторант
Район: Тайпа / Котай Брой стаи: 636

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,8

от 822 отзива

Съотношение цена-качество
8,5
Местоположение
8,7
Работа на персонала
9,3
Състояние/Чистота на хотела
9,4
Комфорт/Стандарт на стаята
9,2
Храна/Хранене
7,9
Всички отзиви (822)
Сортиране по:
Lap K. Двойка Hong Kong, 21 август 2014 г.
Conrad Cotai

Food, Pool, Hotel condition
9,7
Fantastic
Lee P. Семейство с малки деца Hong Kong, 19 август 2014 г.
Nice environment, spacious room and surprise gifts

Responsive staff, good service, spacious room
9
The room is spacious. The most impressive point was that the Hotel gave us a birthday cake (as one of my family members was having his birthday during the stay) on his birthday for free (which caught us by surprise)! The cake tasted really good too! Everything was perfect except the swimming pool (in which I consider that to be too small). The overall impression that we have for this Hotel is really good!
Syafiq S. Самостоятелно пътуващ Singapore, 14 август 2014 г.
A Six Star luxurious stay

Truly the epitome of the CONRAD brand, huge rooms, bathrooms and simply simply FIRST CLASS service. Totally every penny. Theres a free shuttle service to and from the ferry terminal.
10
Beautifully luxurious and simply FIRST CLASS standard. Magnificient hotel, truly represents the CONRAD brand.
Ho N. Пътуващ по бизнес Hong Kong, 05 август 2014 г.
AAA

Service,Clearing,Light
7,3
Lai F. Семейство с големи деца Hong Kong, 04 август 2014 г.
Live up to the name "Conrad"

Attentative staff, Stealth Wealth aura, Sealy mattress
8,7
Conrad's always been a favorite hotel brand of us. We were not disappointed by Conrad Cotai, which, together with Sheraton and Holiday Inn, comprises the Sand Cotai. The only couple of things we have issue with are: the room didn't look 52 sq.m. as it claimed; the banana-shaped swimming pool is quite user unfriendly.
Lai F. Семейство с големи деца Hong Kong, 04 август 2014 г.
Same grouop of guests [pls see below review]

[Please see below review]
9
[Please see below review]
Kwong Y. Двойка Malaysia, 24 юли 2014 г.
Disappointed

Shopping location, free shuttle from ferry and close to Venetian
7,7
Upon checked in, we were told our room will be having a City view instead of pool view, but the staff asked if we are willing to pay AUD 100 for extra to upgrade to a suite (we already paid AUD 350 per night through Agoda). We agreed for the extra charge. Upon arriving at the room, we realised it did not have a city view, just a pool view. We were tempted to ask for a change but as we were only staying for a night and we were too tired, we just couldn't care less.
Wong S. Семейство с големи деца Malaysia, 23 юли 2014 г.
Comfortable and good location..

Staff,location,rooms
9,3
Overall great experience
Chumin C. Семейство с големи деца Taiwan, 22 юли 2014 г.
Conrad Macao-Cotai Central

good
7,7
Hon K. Семейство с големи деца China, 14 юли 2014 г.
Is a good place

service, facilities, swimming pool
8,7
Is a very good hotel.

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Conrad Macao-Cotai Central МакаоConrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за гостиConrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за гостиConrad Macao-Cotai Central Макао - Голяма стаяConrad Macao-Cotai Central Макао - Голяма стаяConrad Macao-Cotai Central Макао - БаняConrad Macao-Cotai Central Макао - БаняConrad Macao-Cotai Central Макао - БаняConrad Macao-Cotai Central Макао - БаняConrad Macao-Cotai Central Макао - ЛобиConrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за бизнес срещиConrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Гореща ванаConrad Macao-Cotai Central Макао - СпаConrad Macao-Cotai Central Макао - ОколностиConrad Macao-Cotai Central Макао - Бална залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Голяма стаяConrad Macao-Cotai Central Макао - ВходConrad Macao-Cotai Central Макао - СпаConrad Macao-Cotai Central Макао - ЛобиConrad Macao-Cotai Central Макао - Бална залаConrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за бизнес срещиConrad Macao-Cotai Central Макао - Бизнес центърConrad Macao-Cotai Central Макао - Фасада на хотелаConrad Macao-Cotai Central Макао - БаняConrad Macao-Cotai Central Макао - Кафе магазин/КафенеConrad Macao-Cotai Central Макао - РесторантConrad Macao-Cotai Central Макао - Плувен басейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Плувен басейнConrad Macao-Cotai Central Макао - Кафе магазин/КафенеConrad Macao-Cotai Central Макао - БаняConrad Macao-Cotai Central Макао - ЛобиConrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за гостиConrad Macao-Cotai Central Макао - Фасада на хотелаConrad Macao-Cotai Central Макао - Стая за гостиConrad Macao-Cotai Central Макао - ЛобиConrad Macao-Cotai Central Макао - Фитнес зала


AS-AGWEB-3B08