Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Град Себу, Cebu City, Филипини 6000 (Карта)

Резервирай сега!

Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Ресторант Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Лоби Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Лоби Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Ресторант Express Inn - Cebu Cebu City - Баня Express Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотела
Express Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости Express Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости
Район: Град Себу Брой стаи: 84
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър

7,0

от 524 отзива

Съотношение цена-качество
7,4
Местоположение
7,7
Работа на персонала
7,0
Състояние/Чистота на хотела
6,9
Комфорт/Стандарт на стаята
6,7
Храна/Хранене
6,0
Всички отзиви (524)
Сортиране по:
Denis N. Самостоятелно пътуващ Russia, 09 март 2014 г.
Хороший отель проездом через Себу

Невысокая цена, близкое расположение к торговому центру
6,7
Хороший бюджетный отель. Близко расположен к торговому центру SM City. Номер какой-то бедный, пустой. Недавно сделали ремонт, то ли в этом номере, то ли в соседнем, стоит запах шпатлевки. Нет ни стаканов, ни столовых приборов. Попросили - принесли за плату в 20 песо. Завтраки в соседней кафешке, обычные яйцо с ветчиной. В номере есть WiFi. Как уже тут и писали, на месте номер можно взять дешевле. У них проходит какая-то акция, если берешь 2 дня, есть хорошая скидка.
Сигнализирайте за този отзив
Levon M. Самостоятелно пътуващ Russia, 13 април 2013 г.
Ночка в Себу

Нормальный номер
10
Вполне себе хороший отель, если вы задержались в Себу на ночь. В 3-х минутах ходьбы находится Себу молл.
Сигнализирайте за този отзив
Ryan F. Двойка Philippines, 20 юли 2015 г.
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Сигнализирайте за този отзив
Todd M. Семейство с малки деца United States of America, 19 юли 2015 г.
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Сигнализирайте за този отзив
Emily B. Семейство с малки деца Philippines, 18 юли 2015 г.
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Сигнализирайте за този отзив
Stephen L. Самостоятелно пътуващ Australia, 16 юли 2015 г.
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Сигнализирайте за този отзив
Darryl C. Двойка Austria, 08 юли 2015 г.
noisey stay

short stay.location staff
5
well it is close to SM but it is a very noisey road out front of the hotel 24hr day
Сигнализирайте за този отзив
Steven S. Семейство с малки деца Philippines, 14 юни 2015 г.
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Сигнализирайте за този отзив
Tammarut S. Пътуващ по бизнес Thailand, 28 май 2015 г.
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Сигнализирайте за този отзив
Rene V. Самостоятелно пътуващ Philippines, 24 май 2015 г.
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Сигнализирайте за този отзив

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - РесторантExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - ЛобиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - ЛобиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - РесторантExpress Inn - Cebu Cebu City - БаняExpress Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Cebu City - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Cebu City - Стая за гости


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3B03