Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Paresa Resort Phuket

49 Moo6, Layi Nakalay Rd., Krathu, Камала, Пукет, Тайланд 83150 (Карта)

Резервирай сега!

Paresa Resort Phuket Пукет - Плувен басейн Paresa Resort Phuket Пукет - Плувен басейн Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая
Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая Paresa Resort Phuket Пукет - Голяма стая
Район: Камала Брой стаи: 49

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,7

от 382 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
8,1
Местоположение
8,0
Работа на персонала
9,2
Състояние/Чистота на хотела
9,2
Комфорт/Стандарт на стаята
9,2
Храна/Хранене
8,6
Всички отзиви (382)
Сортиране по:
Vladimir K. Двойка Russia, 16 февруари 2014 г.
Шикарно!

Обстановка, вид на море, персонал
9,3
Отдых шикарный незабываемый! Номера супер, все впечатлило очень
Сигнализирайте за този отзив
Ting L. Семейство с малки деца China, 14 януари 2016 г.
Highlight of Phuket

Sea View Food Pool
9,7
Сигнализирайте за този отзив
Joseph O. Семейство с малки деца Singapore, 23 ноември 2015 г.
Review

Room, Staff performance and amenities.
9,7
It was very comfortable and my family especially my children enjoyed it very much.
Сигнализирайте за този отзив
Sanket S. Двойка United States of America, 16 ноември 2015 г.
Uhhmazing Resort!!! Best View, Best Rooms!

View, Staff, Infinity Pool
9,7
Paresa is the best resort to date that I have stayed at. It had amazing views, with very relaxing feel. The staff goes over and beyond for anything you ask of. The features of the room along with staff make it perfect value for money paid. It has a beautiful infinity pool, enlarged shower tub, stunning patio, shower, and much more. All of this with the perfect ocean view and sunset.
Сигнализирайте за този отзив
Christos I. Двойка United Kingdom, 31 октомври 2015 г.
Exceptional

Location, Private Pool with Room, Spacious Room
10
An exceptional hotel with a stunning location. Our Aqua Pool Villa was very spacious and beautifully decorated, with a huge bathroom looking out on to the Andaman Sea. Highly recommended.
Сигнализирайте за този отзив
Imjit B. Двойка Thailand, 22 октомври 2015 г.
Short Vacation at Paresa

Comfortable bed and pillow, nice scene, peaceful.
8,3
Very relax and peaceful. The bed is big and comfortable. But not many kind of breakfast buffet bar (but can order from the menu for fresh cook). The service car to pick-up at the room is not enough for some period. Overall is very fantastic place to spend on vacation. Especially for those who love to rest and relax in peaceful place.
Сигнализирайте за този отзив
Benjamin H. Двойка United States of America, 10 октомври 2015 г.
Amazing

Views, Rooms, Food
10
The stay felt like nothing I've experienced before. It didn't even seem like I was in Thailand anymore. I loved the hotel's architecture and concepts. It felt like I was staying at an ancient Inca or Mayan temple. We will visit again.
Сигнализирайте за този отзив
James M. Двойка Hong Kong, 28 септември 2015 г.
Very Bad Experience. Cockroaches at Breakfast

Leaving the hotel
2,3
Issues in short: Mouldy food at breakfast on numerous occasions, cockroaches found at the breakfast buffet on the food a few times, bugs in the dining area, very poorly cooked breakfast, no reply to any complaints despite 5 attempts, poor and slow service, as a whole the hotel is understaffed and incredibly badly run, I was very disappointed with the Paresa. We had a few issues which we tried to raise with the manager, however, he refused to meet us, email or call me to discuss. The result being that none of the concerns were addressed. I received an apology four days after the initial complaints and after we'd left the hotel. This is completely pointless as none of the issues were fixed and our concerns were ignored completely. I asked for a refund for the breakfast we paid for and this was refused. The hotel have refused any form of compensation or to resolve the issues. We were unable to eat in the hotel despite paying for this in advance, the cleanliness was horrendous and sadly we couldn't eat there as a result. I've never been treated so badly by a hotel which claims to be 5*. The hotel is very poorly run. I would recommend staying in any other hotel than the Paresa
Сигнализирайте за този отзив
Thanathon K. Двойка Thailand, 30 август 2015 г.
Great ocean views

view...room...views
10
recommend the dinner by the pool
Сигнализирайте за този отзив
Shun F. Семейство с големи деца United Kingdom, 23 август 2015 г.
Best Luxury Resort I've stayed

Infinity Pool, "Angel" staff, Seaview Stone Bathtub
10
This is one, if not, the best luxury hotel I have stayed at. I stayed in the Talay Suite and what an amazing view we had from the infinity pool. We stayed in villa 132 for one night and requested to be transfer to the villa next door as we wanted some photos of the seaview stone bathtub, an hour later they replied that this was fine. Breakfast was good, cooked to order from the menu and still hot when it arrived at our table (also there was a smaller buffet for the cold cuts, salads and fresh shakes) and just to mentioned sparkling wine was also available during breakfast. The resort was about 10min by taxi to kamala and cost between 300-400 baht which was ok. All in all we loved our stay at this heaven hotel and would surely come back. Big Thank you to Mary our Angel who took good care of us during our stay.
Сигнализирайте за този отзив
1 от 1 отзив
 

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Paresa Resort Phuket ПукетParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - КухняParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Фасада на хотелаParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Фасада на хотелаParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Голяма стаяParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - Гореща ванаParesa Resort Phuket Пукет - БаняParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - Балкон/ТерасаParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ЛобиParesa Resort Phuket Пукет - ВходParesa Resort Phuket Пукет - Стая за гостиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Стая за бизнес срещиParesa Resort Phuket Пукет - Фитнес залаParesa Resort Phuket Пукет - Фитнес залаParesa Resort Phuket Пукет - Фитнес залаParesa Resort Phuket Пукет - ПлажParesa Resort Phuket Пукет - ПлажParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - Спорт и физически дейностиParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - СпаParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - УдобстваParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - Плувен басейнParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - ВилаParesa Resort Phuket Пукет - ВилаParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - ИзгледParesa Resort Phuket Пукет - Фасада на хотелаParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - РесторантParesa Resort Phuket Пукет - Скици


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3B06