| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Град Макау
Брой стаи:
112
Безплатна Wifi връзка |
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Metropole Hotel за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Artem L.
15 август 2011 г.
хороший отель, почти в самом центре
8,7
понравилось расположение, отель находится недалеко от казино, также недалеко от исторического центра, рядом есть магазин 7-11,
остановка бесплатных автобусов в Venetian
из минусов нет интернета
Sightseeing/Attractions Tip:
погулять по площади , посмотреть развалины и зайти в крепость
Tengiz T.
28 декември 2010 г.
Старый отель, нормальное расположение
6,7
Расположен в центре старого Макао. Можно дойти до Лисбоа, посмотреть шоу дракон. При желании даже поиграть. Днем проблема с такси. чтобы их поймать приходится ждать минут 15 и бегать!!!! Завтраки в отеле не предусмотрены. Рядом есть китайская едальня. Супермаркетов рядом не наблюдалось. Чтобы элементарно купить воду пришлось искать какую то лавку в глубине домов с договорными ценами.
Рядом все основные достопримечательности
Tengiz T.
28 декември 2010 г.
Старый отель, нормальное расположение
Останавливались перед самым НГ. Было холодно. Кровати в отеле ужасные. спишь и балансируешь. Номер в принцыпе ничего, но названия такого отель не заслуживает. Чисто Китайский вариант остановки. удивило, что на каждом этаже находился портье (на фига он там нужен так и не поняли)
Hotel Feature Tip:
Депозит при щаселении 100 песо наличными
Zhanna L.
Ukraine,
10 ноември 2009 г.
хороший отель
очень удачное расположение
7,7
Я останавливалась в этом отеле на 4 ночи.Номер небольшой,но очень чистый,по презду-тарелка фруктов,каждое утро свежая пресса.Возле отеля расположен парк Коулун.От пирса до отеля с чемоданами дошли за 15 мин.Вниз по улице Натан роуд доАлееи звезд и набережной,где проходит каждый вечер в 8.00. световое шоу-10-15 мин.Буквально в 2 мин.ходьбы остановка автобуса в аэропорт ( 33 НК).Напротив отеля магазины 7 eleven ,Welkom,где можно купить продукты.На рецепшене вам дадут карту Гонконга и подробно расскажут,как добраться до местных достопримечательностей.Двухместный номер без завтраков по скидке-80 ам.дол.Рядом с отелем находиться Темпл-стрит (Ночной базар),где вы можете купить сувениры просто по смешным ценам(помните-торг очень,очень уместен).Мы очень довольны отелем и всем желаем приятного отдыха!
Sightseeing/Attractions Tip:
Очень интересно на Пике Виктория,Оушен парк не впечатлил (кроме панд),а Диснейленд понравился.Все маршруты начинаются от остановки метро Адмиралти,а недалеко от гостиницы станция метро Джордан
Shcherbakova M.
09 юли 2009 г.
Хороший отель в Макао
Замечательное расположение.Бесплатный шатл до ферри терминала.
8,7
Понравилось расположение.Рядом с Сенадо.Отель обновляется и еще идет ремонт.Стафф приветливый,говорят хорошо на английском.Хорошие рестораны и китайский, и Метрополь.
Съвети при пътуване:
Бесплатный шаттлбас из/в ферри терминал.
Ho Y.
Hong Kong,
18 май 2013 г.
Convenience
Convenience and room rate is cheap
8,3
King L.
Група
Hong Kong,
11 май 2013 г.
Clean and convenient
Centrally located, clean, reasonable price
7,7
Ali S.
Група
Indonesia,
03 май 2013 г.
nice hotel
close to major attraction, nice design interior, good attitude service
wonderful experience staying in this hotel.
It is located near the major attraction area.
nice nice nice nice nice
Wan W.
Семейство с големи деца
Malaysia,
28 април 2013 г.
Enjoying the cold weather in the mini las vegas
Suite with 2nd Floor and 2 Toilet
5,3
Everything is just fine, only the hotel room carpet is not clean enough.
The check out service person is a bit rude.
Husein Y.
Пътуващ по бизнес
India,
18 април 2013 г.
vary good hotel near indian resterant shopping
good staf good area near many resterant with good food esy to go anywhere can enjoy full night i will stay again this hotel casino vary near
good and clean hotel near all big casino can stay with family staf is vary good hotel is clean near big casino full night open hotels room are vary clean
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3106