Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Regency Inn

Villa Abrille Street, Център на град Давао, Давао, Филипини 8000 (Карта)

Резервирай сега!

Regency Inn Давао - Стая за гости Regency Inn Давао - Лоби Regency Inn Давао - Вход Regency Inn Давао - Интериор на хотела Regency Inn Давао - Лоби Regency Inn Давао - Удобства Regency Inn Давао - Ресторант Regency Inn Давао - Ресторант Regency Inn Давао - Ресторант Regency Inn Давао - Лоби Regency Inn Давао - Лоби Regency Inn Давао - Лоби Regency Inn Давао - Ресторант Regency Inn Давао - Ресторант Regency Inn Давао - Ресторант Regency Inn Давао - Стая за гости
Regency Inn Давао - Стая за гости Regency Inn Давао - Стая за гости Regency Inn Давао - Стая за гости Regency Inn Давао - Стая за гости Regency Inn Давао - Стая за гости Regency Inn Давао - Фасада на хотела
Район: Център на град Давао

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Приятен

6,8

от 58 отзива

Съотношение цена-качество
7,0
Местоположение
7,6
Работа на персонала
6,7
Състояние/Чистота на хотела
6,5
Комфорт/Стандарт на стаята
7,0
Храна/Хранене
6,1
Всички отзиви (58)
Сортиране по:
Ruth D. Група Philippines, 12 юли 2015 г.
Value for money.

Good staff, good breakfast, available transport provided to the group.
7
Pleasant.
Сигнализирайте за този отзив
Silsan S. Пътуващ по бизнес Philippines, 01 юни 2015 г.
Mr

Location, food and wifi
8
Overall it was ok, I wonder if the hot shower really works and air conditioning is really noisy
Сигнализирайте за този отзив
Ramin F. Самостоятелно пътуващ United Kingdom, 30 май 2015 г.
Friendly , could be cleaner, great good

Food , showers
7,3
Short stay but it was good and the restaurant had a nice meals in very good prices, hallways were smelly .. They just need to clean it properly..
Сигнализирайте за този отзив
Suzette P. Пътуващ по бизнес Philippines, 29 април 2015 г.
Nice location

Value of money
6
Comfortable but shower not working
Сигнализирайте за този отзив
Merhaya I. Семейство с малки деца Philippines, 22 април 2015 г.
CENTRALLY LOCATED

GOOD LOCATION, VALUE FOR MONEY, FRIENDLY STAFF
8
WE ENJOYED OUR STAY IN THIS HOTEL.
Сигнализирайте за този отзив
Roderick B. Пътуващ по бизнес Philippines, 05 март 2015 г.
relaxing stay

location, nice room and clean
6
Сигнализирайте за този отзив
Crisanti A. Самостоятелно пътуващ Philippines, 01 февруари 2015 г.
sweet escape

accessible, affordable & clean
7,3
It's nice and comfortable
Сигнализирайте за този отзив
Jostein A. Семейство с големи деца Norway, 23 декември 2014 г.
Reasonably priced in the city

Service, low price, central location
6,3
Celebrated our wedding at the Regency. No complaints about that arrangement. Got two extra rooms for family and friends. Rooms clean enough. Solid bed spreads. I often freeze at night in Filipino hotels, not here. We did not quite have a bridal suite, but three low-priced rooms are better, when there is a large entourage. Not much dining at the Regency, except for wedding receptions, but not far to go for food. Also walking distance to Gaisano mall.
Сигнализирайте за този отзив
Jason S. Самостоятелно пътуващ Australia, 06 септември 2014 г.
A good place to stay

Location.. friendly staff.. nice restaurant
9
This was my 2nd stay at Regency and once again I was very happy here. The staff are friendly and helpful & there are many good choices in the adjoining restaurant/cafe. A short walk to Gaisano & a short taxi ride to most places. Huge comfortable bed and a really good shower. Free wi-fi and that's all i need for a short stay. Good value in my opinion. Rooms could do with an extra power point that would be my only complaint. Always something needs charging these days.
Сигнализирайте за този отзив
Pat D. Семейство с малки деца Philippines, 17 август 2014 г.
Nice

fast wi-fi connection and the room air conditioning is good
7,7
pleasant.. :)
Сигнализирайте за този отзив

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Regency Inn ДаваоRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - ЛобиRegency Inn Давао - ВходRegency Inn Давао - Интериор на хотелаRegency Inn Давао - ЛобиRegency Inn Давао - УдобстваRegency Inn Давао - РесторантRegency Inn Давао - РесторантRegency Inn Давао - РесторантRegency Inn Давао - ЛобиRegency Inn Давао - ЛобиRegency Inn Давао - ЛобиRegency Inn Давао - РесторантRegency Inn Давао - РесторантRegency Inn Давао - РесторантRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - Стая за гостиRegency Inn Давао - Фасада на хотела


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3A03