| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Летище Хонг Конг
Брой стаи:
440
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Novotel Citygate Hong Kong Hotel за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Oxana B.
09 май 2013 г.
Отлично для трансферного пребывание в НК
Близость к аэропорту, удобный трансфер, качество и быстрота обслуживания
Нареканий нет. Буду останавливаться в данном отеле и буду рекомендовать друзьям.
Inna G.
Отличный отель
Быстрое заселение, вежливый персонал, красивый отель
Встреча в аэропорту, огромный красивый холл, близость шоппинг центра
Evgeny S.
09 май 2013 г.
Замечательный отель для транзита в Гонконге
Удобство расположения, хороший номер, бесплатный трансфер
Natalia K.
03 май 2013 г.
идеальный вариант для транзитных пассажиров
номер, близость к торговому центру, бесплатный трансфер в из аэропорта
8,7
В аэропорту запросили трансфер в отель, минут 10 подождали, за нами прислали машину. От аэропорта ехать минут 15, шикарный вариант, если надо только переночевать. Быстрый заезд\выезд. Просторный номер с большой удобной кроватью. В номере все необходимые банные принадлежности, включая халат и тапочки. В отеле есть итальянский ресторан и ресторан попроще, где сервируют шведский стол. Мы не завтракали, тк. выезжали в 06 утра, и не ужинали, т.к рядом аутлет со всеми вытекающими последствиями в виде кафе, кофеен и пр.
Oxana B.
30 април 2013 г.
Оптимальное соотношение цены и качества размещения
1) удобный бесплатный трансфер из/до аеропорта, 2) очень быстрая процедура check-in/check-out, 3) удобная кровать
8,7
Мое пребывание прошло без нареканий к качеству сервиса обслуживания и проживания. Буду смело рекомендовать данный отель моим друзьям, самостоятельно путешествующим и, конечно, знающим английский язык.
Sergey N.
Двойка
06 април 2013 г.
Хороший отель близко к аэропорту и шопинг моллу
9,7
Удобный вариант, если хотите остановиться недалеко от аэропорта.
Yury K.
Пътуващ по бизнес
23 март 2013 г.
Транзитом через Гонконг
Близость к аэропорту, качество обслуживания, понимающий персонал
8,3
Отличный отель рекомендую! Каждые 15 минут ходит автобус в аэропорт, номера хорошие, стильные, все на высшем уровне!
Yury G.
17 февруари 2013 г.
Отличный отель
Рядом с аэропортом. Отличный шоппинг. Рядом метро.
Отлично провели время в отеле. Бронировали в связи с близостью к метро и аэропорту.
Так же хочется отметить отличный шоппинг. Отель является единым комплексом с торговым центром, почти сплошь состоящим из аутлетов.
Yury G.
Двойка
17 февруари 2013 г.
Рекомендую
Близко к аэропорту, Комфортный, Не дешевый, Отличный шопинг
Если необходим отель недалеко от аэропорта, то это практически единственный вариант.
От аэропорта ходит бесплатный шаттл.
В одной станции метро, находится Диснейленд
Oleg K.
20 януари 2013 г.
прекрасный отель
комфортабельный и современный
заказывали Superior Queen Room. Номер оказался довольно просторным, прекрасно оснащенным, чистым и с прекрасным видом на горы. Отель современнейший, отвечает все самым последним требованиям к комфорту. В лобби отеля расположено несколько ресторанов, ужинали в баре- великолепный повар! В и из аэропорта к отелю каждые 15 минут ездит бесплатный шатл. В аэропорту стоянку автобуса найти очень просто, мы обратились на информационную стойку-нам нарисовали схему как дойти до отельных шатлов.
При отеле есть замечательный аутлет, транспортная доступность прекрасная. Детскую кроватку выдают бесплатно (детская кроватка подойдет ребенку до 2-2,5 лет)
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3204