Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Phu NaNa Boutique Hotel

43/234 Moo7,T.Rawai, Найхарн, Пукет, Тайланд 83130

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,5

от 93 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
8,8
Местоположение
7,3
Работа на персонала
9,2
Състояние/Чистота на хотела
9,3
Комфорт/Стандарт на стаята
9,2
Храна/Хранене
7,1
Всички отзиви (93)
Сортиране по:
Tatiana S. Семейство с малки деца Russia, 31 януари 2015 г.
Положительные эмоции от данного отеля

Персонал отзывчивый, отель не большой но очень уютный. Не понравилась что рядом дорога .
7,7
Отель устроим всем, единственное что не понравилось меняли полотенца не каждый день
Сигнализирайте за този отзив
Pavel A. Двойка Kazakhstan, 31 януари 2015 г.
.

.
8,3
Единственный минус это интернет, который вроде есть, но его вроде нет.
Сигнализирайте за този отзив
Irina R. Самостоятелно пътуващ Russia, 09 декември 2014 г.
“отель на 1 ночь”
4,3
“отель на 1 ночь” Очень много несоответствий в описании и отзывах об отеле! Отель малюсенький 14 номеров.Не прельшайтесь "ДЕЛЮКС"-он точно такой-же,как "СТАНДАРТ".Только дороже(у нас был именно "делюкс").Теперь по делу: 1.В номере НЕТ стульев и кресел!!!!только 2 маленькие табуретки.Повесить что-либо или просто сесть и посмотреть телевизор-не на что!!! 2.НЕТ стола(вместо него использовали кухонную столешницу)!!! 3.НЕТ вешалок или хотя-бы крючков для полотенец(вместо них использовать надо лесенку из бамбука!).Как это делать-Вам решать. 4.НЕТ ночного света(торшер или лампа)-ничего этого просто НЕТ.Почитать вечерком Вам не удастся! 5.НЕТ тумбочек у кроватей,положить часы,косметичку и т.д.--некуда!Ноутбук у нас лежал на полу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сигнализирайте за този отзив
Ekaterina B. Самостоятелно пътуващ Russia, 17 януари 2014 г.
Уединение.

Небольшое колличество номеров, отдельный выход у каждого номера, тихий район.
9
Понравилось все, кроме небольшого шума дороги, было превосходно!
Сигнализирайте за този отзив
Jamonte F. Двойка United States of America, 01 февруари 2016 г.
Hidden paradise

Location, pool and staff
8,3
Сигнализирайте за този отзив
Michael W. Двойка United States of America, 11 януари 2016 г.
the best vacation

quiet, perfect, best customer service
10
I have stayed in many high and low end resorts, by far this was one of my best experiences. I would HIGHLY recommend this place and come back again. It had everything we needed, Large refrigerator, microwave, respectful and quiet guests, you can swim in the pool late night and the water is warm, the hotel did everything and anything to make sure our stay was wonderful. The menu is simple, not resort dining like, but enough to satisfy your dietary and hunger needs.This is a place where you come to relax; if you want a party atmosphere its not here. However, Patong is not far, about 30 - 40 min via moped rental. Its like having your own home with a quiet environment to relax in. Local dive shops are near by, so are restaurants, and other amenities you will find in Thailand. Taxi is about $1000 bht to airport. I recommend a moped to rent. We are an adventurous and independent couple that don't need hand holding so we tend to view life as an adventure and enjoy finding what we need on our own. IF you like a gym, and a complex high menu, with all the big and expensive resort activities, this is not going to be that kind of place. It's more of what you need, not what you want place. Very satisfying though, even for the couple that has high expectations I think. Beds are are not soft, not hard. I tend to be a person that likes soft beds and I slept great! Love the shower, open and natural. I felt bad when we left for the day, the house keeping would was our dishes, certainly not what I expected, but appreciated greatly!
Сигнализирайте за този отзив
Ahmet B. Самостоятелно пътуващ Netherlands, 09 януари 2016 г.
Comfort with a pool view

large nice room, comfortable bed, excellt staff
8,7
Facts: I arrived to thee hotel 10 o'clock in the morning and I was be able to check in immediately. After I ask for breakfast with an idea that I am going to pay for that. So, I just told them what and how I want my breakfast. At the end I have not been charged for that!! I have chacked out one hour later that the official checkout time, it was fine. And I also have used the facilities of the hotel whole day long for free. Taxi to the airport has been arranged by hotel for 1000 bath. Very comfortable taxi and nice driver. Great staff, willing to help you all the time. Very nice large room, comfrotable bed with a pool view. Breakfast on demand, no regular hours. Free shutle to the near beaches and locations on request. I would go there again for sure if I ever go back Thailand. Great people... highly recommended.
Сигнализирайте за този отзив
Edmund C. Двойка Singapore, 08 декември 2015 г.
Phu Nana. 4 Stars!!

1) Staff were extremely helpful and friendly 2) Room is extremely clean and cosy. 3) Furnitures & Fittings very tasteful
8
Overall good. But the Mosquitoes were quite a handful.
Сигнализирайте за този отзив
Brandon L. Двойка United States of America, 07 декември 2015 г.
Great homey feel

Really nice pool, very friendly and accommodating staff, clean rooms.
9,7
Сигнализирайте за този отзив
David F. Самостоятелно пътуващ Sweden, 27 януари 2015 г.
Modern glass

Modernity
7,7
Location felt a bit off.
Сигнализирайте за този отзив
1 от 1 отзив
Phu NaNa Boutique Hotel ПукетPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - ЛобиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Плувен басейнPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - РецепцияPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - ОколностиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - РецепцияPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Плувен басейнPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Балкон/ТерасаPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Фасада на хотелаPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - ЛобиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Плувен басейнPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гостиPhu NaNa Boutique Hotel Пукет - Стая за гости


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3A07