или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Цим Ша Цуй, Хонконг (Карта)

Резервирай сега!

Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости
Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Стая за гости Hotel Benito Хонконг - Баня Hotel Benito Хонконг - Баня Hotel Benito Хонконг - Интериор на хотела Hotel Benito Хонконг - Интериор на хотела Hotel Benito Хонконг - Вход Hotel Benito Хонконг - Интериор на хотела Hotel Benito Хонконг - Баня
Район: Цим Ша Цуй Брой стаи: 80
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,7

от 1288 отзива

Съотношение цена-качество
7,6
Местоположение
9,3
Работа на персонала
7,9
Състояние/Чистота на хотела
8,0
Комфорт/Стандарт на стаята
7,7
Храна/Хранене
5,9
Всички отзиви (1288)
Сортиране по:
Anton C. Двойка Russia, 29 юли 2013 г.
Отличный отель!

Близость к метро!!!!! Чистые номера,очень отзывчивый персонал!!!
9,7
Нашел этот отель за 5мин на агоде, подкупил иностранный отзыв "находится в 50метрах от выхода B2 Tsim Sha Tsui,забронировали и через час уже были там 23.00(местного времени)поселили за 5мин, так как номеров выбранной нами категории не было,нам бесплатно проапгрейдили до де-люкс!Персонал очень отзывчивый.Номера в точности как на фото,конечно не шангрила и тп,но за эти деньги СУПЕР! интернет 1мб\с в лобби и в номере,до набережной 5-7 мин прогулки,до harbour city(знаменитый торговый центр)5 мин, также в этом районе куча кафе и ресторанов на разный вкус и кошелек) стоянка такси в 20 метрах от отеля.Если в Гонконге программа насышенная и в отель приходишь отдохнуть,переночевать то этот отель самое то(описание точное 100%,обратите внимание на квадратутру,номера не большие,вида никакого,но 5 мин и ты на набережной в любое время суток с чашечкой кофе наслаждаешься заливом и небоскребами)!До этого останавливались в холидее,шангриле,икон (цены около 10 тыс за номер в сутки)теперь будем останавливаться только ТУТ(если без детей)!ЦЕНА-КАЧЕСТВО на 5+++
Olga S. Семейство с големи деца Russia, 12 май 2013 г.
Шопинг в ГН

Очень удобно расположен и от метро и от паромов, отвратительный встретил нас ночью мужчина пол ночи заселиться не могли, отель изрядно поношен
7,7
Tatiana R. Двойка Russia, 31 март 2013 г.
хороший отель приятный персонал

очень удобное расположение
8
останавливались на одну ночь, номер обычный для Гонконга(маленький),все чисто, интернет летает, метро в 50ти метрах от входа, до аллеи звезд 10мин пешком.
Irina S. Самостоятелно пътуващ Kazakhstan, 20 декември 2012 г.
Очень удобное расположение отеля

Близко от достопримечательностей, удобная логистика.
8
Останавливалась в этом отеле на три ночи в декабре. Отель понравился. Две минуты до станции метро. Есть прямой автобус до аэропорта, который останавливается также в двух минутах от отеля. До набережной, Star Ferry можно дойти пешком минут за 10-15. Конечно номера небольшие, но уютные, все что нужно в номерах есть (чай, кофе, ванные принадлежности, полотенца - стандартный набор). У меня был номер рядом с лифтом, не очень удобно, так как было слышно каждого входящего и выходящего ). Персонал доброжелательный. Конечно еще немного неудобно, что в отеле нет завтраков. Но с удовольствием остановлюсь в этом отеле еще раз.
Sightseeing/Attractions Tip: Остров Лантау - Big Buddha - рекомендую посетить это место.
Syryapin V. Семейство с големи деца Russia, 01 ноември 2012 г.
Отличный отель, с удачным местом расположения.

рядом с выходом с метро B2, депозит наличными 100$,достаточный размер номера для данного района, от аэропорта на метро 40 минут через Central.
9,3
пешая доступность до набережной, вход в метро в 50 метрах, обмен валюты рядом, курс на 1.11.12г. курс покупки .
Sightseeing/Attractions Tip: пик виктории, музей науки.
Albert U. Пътуващ по бизнес Taiwan, 16 април 2015 г.
Business hotel

location, price and comfy room
7,7
very good, same as before, the free wifi is very bad.
Maja C. Пътуващ по бизнес Poland, 16 април 2015 г.
good for biz trip

location,price,comfort
10
Excellent.
Cheung Y. Пътуващ по бизнес Singapore, 11 април 2015 г.
Feedbacks

staff, location,convenient
5
This is my first time staying in this hotel and no way it is quality to be 3-star. Although staff are polite but room facility is worst than hostels. Room is exceptional small, one small pillow, one thin blanket even the weather is 16 degree and central air condition cannot turned off. One coffee and one tea bag. I do not feel I would stay here for a second time.
Joseph L. Пътуващ по бизнес United States of America, 09 април 2015 г.
Great value, will stay again

price, comfort, staff
10
The staff was super friendly and helpful, gave me recommendations on where to eat, get my haircut, gym, shopping, how to get to my next stop in Shenzhen. The room was small, but I had a queen bed and a desk, so it was all good. Clean and quiet. Wifi was mediocre. There's no food at the hotel, but right next door is a nice little local spot that I hit up every day. There are also plenty of restaurants around... even a pretty good pizza joint a block away! This was my first time in Hong Kong, and I'd definitely stay here again.
Elizabeth A. Двойка Philippines, 06 април 2015 г.
Location Location Location

1)Location 2) Efficient staff 3) Good value
8,3
No fuss, no frills, no drama. And that's how every trip should be. Queen room was alright. Slept well. Although I heard the twin room is more cramped. Bring your own toiletries though. There are mystery liquids in the shower stall that don't smell so good. I'm guessing the green stuff is detergent. Anyway, if you're not expecting much (not a luxury traveler) this is a good, decent hotel with efficient staff. We asked for ice all throughout our stay there for our drinking sessions, and within minutes after our requests, Mr. ice dude would come up with a bucket, ready for our scotch. Kudos to that guy! The location's good too. It's within spitting distance to the TST station. It ain't that cheap, yet ain't as expensive as the hotels near Harbour City, but overall, good value. Would definitely consider staying there again.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Hotel Benito ХонконгHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - Стая за гостиHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - Интериор на хотелаHotel Benito Хонконг - Интериор на хотелаHotel Benito Хонконг - ВходHotel Benito Хонконг - Интериор на хотелаHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - ВходHotel Benito Хонконг - РецепцияHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - БаняHotel Benito Хонконг - Интериор на хотела


AS-AGWEB-3C06