Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Град Себу, Себу, Филипини 6000 (Карта)

Резервирай сега!

Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Ресторант Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Лоби Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Лоби Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Ресторант Express Inn - Cebu Себу - Баня Express Inn - Cebu Себу - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Себу - Интериор на хотела
Express Inn - Cebu Себу - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Себу - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Себу - Интериор на хотела Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости Express Inn - Cebu Себу - Стая за гости
Район: Град Себу Брой стаи: 84
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър

7,0

от 517 отзива

Съотношение цена-качество
7,4
Местоположение
7,7
Работа на персонала
7,0
Състояние/Чистота на хотела
6,9
Комфорт/Стандарт на стаята
6,7
Храна/Хранене
6,0
Всички отзиви (517)
Сортиране по:
Denis N. Самостоятелно пътуващ Russia, 09 март 2014 г.
Хороший отель проездом через Себу

Невысокая цена, близкое расположение к торговому центру
6,7
Хороший бюджетный отель. Близко расположен к торговому центру SM City. Номер какой-то бедный, пустой. Недавно сделали ремонт, то ли в этом номере, то ли в соседнем, стоит запах шпатлевки. Нет ни стаканов, ни столовых приборов. Попросили - принесли за плату в 20 песо. Завтраки в соседней кафешке, обычные яйцо с ветчиной. В номере есть WiFi. Как уже тут и писали, на месте номер можно взять дешевле. У них проходит какая-то акция, если берешь 2 дня, есть хорошая скидка.
Levon M. Самостоятелно пътуващ Russia, 13 април 2013 г.
Ночка в Себу

Нормальный номер
10
Вполне себе хороший отель, если вы задержались в Себу на ночь. В 3-х минутах ходьбы находится Себу молл.
Steven S. Семейство с малки деца Philippines, 14 юни 2015 г.
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Tammarut S. Пътуващ по бизнес Thailand, 28 май 2015 г.
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Rene V. Самостоятелно пътуващ Philippines, 24 май 2015 г.
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Yuh S. Семейство с малки деца Malaysia, 19 май 2015 г.
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
James V. Двойка Australia, 17 май 2015 г.
Express Inn - Cebu
4,3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.
Ramil A. Пътуващ по бизнес Philippines, 17 май 2015 г.
good enough to stay

clean, budget, near
6,7
We go home late and we departed early in the morning, this is good for sleeping near sm mall or short stay. There is a rose pharmacy down so you can buy anything you want in there. The problem is the shower which is not warm or hot the temparature i think is luke warm water,i called the housekeeping but no one go up to check nor any answers for my question.
Wayne T. Двойка Australia, 09 май 2015 г.
Prison sell
3,3
I only stayed in this hotel as I thought it would be close to where we needed to go but it's the worst hotel I have ever stayed, I have stayed in backpackers with better atmosphere and definitely more comfortable. We had to be there 3 nights and not once was the room made up. The superior double room was like a compact prison sell not Shute what we did to deserve the sentence we were put through. Don't be in a hurry as only one small elevator to service 8 floors. The breakfast well hope you like your food cold as that's how it arrives, getting to and from there is a nightmare and getting hounded by kids day and night just gives you the wrong impression of Cebu. I would never return there and not recommend it to anyone.
Aldin L. Двойка Philippines, 05 май 2015 г.
Hotel service needs to be improved

Location, price and online presence
6
Good enough.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Express Inn - Cebu СебуExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - РесторантExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - ЛобиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - ЛобиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - РесторантExpress Inn - Cebu Себу - БаняExpress Inn - Cebu Себу - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Себу - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Себу - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Себу - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Себу - Интериор на хотелаExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гостиExpress Inn - Cebu Себу - Стая за гости


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3A04