Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Град Себу, Cebu City, Филипини 6000 (Карта)

Резервирай сега!

Pacific Pensionne Cebu City - Стая за гости Pacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотела Pacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотела Pacific Pensionne Cebu City - Ресторант Pacific Pensionne Cebu City - Фасада на хотела Pacific Pensionne Cebu City - Бизнес център Pacific Pensionne Cebu City - Рецепция Pacific Pensionne Cebu City - Ресторант Pacific Pensionne Cebu City - Ресторант Pacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотела Pacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотела Pacific Pensionne Cebu City - Храна и напитки Pacific Pensionne Cebu City - Ресторант
Район: Град Себу Брой стаи: 72

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Приятен

6,4

от 173 отзива

Съотношение цена-качество
6,7
Местоположение
7,3
Работа на персонала
5,9
Състояние/Чистота на хотела
6,2
Комфорт/Стандарт на стаята
6,7
Храна/Хранене
5,8
Всички отзиви (173)
Сортиране по:
Fedor G. Самостоятелно пътуващ Russia, 08 февруари 2012 г.
ушатанный и не стоящий этих денег отель

подробная карта филиппин на втором этаже,заселили без проблем намного раньше положенного времени,дополн платы не взяли
5
фото совершенно не совпадают с реальностью,на фото очень уютненько и чисто,в реальности сильно обшарпано,чувствуется что хозяева не занимаются отелем,муравьи,слегка запах затхлостью,телеящик древний с одним рабочим каналом,пульт походу с севшими батарейками,не реагирует вообще,всё старое и ушатанное
Сигнализирайте за този отзив
Jan M. Самостоятелно пътуващ Philippines, 19 юли 2015 г.
Good

Location safety
7
Better
Сигнализирайте за този отзив
Melvie A. Група Philippines, 07 юли 2015 г.
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Сигнализирайте за този отзив
Mark R. Самостоятелно пътуващ Australia, 04 юли 2015 г.
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Сигнализирайте за този отзив
Sachin A. Двойка United States of America, 31 май 2015 г.
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Сигнализирайте за този отзив
Fely C. Семейство с големи деца Australia, 07 май 2015 г.
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Сигнализирайте за този отзив
Cenin M. Двойка Philippines, 01 март 2015 г.
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Сигнализирайте за този отзив
Jukka H. Самостоятелно пътуващ Finland, 22 февруари 2015 г.
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Сигнализирайте за този отзив
Tiffany D. Двойка France, 02 януари 2015 г.
Dont go
3
Този клиент само е дал оценка за хотела, но не е изпратил никакви коментари.
Сигнализирайте за този отзив
Meneleo M. Самостоятелно пътуващ United States of America, 16 ноември 2014 г.
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Сигнализирайте за този отзив

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - Стая за гостиPacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотелаPacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотелаPacific Pensionne Cebu City - РесторантPacific Pensionne Cebu City - Фасада на хотелаPacific Pensionne Cebu City - Бизнес центърPacific Pensionne Cebu City - РецепцияPacific Pensionne Cebu City - РесторантPacific Pensionne Cebu City - РесторантPacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотелаPacific Pensionne Cebu City - Интериор на хотелаPacific Pensionne Cebu City - Храна и напиткиPacific Pensionne Cebu City - Ресторант


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3C07