Моят акаунт (вход)

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Кута, Бали, Индонезия 80361 (покажи карта)

Резервирайте сега!

по-рано : Quest Hotel Kuta central Park

Kuta Central Park Hotel Бали - Рецепция Kuta Central Park Hotel Бали - Фитнес зала Kuta Central Park Hotel Бали - Ресторант Kuta Central Park Hotel Бали - Гореща вана Kuta Central Park Hotel Бали - Гореща вана Kuta Central Park Hotel Бали - Стая за гости Kuta Central Park Hotel Бали - Стая за гости Kuta Central Park Hotel Бали - Стая за гости Kuta Central Park Hotel Бали - Стая за гости Kuta Central Park Hotel Бали - Детски клуб Kuta Central Park Hotel Бали - Детска площадка Kuta Central Park Hotel Бали - Спа Kuta Central Park Hotel Бали - Фитнес зала Kuta Central Park Hotel Бали - Кафе магазин/Кафене Kuta Central Park Hotel Бали - Стая за бизнес срещи Kuta Central Park Hotel Бали - Стая за бизнес срещи
Kuta Central Park Hotel Бали - Наличие на транспорт наблизо Kuta Central Park Hotel Бали - Спа Kuta Central Park Hotel Бали - Детски клуб Kuta Central Park Hotel Бали - Плувен басейн Kuta Central Park Hotel Бали - Детски клуб Kuta Central Park Hotel Бали - Спа Kuta Central Park Hotel Бали - Спа Kuta Central Park Hotel Бали - Спа Kuta Central Park Hotel Бали - Ресторант Kuta Central Park Hotel Бали - Пъб/Фоайе Kuta Central Park Hotel Бали - Детски клуб
Район: Кута Брой стаи: 225
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър

7,5

от 1064 отзива

Съотношение цена-качество
7,9
Местоположение
7,0
Работа на персонала
7,8
Състояние/Чистота на хотела
7,7
Комфорт/Стандарт на стаята
7,7
Храна/Хранене
7,3
Всички отзиви (1064)
Сортиране по:
Tatiana V. Двойка Russia, 25 септември 2013 г.
Достаточно бюджетный отель

Вежливый обслуживающий персонал, тишина
6,7
Добрый день! Отдыхали в этом отеле 6 ночей. При заселении в номер поняли, что постельное бельё и полотенца не были заменены после предыдущих постояльцев. После обращения - нам всё заменили. На самом деле - мы не обратили бы сразу на это внимание, но перед поездкой прочитали отзыв про эту проблему отеля. Завтраки каждый день были однообразные, мяса нет никакого, только не съедобные сосиски. Голодными не оставались - выбор блюд достаточный. Местоположение отеля не понравилось. До всего одинаково далеко, если ходить пешком.
Elena C. Самостоятелно пътуващ Russia, 17 август 2013 г.
Хороший недорогой отель

Приятный персонал, большие номера, удобное расположение
9
Отель большой, относительно новый, чистый. Расположение удобное (мы передвигались на такси). Персонал отлично говорит на английском, очень отзывчивый. Несколько раз нам забывали менять полотенца, хотя чаевые оставляли регулярно. С пляжными полотенцами постоянно были проблемы (не успевали забирать из прачечной что ли). Завтраки хорошие, одно и то же правда надоело быстро) трансфер в аэропорт недорогой, есть бесплатный автобус на пляж и в дискавери молл (но записываться надо заранее). Wi-fi на всей территории отеля без проблем. Отель хороший, рекомендую)
Alexander B. Семейство с големи деца Russia, 08 юли 2013 г.
отель среднего уровня

расположение отеля, знают таксисты
6,3
Для меня конечно этот отель не соответствует уровню 4-х звезд. Но номер был достойный, мы брали трипл, в номере была одна двухспальная кровать и одна односпальная для ребенка. Почему-то в отеле проблема с полотенцами, их катастрофически не хватало на всех постояльцев. Бассейн маленький, мы ни разу в нем не купались. Рядом с отелем круглосуточный продуктовый магазинчик, и чуть подальше супермаркет. Пользовались такси, в любую точку быстро и недорого.
Artem A. Семейство с големи деца Russia, 14 юни 2013 г.
Все отлично!

Уборка каждый день
7,7
Даже не к чему придраться! Все хорошо, на достойном уровне. Персонал очень отзывчив и даже когда выяснилось что мое бронирование через месяц, помогли с заселением, поменяли даты.
Eric D. Група New Zealand, 12 юли 2014 г.
Great location at reasonable price

Location , room good, good breakfast
7
Good hotel in central location with free shuttle to beach and shops
Riana P. Пътуващ по бизнес Indonesia, 05 юли 2014 г.
Nice hotel in strategic location

Good location and Clean room
7,3
The check in process is a little slow...I order 2 rooms, but we can only check in 1 room at 2.30pm. The room is clean, but we got no window room...so there's no view.
Seau S. Двойка Malaysia, 05 юли 2014 г.
Amazing services provided by the hotel

Value for money, friendly staffs, best services
10
I went Bali for a 3 days 4 nights trip with my boyfriend. It is really surprised when we finishing our breakfast, suddenly we heard the birthday song in the restaurant and the staffs take a piece of cake written "happy birthday" appear in front of us. Thank you for giving me an unforgettable birthday celebration in Bali and thank you for services provided by this hotel.
Tuti S. Група Indonesia, 03 юли 2014 г.
Love to back again

Clean, nice and cool
6
Im satisified to stay at this hotel, the room services very nice and cool swimming pool
Goh A. Двойка Malaysia, 01 юли 2014 г.
Comfortable stay in a central location

Big room, fast check-in & check-out , and shops and convenient store around the hotel.
7
Satisfied with the price we paid.
Franco V. Група Australia, 30 юни 2014 г.
Great and cheap room rate easy to get around

Big rooms and great discounted price, breakfast included makes it extremely good value for money . Close to all facilities either by car or bike
8,7
Cheap and easy , big room makes a difference in my opinion

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Kuta Central Park Hotel БалиKuta Central Park Hotel Бали - РецепцияKuta Central Park Hotel Бали - Фитнес залаKuta Central Park Hotel Бали - РесторантKuta Central Park Hotel Бали - Гореща ванаKuta Central Park Hotel Бали - Гореща ванаKuta Central Park Hotel Бали - Стая за гостиKuta Central Park Hotel Бали - Стая за гостиKuta Central Park Hotel Бали - Стая за гостиKuta Central Park Hotel Бали - Стая за гостиKuta Central Park Hotel Бали - Детски клубKuta Central Park Hotel Бали - Детска площадкаKuta Central Park Hotel Бали - СпаKuta Central Park Hotel Бали - Фитнес залаKuta Central Park Hotel Бали - Кафе магазин/КафенеKuta Central Park Hotel Бали - Стая за бизнес срещиKuta Central Park Hotel Бали - Стая за бизнес срещиKuta Central Park Hotel Бали - Наличие на транспорт наблизоKuta Central Park Hotel Бали - СпаKuta Central Park Hotel Бали - Детски клубKuta Central Park Hotel Бали - Плувен басейнKuta Central Park Hotel Бали - Детски клубKuta Central Park Hotel Бали - СпаKuta Central Park Hotel Бали - СпаKuta Central Park Hotel Бали - СпаKuta Central Park Hotel Бали - РесторантKuta Central Park Hotel Бали - Пъб/ФоайеKuta Central Park Hotel Бали - Детски клуб


AS-AGWEB-3B07