| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Град Макау
Брой стаи:
156
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Fu Hua Guang Dong Hotel за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Pavel S.
04 декември 2012 г.
Отличнейший отель
Цена, расположение, персонал, состояние номеров, вид из окон
8,7
По плану на Макао у нас был выделен 1 день, а для отеля - так и вовсе 1 ночь. Соответственно, мы искали максимально дешевый вариант, ну и морально в общем готовы были к "самому страшному". Однако когда мы приехали к отелю и начали процедуру заселению - приятные удивления следовали один за другим. Скорость заселения глубокой ночью, администратор с идеальным английским, далее - состояние номеров и их чистота, вид из окна - на казино Колос, просторная ванная комната. Все было отлично. В нашем путешествии из 12 отелей этот был самым приятным удивлением для нас. Наивысшие рекомендации.
Sightseeing/Attractions Tip:
Находится вблизи с паромным причалом в Гонконг.
Недалеко (10 минут автобусом) - развалины Св.Павла.
В пешей доступности - маркет, и проч.
Завтрак не включен.
Tsukanov A.
03 януари 2012 г.
Хорошее соотношение цена/качествой
Отель находится в 10 минутах ходьбы от основных исторических достопримечательностей Макао. Сантехника старовата, но в номере чисто, считаю что он стоит своих денег и вполне подойдет для недолгих остановок. Можно смело рекомендовать.
Dmitrii I.
07 декември 2011 г.
Очень простой бюджетный отель
Нахождение отеля меня вполне устраивало.Если добираться от Макау ферри лучше взять такси.На ресепшене показал паспотр и ваучер на бронирование.Вопросов не задавали,а сразу сказали АГОДА.Выдали ключь.Завтракать там не рекомендую.Отель в стороне от всех туристических маршрутов.Но если выйдя на улицу двинуться на лево по Перейро и пройдя пять минут до Гоститаля опять повернуть на лево и немного вверх,сразу окажешся на Форте.То есть все очень близко.
Shopping Tip:
Весь шоппинг на Тайпе в Венеции.
Oleg K.
03 април 2010 г.
хорошее соотношение цена/ качество
расположен на центральной улице,неплохой вид из окна
расположен на центральной улице,неплохой вид из окна , бесплатный интернет , хороший завтрак , хорошее соотношение цена/ качество , может для кого это и не недостаток - наличие казино и большое количество его посетителей - пожилых китайцев с бешенным взглядом , но я был в первый раз в Макао , в следующий раз заселюсь в другом месте , что бы больше посмотреть
Agnes B.
Philippines,
20 май 2013 г.
comfortable big rooms, clean, easy check-in andout
comfotable big rooms with windows, nice ventilation, always keeping the rooms clean and fresh supplies of towels, water and others
Nice comfortable stay, fully ventilated, nice room temperature, nice new comfort rooms, nice facilities, plenty of sockets to charge our gadgets, easy check-in and out
Arie H.
Indonesia,
08 май 2013 г.
good
comfort, near to the city, good staff
Arie H.
Indonesia,
08 май 2013 г.
good
clean, easy access, good staff
7,7
Manmohan S.
Пътуващ по бизнес
India,
05 май 2013 г.
hotel is food for busines poit,shoping,
good staff, clean rooms, good location
Ka F.
China,
05 май 2013 г.
near down town. the location is not bad
economy, near the down town, many local featured resturant
5,7
only 2 towels in the bath room
air conditioning is not enough
Wong X.
Семейство с големи деца
Malaysia,
04 май 2013 г.
close to tourist attractions
clean large room and convenient
7,3
The hotel very close to the tourist attractions just walking distance. Around hotel also have some good restaurants. Easy to get bus. The room was very clean and standard room is enough for 3 pax.
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3202