или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Град Себу, Себу, Филипини 6000 (покажи карта)

Резервирай сега!

Harolds Hotel Себу - Фасада на хотела Harolds Hotel Себу - Лоби Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Интериор на хотела Harolds Hotel Себу - Балкон/Тераса Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости
Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Стая за гости Harolds Hotel Себу - Баня Harolds Hotel Себу - Ресторант Harolds Hotel Себу - Ресторант Harolds Hotel Себу - Ресторант Harolds Hotel Себу - Ресторант Harolds Hotel Себу - Пъб/Фоайе Harolds Hotel Себу - Пъб/Фоайе Harolds Hotel Себу - Пъб/Фоайе Harolds Hotel Себу - Ресторант Harolds Hotel Себу - Бална зала
Район: Град Себу Брой стаи: 90
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,5

от 1110 отзива

Съотношение цена-качество
8,6
Местоположение
8,2
Работа на персонала
8,9
Състояние/Чистота на хотела
9,0
Комфорт/Стандарт на стаята
8,7
Храна/Хранене
7,5
Всички отзиви (1110)
Сортиране по:
Ekaterina L. Двойка Russia, 01 ноември 2013 г.
Фешенебельный бизнес-отель

Завтрак (шведский стол), ресторан на крыше под открытым небом, оснащенность номера.
10
При встрече в отеле открывают двери машины и входные двери. Всюду гарсоны. За вас готовы сделать все, даже нажимают на кнопку лифта. Номер был оснащен всем необходимым - кондиционер, ЖК телевизор, сейф, утюг и гладильная доска, фен, просторный шкаф и письменный стол. В ванной комнате большая ванна и два вида душа. Кровать была шикарна, с двумя подушками на человека, мягким и удобным матрацем. Номер убирали, меняли все полотенца, заправляли кровать. В ресторане персонал очень обходителен. Принесли нам комплимент о шеф-повара (какие-то печеные палочки). Все время следят за состоянием стола - нужно ли убрать посуду, долить воды в стакан, поправить нож с вилкой у твоей тарелки :) В общем отель понравился. Советую.
Alexey L. Двойка Russia, 30 декември 2011 г.
Неплохой отель.

Отель находится в Себу-Сити.
8
Номер оказался большой и просторный. Расположен в Себу-Сити, рядом с каким-то молом. В этом моле расположены рестораны и магазины - так что рекомендую пообедать/поужинать именно там.
Hotel Feature Tip: Расположен рядом с молом, где вкусные рестораны и по вечерам выступают различные музыкальные группы.
Mikhail P. Самостоятелно пътуващ Russia, 23 октомври 2011 г.
Хорошее расположение, неплохой срвис

Удачное расположение
9,3
Был всего одни сутки, проездом через Себу на Бохоль.Симпатичный, небольшой отель в центральной части города, но в то же время не в самом шумном центре, но в пятиминутной досягаемости на такси, как до центра, так и до основных достопримечательностей в старом центре города. Номер достаточно просторный, но простой, вполне соответствует уровню простого отеля 4*. Но никаких излишеств. Чисто, Персонал очень приветливый. Если не хочется куда-то идтии , то ресторан предлагает очень неплохой ужин по системе шведский стол.
Sightseeing/Attractions Tip: Рассвет в Себу очень красив, рекомендую понаблюдать. Открывается город ,с постройками плавно переходящими с равнины на горы.
Garry B. Двойка New Zealand, 23 октомври 2014 г.
10 outa 10

Nice Bathroom, comfortable Bed, Good size room.
9,3
Cannot fault this Hotel, Really enjoyed our 4 night stay. Only thing I will mention is it's 70-80 pesos each way into city.
Brian H. Пътуващ по бизнес United Kingdom, 18 октомври 2014 г.
Standards are slipping!

Comfort , lovely rooms front 0f house staff
7,3
I have stayed here many times and this was the most disappointing . The front desk staff and the porters are suberb but the dining staff need retrained! The service is poor and they don't know what they are doing. I took all day for housekeeping to clean the room and I had to ask every day. Its all down to poor management.
Poul M. Самостоятелно пътуващ Denmark, 12 октомври 2014 г.
So disappointed !!

The food was good in the Roof Top restaurant.
5,3
I am disappointed. I only give my review if i feel that the present star rating is out of order. I was staying at Harolds one night, just to test it as i often travel to Cebu. Nice rooms. Lazy Staff ... Terrible service in the restaurant. There were 5 Staffweroking there and only 2 guests, but the staff found it much more funny to make jokes between themselves, than to give a proper service. The wifi was so slow that i even could not send any emails. Overall this hotel don't deserve the rating it has of now.
Samantha Q. Група Singapore, 12 октомври 2014 г.
Not as good as expected but acceptable

Room service, food and comfort
8
As usual, their service is really excellent as they have even won an award for it. The only thing they are lacking of is probably the amenities in the room, eventually almost everything is payable which is not very welcoming for us. The location was a little bit deserted in a way, especially at night, so we dont really dare to actually venture around. Overall, the cleanliness and comfort is fine and acceptable. And the service is excellent as usual.
Andrew O. Самостоятелно пътуващ United Kingdom, 07 октомври 2014 г.
clean and good value.

staff location and room all great bit traditional could do with a update
9,7
Hotel was generally good . Stayed in better and worse it's middle of the road .
Rizalito M. Двойка Philippines, 02 октомври 2014 г.
Great one night experience

Location was good as it is near to the mall and some if the great restaurants and bar in the area are just 5 - 10 minutes taxi from the hotel.
9,3
Jan P. Самостоятелно пътуващ Malaysia, 02 октомври 2014 г.
comfortable hotel to relax

nice bed, good staffs, secured
7,7
It was good, only wifi in room getting weak compare to my earlier stay.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Harolds Hotel СебуHarolds Hotel Себу - Фасада на хотелаHarolds Hotel Себу - ЛобиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Интериор на хотелаHarolds Hotel Себу - Балкон/ТерасаHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - Стая за гостиHarolds Hotel Себу - БаняHarolds Hotel Себу - РесторантHarolds Hotel Себу - РесторантHarolds Hotel Себу - РесторантHarolds Hotel Себу - РесторантHarolds Hotel Себу - Пъб/ФоайеHarolds Hotel Себу - Пъб/ФоайеHarolds Hotel Себу - Пъб/ФоайеHarolds Hotel Себу - РесторантHarolds Hotel Себу - Бална залаHarolds Hotel Себу - Бална залаHarolds Hotel Себу - Бална залаHarolds Hotel Себу - Бална залаHarolds Hotel Себу - Стая за бизнес срещиHarolds Hotel Себу - Стая за бизнес срещиHarolds Hotel Себу - Стая за бизнес срещиHarolds Hotel Себу - Стая за бизнес срещиHarolds Hotel Себу - Стая за бизнес срещиHarolds Hotel Себу - Стая за бизнес срещиHarolds Hotel Себу - Бизнес центърHarolds Hotel Себу - Фитнес зала


AS-AGWEB-3C02