Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Град Макау
Брой стаи:
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Man Va Hotel за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Evgeny T.
Група
Russia,
09 януари 2013 г.
Доступный отель в центре Макао
Находится недалеко от всех достопримечательностей
7,3
были в макао 2 полных дня, из аэропорта доехали на автобусе № 26, от отеля до парома в гонконг доехали на автобусе № 3. отель нормальный, номер чистый, простыни и полотенца чистые, ванна полноценная, не маленькая, есть лифт (мы были с сумками и это было актуально), в целом на одну ночь хороший вариант. чек оут был в 12 ч. и мы попросили оставить сумки до 20 ч., они согласились и без оплаты.
Shopping Tip:
Если выйти из отеля и пойти прямо, то через квартал будет улица с магазинами, которая тянется до Градн Лисбоа
Natalia K.
Самостоятелно пътуващ
Russia,
29 април 2012 г.
хорошее расположение, отзывчивый персонал
отель только чтобы переночевать.
7,3
Удачное расположение в центре. Все достопоимечательности старого города в пешей доступности. Маршрут экскурсионного автобуса по городу останавливается на соседней улице. расположен на улице известной как место, где расположены национальные кафе и бары, а также где изготавливают и продают местные сладости. Бесплатный вай фай в лобби отеля. В номере из доп.услуг только чайник, без кофе и чая. Белье меняют ежедневно, но старенькое и серое.Мебель старая. Английским владеет один человек- очень отзывчивый, всегда поможет.
Vyacheslav V.
Семейство с големи деца
Ukraine,
21 февруари 2012 г.
расположение очень хорошее
каждый день производят уборку и меняют белье
8,3
очень удачно расположен отель. все достопримечательности в шаговой доступности.
Sightseeing/Attractions Tip:
персонал плохо говорит по английски. интернет только в холле
Jason B.
Пътуващ по бизнес
United States of America,
03 юни 2013 г.
Great value for single traveller.
quiet, efficient, cost effective
5,7
Good stay. Speaking Chinese helps, but very efficient hotel and relatively clean for the price.
Wong M.
Самостоятелно пътуващ
24 май 2013 г.
Just a budget hotel. Reception not so friendly
nearby place of interest like Senado Square, St. Paul (Ta Sun Pa) and lot of eateries here
Salita W.
Arunnee P.
Група
Thailand,
17 май 2013 г.
Close to Senado square and Ruin of St, Paul.
Big room, Safe, Tourist Attractions Within Walking Distance.
7,3
If you need any information. Just ask the hotel manager he will be happy to advise you.
Sau K.
16 май 2013 г.
Simple & Fair Hotel
Walking distance to attraction
Room is clean, male fornt desk are friendly but female front desk are not so friendly.
Побързай - ограничена наличност!