или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Град Себу, Себу, Филипини 6000 (Карта)

Резервирай сега!

Pacific Pensionne Себу - Стая за гости Pacific Pensionne Себу - Стая за гости Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Стая за гости Pacific Pensionne Себу - Ресторант Pacific Pensionne Себу - Ресторант
Pacific Pensionne Себу - Стая за гости Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Интериор на хотела Pacific Pensionne Себу - Лоби Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Ресторант Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Фасада на хотела Pacific Pensionne Себу - Бизнес център Pacific Pensionne Себу - Рецепция Pacific Pensionne Себу - Ресторант Pacific Pensionne Себу - Ресторант
Район: Град Себу Брой стаи: 72

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Приятен

6,5

от 163 отзива

Съотношение цена-качество
6,8
Местоположение
7,4
Работа на персонала
5,9
Състояние/Чистота на хотела
6,3
Комфорт/Стандарт на стаята
6,9
Храна/Хранене
5,9
Всички отзиви (163)
Сортиране по:
Fedor G. Самостоятелно пътуващ Russia, 08 февруари 2012 г.
ушатанный и не стоящий этих денег отель

подробная карта филиппин на втором этаже,заселили без проблем намного раньше положенного времени,дополн платы не взяли
5
фото совершенно не совпадают с реальностью,на фото очень уютненько и чисто,в реальности сильно обшарпано,чувствуется что хозяева не занимаются отелем,муравьи,слегка запах затхлостью,телеящик древний с одним рабочим каналом,пульт походу с севшими батарейками,не реагирует вообще,всё старое и ушатанное
Meneleo M. Самостоятелно пътуващ United States of America, 16 ноември 2014 г.
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Elizabeth S. Семейство с големи деца Australia, 24 септември 2014 г.
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Georg K. Пътуващ по бизнес Germany, 25 април 2014 г.
easy in, easy out

booking was done by internet, room was ready, simple but equivalent room
6
Rainer B. Самостоятелно пътуващ Germany, 27 март 2014 г.
practical location in the city

close to shopping centers, not noisy, low cost for a city hotel
7
without problems, all things in the room were working although in the years including the bath room, friendly staff, personally I wish to have cotton blankets on the beds instead synthetic blankets of bad quality and better materasses.
Albert A. Пътуващ по бизнес Philippines, 21 февруари 2014 г.
not a good stay

secluded. quiet. close to a pool hall.
4,7
The airconditioner was not functioning well.the water heater system was not functioning.the room was so small. I could have had a much better room for the same amount that I have paid in other hotels.
Ed W. Двойка Australia, 18 февруари 2014 г.
nice Hotel!:)

good services, clean room, comforttable and very nice staff
8,3
very pleasant stay, the staff were very helpful. it is located in a very central position in cebu and handy 7/11 open 24 hours. there is an excellent billiards hall next door and massage parlour. The rooms were neat and tidy.
Mark R. Двойка United Kingdom, 12 февруари 2014 г.
basic,rooms were not cleaned or towels changed

location
3,3
ok,for the fact it was centrally located ,but would not stay there again
Curtis A. Двойка United States of America, 10 февруари 2014 г.
ok

nice people , close, great transportation
6,7
just ok. the room was small, water leaks, damage from earthquake , the floor of the bathroom was always covered with water from a leaky sink. the staff was great , friendly, only changed the sheets 2 times in 3 weeks no, bugs , but everthing worked in the room . I would stay there but not in that room
Andrew M. Самостоятелно пътуващ Australia, 08 януари 2014 г.
who give them 3 stars ????

1. close to Robinson plaza 2. friendly staff. 3. it teached me well to be careful choosing hotel.
3
My mistake was ...that i did not read others opinions. Someone said that he had better rooms in prisons ... Yes. I can imagine. Yes he was right. I paid for 2 weeks to stay but that what experienced having 1 smelly room For first night put me in decision to shorten my stay. They gave me another room but after 2 days this terrible smell started to appear. Window air conditioning was never cleaned and I think this is the source of this smell. You can not open the window because to much humid and mosquito problem. Walls are painted in oil paint hence you feel like in sauna. No fridge ...it is just a joke hotel. I spent 3 hours on phone and paid extra 100 bucks to change my flight and return 1 week earlier to Thailand where I stay another month for cheaper in clean and decent room.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Pacific Pensionne СебуPacific Pensionne Себу - Стая за гостиPacific Pensionne Себу - Стая за гостиPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Стая за гостиPacific Pensionne Себу - РесторантPacific Pensionne Себу - РесторантPacific Pensionne Себу - Стая за гостиPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - ЛобиPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - РесторантPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Фасада на хотелаPacific Pensionne Себу - Бизнес центърPacific Pensionne Себу - РецепцияPacific Pensionne Себу - РесторантPacific Pensionne Себу - РесторантPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Интериор на хотелаPacific Pensionne Себу - Храна и напиткиPacific Pensionne Себу - Ресторант


AS-AGWEB-3B06