Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Diamond Suites & Residences

No. 8 Apitong St. cor. Escario St., Camputhaw, Себу, Филипини 6000 (Карта)

Резервирай сега!

Diamond Suites & Residences Себу - Стая за гости Diamond Suites & Residences Себу - Лоби Diamond Suites & Residences Себу - Ресторант Diamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещи Diamond Suites & Residences Себу - Стая за гости Diamond Suites & Residences Себу - Лоби Diamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещи Diamond Suites & Residences Себу - Плувен басейн Diamond Suites & Residences Себу - Фитнес зала Diamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещи Diamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещи
Район: Camputhaw Брой стаи: 102

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,6

от 361 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
7,4
Местоположение
8,6
Работа на персонала
7,7
Състояние/Чистота на хотела
7,8
Комфорт/Стандарт на стаята
7,6
Храна/Хранене
6,7
Всички отзиви (361)
Сортиране по:
Alexandra C. Самостоятелно пътуващ Russia, 15 май 2013 г.
жить можно

уборка в номерах
8,7
Отель маленький ,всего 6 этажей .минус окна смотрят в окно соседям (жить только с закрытыми шторами), бассейн маленький ( 4 лежака )и вода меняеться в нем редко.
Сигнализирайте за този отзив
Alexandra C. Самостоятелно пътуващ Russia, 15 май 2013 г.
он стоит своих денег

рядом есть авиаагенство
9
Нереально жуткий wifi, в последний день в душе выползла скалапендра !!! Ну азия есть азия !!! Такое может произойти где угодно !!!! А так замечательный отель !!!
Сигнализирайте за този отзив
Pavlo F. Двойка Ukraine, 03 януари 2013 г.
Хороший отель с отличным расположением

Хорошее расположение
9,7
Очень приличный отель, но половина номеров смотрят друг другу в окна с другим крылом отеля, что очень омрачает. Нужно брать номера с видом на улицу тогда всё будет отлично. Очень хорошие и вкусные завтраки, отель расположен прямо возле автобусной станции и большого торгового центра. Отличное быстрое обслуживание
Сигнализирайте за този отзив
Arthur R. Двойка Philippines, 29 декември 2015 г.
Average room, but excellent location

location, staff, bed
7
Room and food were average. Best thing about it is the location (right across Ayala Center Cebu). Things we did not like were: hallways and room smell old, saw a dead bug/roach right upon entering the room, towels were not visually clean (has stain marks), no in-room safety deposit box.
Сигнализирайте за този отзив
Anne M. Семейство с големи деца Philippines, 29 декември 2015 г.
very small room

location
5,3
the room was very small, although they did allow early check in . its definitely not a four star hotel. i have been to a lot of hotel and some 3 star have better facilities. there is no internet in the room as advertised ,you have to go down the lobby and the "business center" which is 1 computer does not have wi fi
Сигнализирайте за този отзив
Rencel M. Пътуващ по бизнес Philippines, 04 декември 2015 г.
Budget hotel

Room, Budget, Location
8
Сигнализирайте за този отзив
Afstratios S. Самостоятелно пътуващ United States of America, 28 ноември 2015 г.
Great location - 3 star in my opinion

Location, confortable mattress, clean
7,7
Dime and suites is a nice hotel and I would stay there again. It's a solid three star hotel. The location is great because it is walking distance to Ajella mall. And the rate is fair
Сигнализирайте за този отзив
James J. Двойка Philippines, 19 ноември 2015 г.
Great location, excellent staff

Walking distance to Ayala Mall, friendly staff, Nice atmosphere
7,7
It's always pleasant when we stay here. Only a 5 minute walk to Ayala Mall. The gym is more of an embarrassment to the hotel and should either consider an upgrade, or eliminate all together. Our first visit had a very good breakfast, however, this visit didn't prove the same. I would rate it at 3 stars but only because of the gym,and lack of accommodations. The staff is definitely 5 stars.
Сигнализирайте за този отзив
Dick L. Двойка United States of America, 13 ноември 2015 г.
Good location

CR has hot water, clean, counter space
8
This is the first hotel through Agoda that put me on the 1st floor with local traffic. All other places gave me upper floors and upgraded me. The breakfast buffet is only second to the worst by Casa Rosario. There is little communication on the counter staff with information and they never gave me a receipt when I left. The one good thing is that they had no fee for early arrival.
Сигнализирайте за този отзив
Jose V. Семейство с големи деца United States of America, 26 октомври 2015 г.
Good Hotel

Location, clean
7,7
It's Fine
Сигнализирайте за този отзив
1 от 1 отзив
 

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Diamond Suites & Residences СебуDiamond Suites & Residences Себу - Стая за гостиDiamond Suites & Residences Себу - ЛобиDiamond Suites & Residences Себу - РесторантDiamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещиDiamond Suites & Residences Себу - Стая за гостиDiamond Suites & Residences Себу - ЛобиDiamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещиDiamond Suites & Residences Себу - Плувен басейнDiamond Suites & Residences Себу - Фитнес залаDiamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещиDiamond Suites & Residences Себу - Стая за бизнес срещи


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3C01