| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Централен Хонконг / Район Шеунг Уан
Брой стаи:
162
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Natalia G.
19 януари 2013 г.
Очень атмосферный отель
Отличный вид и стильные номера
9,7
Отель удачно расположен в самом центре Гонконга. В прямом смысле слова в пешей доступности от основных транспортных узлов и многих достопримечательностей. Вокруг множество ресторанов, кафе и баров самой разной направленности.
Vadim Z.
01 януари 2013 г.
Маленькие номера в 2 раза меньше чем заявлено.
6,7
Читайте размер номера на сайте агода и делите его на 2,5 и получите реальный размер, лично проверял с рулеткой!
Ekaterina L.
10 март 2012 г.
Отличный отель для стоповера
Недалеко от аэроэкспресса
Данный отель отлично подходит для стоповера между рейсами из/в Гонконг, так как находится в пешей доступности от конечной остановки аэроэкспресса. Настоятельно рекомендую заранее распечатать адрес отеля и схему прохода к нему, поскольку в реальности он находится несколько в стороне от тусовочного района Лан Квай Фонг и принцип "язык до Киева доведет" не работает. Номер был очень маленький, как впрочем и основная масса гостиничных номеров Гонконга, но при этом весьма продуманный, дизайнерски проработанный и с отличным видом на пролив. Настоятельно рекомендую попросить более высокий этаж. Отель хорош также тем, что регулярно на агоде предлагает отличные скидки - самое выгодное предложение в данном районе.
Hotel Feature Tip:
Недалеко от аэроэкспресса
Oleksandr V.
Семейство с малки деца
Ukraine,
29 януари 2012 г.
Удобное расположение
рядом с метро, неплохой дизайн
7,7
отель находится в сердце острова гонконг. рядом много ресторанов и магазинов. 5 минут пешком до метро. 10 минут от лан квай фон. что не понравилось - номера стандартно маленькие для гонконга, при этом цена достаточно высокая. отель не новый, потому уже достаточно затертый. обслуживание и персонал - на среднем уровне.
Marina V.
Семейство с големи деца
07 януари 2012 г.
Неплохой отель, очень удобно расположен, чистые приятно оформленные номера, в которых есть все необходимое. Но номера ОЧЕНЬ маленькие. В стандартный номер даже нет возможности поставить extra bed, пришлось доплатить и переехать в номер лучшей категории
Alexander P.
19 юли 2011 г.
Отель хорош) удобно расположен!
Номера уютные, персонал отзывчивый, постоянно улыбаются
Прожил там 10 дней, впринцепи остался доволен всем, номера очень уютные! хочу обратно))
Shopping Tip:
едьте шопиться на другую сторону, в ковлун, там есть вечерний рынок!
Svetlana L.
21 декември 2010 г.
удачное месторасположение
вид из окон на гавань Викторию
Удачное месторасположение отеля, пять минуть ходьбы до метро. Отель находится в центре города. Номера очень маленькие, хотя вид из окна на гавань Викторию это компенсирует. Номера убирают каждый день, нам каждый день приносили в номер бутылку красного вина и тарелку фруктов. Единственный минус интернет платный, причем за сутки тариф очень высокий.
Sightseeing/Attractions Tip:
Стоит посмотреть Пик Викторию, подняться на трамвайчики. И лазерное шоу небоскребов.
Juan H.
Пътуващ по бизнес
Argentina,
16 май 2013 г.
They lie about the free wi fi on the site, they charge a ridiculous 120 HKD for one day of internet connection. Even the Shangri-la is giving internet for free these days... The room was very small, noisy, and the Gym was too small.
Ka W.
Пътуващ по бизнес
Hong Kong,
15 май 2013 г.
reasonable price in central area
price, staffs and tidy room
Warran B.
Australia,
06 май 2013 г.
Very poor,extremely small room,very poor breakfast
The room was very small with no room for hanging clothes, a small bed , very poor harbour view. The facilities are pathetic. The breakfast room was small with people having to share tables and food offering and service extremely bad.
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3103