или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Център на град Медан, Медан, Индонезия 20112 (покажи карта)

Резервирайте сега!

по-рано : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейн Hotel Aryaduta Medan Медан - Рецепция Hotel Aryaduta Medan Медан - Лоби Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Баня Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Баня Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Баня Hotel Aryaduta Medan Медан - Пъб/Фоайе
Hotel Aryaduta Medan Медан - Кафе магазин/Кафене Hotel Aryaduta Medan Медан - Бална зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Бална зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Бална зала Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за бизнес срещи Hotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напитки Hotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напитки Hotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напитки Hotel Aryaduta Medan Медан - Удобства Hotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гости Hotel Aryaduta Medan Медан - Интериор на хотела
Район: Център на град Медан Брой стаи: 200
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,1

от 940 отзива

Съотношение цена-качество
8,0
Местоположение
8,3
Работа на персонала
8,1
Състояние/Чистота на хотела
8,3
Комфорт/Стандарт на стаята
8,2
Храна/Хранене
7,6
Всички отзиви (940)
Сортиране по:
Olga T. Двойка Russia, 21 юни 2013 г.
Отличный отель, современный и аккуратный

Завтрак, дизайн, вежливый и приветливый персонал
9,7
Все было отлично, заселили быстро, нашим друзьям, которые не забронировали заранее номер отказали, потому что отель был заполнен, но зато помогли выбрать на агоде другой хороший отель в котором еще были номера. Дизайн чудесный, великолепный бассейн, все чисто, здорово!
Ony W. Семейство с големи деца United States of America, 28 август 2014 г.
Need to Improve customer service

1. Clean, 2. Food, 3. Nice pool
7
It was good, but customer service little bit kind of funny. I don't know because I booked from agoda cheaper or what. But my family enjoyed, that's the main thing. I would love to go back there sometime with my family
Kiki H. Пътуващ по бизнес Indonesia, 27 август 2014 г.
Have a bad experience with the waiter

Balcony's room & swimming pool
5,7
I've got a good room with balcony and great view. But the waiter was not nice and good when breakfast time. I order hot tea but they didn't gave it. Until I have to come to them again asking my order. And it's happen almost everyday.
Michael H. Пътуващ по бизнес Indonesia, 24 август 2014 г.
Nice hotel with great location

Location, ambience, attentive staff
7
It was a pleasant stay at Aryaduta. Location is close to everywhere and within walking distance. Room is big, but the bed unfortunately is not too comfy. Pool area is very nice and quiet.
Surbakti N. Семейство с малки деца Indonesia, 24 август 2014 г.
Good hotel

Location, food, staff
7,7
It was good
Chairy T. Пътуващ по бизнес Indonesia, 23 август 2014 г.
Aryaduta hotel very good

Location, value for money, swimming pool
9
Aryaduta hotel is a very good hotel located in the city.
Chin S. Пътуващ по бизнес Malaysia, 21 август 2014 г.
Fair

good services, value money, near railway station
6,7
No what I expected.
Meiryana M. Двойка Indonesia, 20 август 2014 г.
good location

near city, clean & good breakfast
8
Hendri P. Група Indonesia, 16 август 2014 г.
Inexpensive 5 star hotel with great room & service

Value for money, centrally located, hygiene
9,3
It was my second time staying in this hotel with my friends, as usual this is the most affordable 5 star hotel we can find in Medan. Room was clean, beds are comfortable and services are great! The morning breakfast was delicious with wide range variety of foods, from Indonesian to Western food are served. There's no doubt that will be staying here again for our next visit.
Bisma P. Пътуващ по бизнес Indonesia, 14 август 2014 г.
Not so Clean :(

Nothing
5,3
This is the 2nd time I stayed in Medan. And 1st time stayed in this Hotel. First, I didn't know that this hotel is combined with Mall (old mall...), so it bit a little dissapointment for me, because I choose this 5 stars hotel for take a rest, not being disturbed with crowded lobby etc. The room was medium size, with carpet floor but big red stain next to the bed (looks like someone drop off a wine or something...), and black stain at the pillow cover (fungus I guess). Bathroom was clean. And I hate hotel lobby with Sky Lobby concept...it is so confusing for me. And my opinion for 5 stars hotel, Aryadutta need to improve a lot.

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Hotel Aryaduta Medan МеданHotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейнHotel Aryaduta Medan Медан - Плувен басейнHotel Aryaduta Medan Медан - РецепцияHotel Aryaduta Medan Медан - ЛобиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - БаняHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - БаняHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - БаняHotel Aryaduta Medan Медан - Пъб/ФоайеHotel Aryaduta Medan Медан - Кафе магазин/КафенеHotel Aryaduta Medan Медан - Бална залаHotel Aryaduta Medan Медан - Бална залаHotel Aryaduta Medan Медан - Бална залаHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за бизнес срещиHotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напиткиHotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напиткиHotel Aryaduta Medan Медан - Храна и напиткиHotel Aryaduta Medan Медан - УдобстваHotel Aryaduta Medan Медан - Стая за гостиHotel Aryaduta Medan Медан - Интериор на хотела


AS-AGWEB-3B05