или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Хонконг (Карта)

Резервирай сега!

Park Lane Hotel Хонконг - Фасада на хотела Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Баня Park Lane Hotel Хонконг - Голяма стая Park Lane Hotel Хонконг - ВИП салон Park Lane Hotel Хонконг - Пъб/Фоайе Park Lane Hotel Хонконг - Бюфет Park Lane Hotel Хонконг - Бюфет Park Lane Hotel Хонконг - Бюфет Park Lane Hotel Хонконг - Ресторант Park Lane Hotel Хонконг - Ресторант Park Lane Hotel Хонконг - Ресторант Park Lane Hotel Хонконг - Фитнес зала
Park Lane Hotel Хонконг - Фитнес зала Park Lane Hotel Хонконг - Бална зала Park Lane Hotel Хонконг - Интериор на хотела Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Лоби Park Lane Hotel Хонконг - Лоби Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Стая за гости Park Lane Hotel Хонконг - Фитнес зала Park Lane Hotel Хонконг - Бизнес център
Район: Causeway Bay Брой стаи: 826
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,9

от 651 отзива

Съотношение цена-качество
7,3
Местоположение
9,1
Работа на персонала
7,9
Състояние/Чистота на хотела
8,0
Комфорт/Стандарт на стаята
8,0
Храна/Хранене
7,4
Всички отзиви (651)
Сортиране по:
Dmitry S. Двойка Russia, 10 ноември 2010 г.
Отличное расположение

Очень хорошо убирают номера
8,3
Всем кто приезжает в Гонконг за шопингом, лучше расположения не найти! Все рядом.
Hotel Feature Tip: Не рекомендую брать номера с завтраком, вокруг полно кафе.
Ka W. Пътуващ по бизнес Hong Kong, 15 ноември 2014 г.
Good

Convenient, comfortable, good service
8,7
Arlene M. Семейство с големи деца Philippines, 01 ноември 2014 г.
If Not For The Lifts

Location and big family rooms
2,7
I have stayed in this hotel many times, My family and I love this hotel. We love that there is an Ikea just downstairs with a snack bar. We can pig out on meatballs and ice-cream whenever we want. There is a 24-hour supermarket on the same block. Toys R Us is just across the street. A park is also right in front of the hotel. MTR Station, hops and restaurants are just a walk away. Our stay would have been perfect like all our other stays here if not for the lifts. Took forever at times for the elevators/ lifts to arrive. At times up to 10 minutes! I knew they were undergoing some renovation' repair work but I just can't give it a 5-star rating for this stay because of this. Hope they fix this soon. We still love you, Park Lane!
Maridess L. Семейство с малки деца Philippines, 01 ноември 2014 г.
It's all about the location

Location, accessibility, convenience
8
We absolutely love the location of Park Lane. It's beside a 24 hour Welcome supermarket. It's a block away from Sogo. It's right across Windsor. Ikea is located in the bottom floor of Park Lane. Times Square is a 5 minute walk. Hysan Place is also very near. There are just so many malls so if you're in HK for the shopping, Park Lane is the best place to stay. If you're also there to enjoy HK cuisine, Park Lane is a wise choice as there are so many restaurants to choose from. A word of caution though. A lot of people are also aware of Park Lane's accessibility to everything so the lobby can get quite busy and there's sometimes a que for the elevators. Other than that, this hotel is pretty good. We will definitely book here again.
Caroline H. Семейство с големи деца Philippines, 01 ноември 2014 г.
Great location1

Location, location, location
7
Kristianne J. Семейство с малки деца Philippines, 30 октомври 2014 г.
Always stay here

good location, friendly staff and nice rooms
7,7
had a pleasant stay
Kristianne J. Семейство с малки деца Philippines, 30 октомври 2014 г.
pleasant stay

location, rooms are big, airport bus service
7,7
pleasant stay
Jing W. Самостоятелно пътуващ China, 29 октомври 2014 г.
Nice

convenient transportation、Free wifi,The check-in was quick and the staff friendly.
9,3
All the best.Go to Hong Kong's first choice.
Tat S. Двойка Hong Kong, 26 октомври 2014 г.
Good location

good location, clean
8
Lai F. Пътуващ по бизнес Hong Kong, 25 октомври 2014 г.
Same group of guests - see below review

See below review
6,7
Same group of guests - see below review

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Park Lane Hotel ХонконгPark Lane Hotel Хонконг - Фасада на хотелаPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - БаняPark Lane Hotel Хонконг - Голяма стаяPark Lane Hotel Хонконг - ВИП салонPark Lane Hotel Хонконг - Пъб/ФоайеPark Lane Hotel Хонконг - БюфетPark Lane Hotel Хонконг - БюфетPark Lane Hotel Хонконг - БюфетPark Lane Hotel Хонконг - РесторантPark Lane Hotel Хонконг - РесторантPark Lane Hotel Хонконг - РесторантPark Lane Hotel Хонконг - Фитнес залаPark Lane Hotel Хонконг - Фитнес залаPark Lane Hotel Хонконг - Бална залаPark Lane Hotel Хонконг - Интериор на хотелаPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - ЛобиPark Lane Hotel Хонконг - ЛобиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Фитнес залаPark Lane Hotel Хонконг - Бизнес центърPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за бизнес срещиPark Lane Hotel Хонконг - Фасада на хотелаPark Lane Hotel Хонконг - Кафе магазин/КафенеPark Lane Hotel Хонконг - Пъб/ФоайеPark Lane Hotel Хонконг - БаняPark Lane Hotel Хонконг - БаняPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гостиPark Lane Hotel Хонконг - Стая за гости


AS-AGWEB-3B01