или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Медан Перджуанган, Медан, Индонезия 20111 (Карта)

Резервирай сега!

JW Marriott Medan Медан - Фасада на хотела JW Marriott Medan Медан - Фасада на хотела JW Marriott Medan Медан - Фасада на хотела JW Marriott Medan Медан - Стая за гости JW Marriott Medan Медан - Бална зала JW Marriott Medan Медан - Стая за гости JW Marriott Medan Медан - Ресторант JW Marriott Medan Медан - Вход JW Marriott Medan Медан - Спа JW Marriott Medan Медан - Фитнес зала JW Marriott Medan Медан - Стая за гости JW Marriott Medan Медан - Ресторант JW Marriott Medan Медан - Бална зала JW Marriott Medan Медан - Ресторант JW Marriott Medan Медан - ВИП салон JW Marriott Medan Медан - ВИП салон
JW Marriott Medan Медан - Спа JW Marriott Medan Медан - Спа JW Marriott Medan Медан - Бална зала JW Marriott Medan Медан - Храна и напитки JW Marriott Medan Медан - Фитнес зала JW Marriott Medan Медан - Бална зала JW Marriott Medan Медан - Рецепция JW Marriott Medan Медан - Стая за бизнес срещи JW Marriott Medan Медан - Бална зала JW Marriott Medan Медан - Вход JW Marriott Medan Медан - Спа JW Marriott Medan Медан - Лоби
Район: Медан Перджуанган Брой стаи: 280

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,8

от 1062 отзива

Съотношение цена-качество
8,8
Местоположение
8,5
Работа на персонала
9,1
Състояние/Чистота на хотела
9,2
Комфорт/Стандарт на стаята
8,8
Храна/Хранене
8,5
Всички отзиви (1062)
Сортиране по:
Ho P. Група Malaysia, 02 ноември 2014 г.
5 star hotel in medan

location, cleanliness, grand
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Ho P. Група Malaysia, 02 ноември 2014 г.
great 5 stars hotel

nice hotel
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Jefri K. Пътуващ по бизнес Indonesia, 02 ноември 2014 г.
nice and comfort

clean, good hotel staff, near bussiness area
9,3
best place in town
Thi L. Пътуващ по бизнес Vietnam, 01 ноември 2014 г.
Great hotel

Great location, good Chinese restaurant, friendly staff
9,7
Comfortable, convenient.
Iswandi H. Пътуващ по бизнес Indonesia, 25 октомври 2014 г.
Excellent

Room, the lounge and the bar
9,3
Excellent
Fransiska N. Семейство с малки деца Indonesia, 19 октомври 2014 г.
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7,3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.
Andrew F. Пътуващ по бизнес Australia, 15 октомври 2014 г.
Outstanding hotel & exceptionally friendly staff

The staff, the staff & the staff!
8,7
Great hotel, true 5-star from rooms, to general hotel, the dinning options and the staff. Thoroughly enjoyable stay!
Dewi P. Двойка Indonesia, 04 октомври 2014 г.
Great location

Location, prices, cleanliness
8,3
Kiah P. Пътуващ по бизнес Singapore, 29 септември 2014 г.
Not bad

comfortable, spacious and clean
9
Not bad, feel very comfortable during the stay. The beds were very inviting.
Felix B. Двойка Indonesia, 28 септември 2014 г.
Good Hotel

good service, comfort, good location
8

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

JW Marriott Medan МеданJW Marriott Medan Медан - Фасада на хотелаJW Marriott Medan Медан - Фасада на хотелаJW Marriott Medan Медан - Фасада на хотелаJW Marriott Medan Медан - Стая за гостиJW Marriott Medan Медан - Бална залаJW Marriott Medan Медан - Стая за гостиJW Marriott Medan Медан - РесторантJW Marriott Medan Медан - ВходJW Marriott Medan Медан - СпаJW Marriott Medan Медан - Фитнес залаJW Marriott Medan Медан - Стая за гостиJW Marriott Medan Медан - РесторантJW Marriott Medan Медан - Бална залаJW Marriott Medan Медан - РесторантJW Marriott Medan Медан - ВИП салонJW Marriott Medan Медан - ВИП салонJW Marriott Medan Медан - СпаJW Marriott Medan Медан - СпаJW Marriott Medan Медан - Бална залаJW Marriott Medan Медан - Храна и напиткиJW Marriott Medan Медан - Фитнес залаJW Marriott Medan Медан - Бална залаJW Marriott Medan Медан - РецепцияJW Marriott Medan Медан - Стая за бизнес срещиJW Marriott Medan Медан - Бална залаJW Marriott Medan Медан - ВходJW Marriott Medan Медан - СпаJW Marriott Medan Медан - ЛобиJW Marriott Medan Медан - ЛобиJW Marriott Medan Медан - ЛобиJW Marriott Medan Медан - Бална залаJW Marriott Medan Медан - Спа


AS-AGWEB-3C03