Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Град Макау, Макао

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,6

от 708 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
8,0
Местоположение
8,5
Работа на персонала
8,9
Състояние/Чистота на хотела
9,2
Комфорт/Стандарт на стаята
8,7
Храна/Хранене
8,1
Всички отзиви (708)
Сортиране по:
Svetlana E. Самостоятелно пътуващ Russia, 22 март 2015 г.
отличная гостиница

отличная гостиницп
9,3
все понравилось, отличный отель, при заселении повысили категорию номера до люкса с панорамным видом на Макао. Завтраки слабоватые для такого отеля
Svetlana E. Самостоятелно пътуващ Russia, 22 март 2015 г.
хорошая гостиница

хорошая гостиница
9,3
все понравилось, отличный отель, при заселении повысили категорию номера до люкса с панорамным видом на Макао. Завтраки слабоватые для такого отеля
Stanislav L. Самостоятелно пътуващ Russia, 20 февруари 2013 г.
Отель из которого можно не выходить

Полный комплекс услуг
9,7
Большие просторные номера, вменяемые цены на мини-бар, несколько ресторанов, казино. Приятное обслуживание. SPA.
Jessica C. Самостоятелно пътуващ Singapore, 21 май 2016 г.
Excellent service and clean hotel
6,3
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Aurelia M. Група France, 25 април 2016 г.
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
4
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Chingshyan Y. Пътуващ по бизнес Taiwan, 24 април 2016 г.
Good
6
Good
Chingshyan Y. Пътуващ по бизнес Taiwan, 23 април 2016 г.
Good
5,3
Good
Rizki A. Пътуващ по бизнес Indonesia, 16 април 2016 г.
Great!
6,7
Everything is superb!
Chawalit R. Семейство с малки деца Thailand, 14 април 2016 г.
Luxury place but service could be improved
5
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Isabelle C. Двойка Singapore, 04 април 2016 г.
Good hotel and service
6
Everything was pretty good except that the check in is very slow. Their non smoking rooms are only available at 2pm and even when we waited till then they did not inform us that the room wasn't ready. location wise it is very conveniently located near Senado square and the other big casinos like lisboa etc.
1 от 1 отзив
MGM Macau МакаоMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - ЛобиMGM Macau Макао - ЛобиMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - БаняMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - Голяма стаяMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - БаняMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - БаняMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - Плувен басейнMGM Macau Макао - Голяма стаяMGM Macau Макао - КухняMGM Macau Макао - Стая за гостиMGM Macau Макао - БаняMGM Macau Макао - Голяма стаяMGM Macau Макао - Голяма стаяMGM Macau Макао - ЛобиMGM Macau Макао - СпаMGM Macau Макао - ГрадинаMGM Macau Макао - СпаMGM Macau Макао - Фитнес залаMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - ЛобиMGM Macau Макао - Стая за бизнес срещиMGM Macau Макао - Бална залаMGM Macau Макао - Бална залаMGM Macau Макао - Фасада на хотелаMGM Macau Макао - Бална залаMGM Macau Макао - Бална залаMGM Macau Макао - Храна и напиткиMGM Macau Макао - Бална залаMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - РесторантMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - РесторантMGM Macau Макао - РесторантMGM Macau Макао - РесторантMGM Macau Макао - Интериор на хотелаMGM Macau Макао - Интериор на хотела


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3B08