или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Център на град Медан, Медан, Индонезия 20112 (покажи карта)

Резервирайте сега!

по-рано : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепция Hotel Aryaduta Medan Медан - Лоби Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Баня Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Баня Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Баня Hotel Aryaduta Medan Медан - Пъб/Фоайе
Hotel Aryaduta Medan Медан - Кафе магазин/Кафене Hotel Aryaduta Medan Медан - Бална зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Бална зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Бална зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за бизнес срещи Hotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напитки Hotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напитки Hotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напитки Hotel Aryaduta Medan Медан - Удобства Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Интериор на хотела
Район: Център на град Медан Брой стаи: 200
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,1

от 977 отзива

Съотношение цена-качество
8,0
Местоположение
8,2
Работа на персонала
8,1
Състояние/Чистота на хотела
8,2
Комфорт/Стандарт на стаята
8,1
Храна/Хранене
7,6
Всички отзиви (977)
Сортиране по:
Olga T. Двойка Russia, 21 юни 2013 г.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Sucipto A. Двойка Indonesia, 18 септември 2014 г.
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Пътуващ по бизнес Indonesia, 18 септември 2014 г.
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Семейство с малки деца Malaysia, 18 септември 2014 г.
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Anthony P. Пътуващ по бизнес Indonesia, 16 септември 2014 г.
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6,7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...
Norsalenawaty M. Двойка Malaysia, 16 септември 2014 г.
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review in trip advisor. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.
Bruce J. Самостоятелно пътуващ United States of America, 14 септември 2014 г.
A Very Relaxing Holiday

Ambiance, Staff, and Dining Opportunities
9,3
I had a very pleasant and relaxing holiday at the Aryaduta. It is a very conmfortable hotel to stay in and there is little need to leave if you are on holiday.
Andrian H. Пътуващ по бизнес Indonesia, 13 септември 2014 г.
Good hotel in Medan

Location, value and room
8
First time staying Aryaduta, have to say i'm impressed with this hotel. Sitting next to the pool sort of brings me to Bali. Just a moment to escape everything else
Suhadi S. Пътуващ по бизнес Singapore, 09 септември 2014 г.
experience in medan

service, cleanliness, frendly staff
5,3
no complaint
Wie S. Пътуващ по бизнес Indonesia, 09 септември 2014 г.
excellentfood

food.room.staff
9,7
Very nice

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейнHotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепцияHotel Aryaduta Medan Медан - ЛобиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - БаняHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - БаняHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - БаняHotel Aryaduta Medan Медан - Пъб/ФоайеHotel Aryaduta Medan Медан - Кафе магазин/КафенеHotel Aryaduta Medan Медан - Бална залаHotel Aryaduta Medan Медан - Бална залаHotel Aryaduta Medan Медан - Бална залаHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за бизнес срещиHotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напиткиHotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напиткиHotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напиткиHotel Aryaduta Medan Медан - УдобстваHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Интериор на хотела


AS-AGWEB-3B01