| |
Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел
Местоположение:
Град Макау
Брой стаи:
380
Проверка на цени и наличност в този хотел |
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена- сега актуална в друг уеб сайт - ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Нашата цел е Вие да платите възможно най-ниската цена за стаята си. Ако сте резервирали хотелска стая чрез Agoda, но в последствие се окаже, че сте могли да я резервирате за същия период, но на по-ниска цена сега актуална в друг уеб сайт, ние ще Ви гарантираме същата цена, или ще Ви предложим по-ниска от нея. Кликнете на линка за повече информация.
Съжаляваме, нямаме свободни стаи в Royal Hotel за избраните от Вас дати.
клиентите, които са гледали този хотел, често са резервирали
Последни отзиви от клиенти
Kukhareva E.
18 май 2013 г.
Отличное соотношение цена-качество
расположение, уютный номер, доброжелательный персонал
Останавливались с 16 по 18 мая 2013г. Отель находится в шаговой доступности от основный достопримечательностей
Aleksey B.
Семейство с малки деца
13 май 2013 г.
Очень хороший отель, за небольшую цену
Близость к порту и историческому центру, хороший номер с огромной кроватью
Ludmila A.
07 май 2013 г.
Удобный отель для проживания
Близость к основным достопримечательностям, вежливый персонал, удобный номер
7,7
Заселение прошло быстро, номер чистый, со всем необходимым, убирали каждый день и в удобное для нас время. Сын пользовался бассейном, он небольшой, но поплавать можно и народу в нем почти не было. Завтрак понравился, мы брали его дополнительно. Не понравилось, что в номере совсем не было WiFi.
Alexander K.
Самостоятелно пътуващ
05 май 2013 г.
Нормальный отель, вполне ок.
Чистота, хороший персонал, транспортная доступность.
7,3
Нормальный отель, если, вдруг, вы ищите себе отель в Макау на дорогой период(обычно пятница-воскресенье). Заселение строго в 15.00 - с этим нужно смириться. Рядом находиться пара замечательных парков. Обязательно посетите храм Kun Lam - его не особо рекламируют - тоже очень интересное место.
Ivan S.
02 май 2013 г.
Пару ночей в Макао
цена, большой номер, ванная
8,3
Неплохой отель для семьи в бюджет менее 100 баксов за ночь. Номер большой - легко помещается доп.кровать. Немного выше в 500 метрах - парк "Маяк Макао" с дорогами для джогинга и уличными тренажерами. В километре в другую сторону - начинается парковая зона "Руины крепости". До основных казино Тайпы - 20 минут пешком или 5 минут на такси за 15 гамбеев. Народу поменьше, чем в отелях возле казино.
Igor M.
Kazakhstan,
18 април 2013 г.
туризм
чистота, тишина, расположение
7,7
без проблем, не понравилось очень долгое оформление при прибытии\выбытии.
Igor P.
02 април 2013 г.
Отель с хорошими номерми за разумную цену
чисто, быстрота въезд/выезда, удобство
9,3
Приехали в ако, чтобы посмотреть ве его достопрмечательности и, конечно же, посеить казно. Располоние теляочень хорошее, в принципе вю эту сть горда и самые крупные отели и казино можно было обойти пешм. В номерах чисто, приятный персонал. В общем отель произвел хорошее впечатление, но на фоне остальных знаменитых 5-ти звездочных отелей, конечно, проигрывал по своей архитектуре и пвнутреннему убранству.
Ivan G.
Самостоятелно пътуващ
Australia,
01 април 2013 г.
отличное соотношение цена качество
ОХорошие номера, удобное расположение, оптимальная цена
Хороший отель, удобно расположенный в центре Macau, приветливый персонал, бесплатный трансфер от терминала Ferry
Ivan G.
27 март 2013 г.
Соответствие цена - качество
Расположение, персонал, бассейн
7,3
Неплохой отель. Полностью соответствует отзывам, оставленным ранее.Нам все понравилось кроме вида из окна (стройка с элементами помойки) и кондиционера, который работал только в одном температурном режиме. Порадовал персонал, готовый прийти на помощь, не смотря на мой корявый английский - проблем в общении не было, люди искренне хотели помочь и поэтому понимали.Шатл-басы очень облегчали перемещение по Макао.Кто хочет жить в историческом центре Макао и не имеет возможности платить бешенные деньги за ночь в шикарных отелях - очень достойный вариант.
Побързай - ограничена наличност!
Търсене на други хотели
Настаняване:
Напускане:
Нощи:
Допълнителни отстъпки директно от хотелите, хиляди местни промоции, достъпни единствено тук. Безплатни нощувки, безплатно преместване в по-висока класа, специални цени за ранни резервации и отстъпки за резервация в последната минута, дори в деня на пътуването!
Просто въведете датите на Вашето пътуване в полето за търсене отляво и вижте какви са наличните допълнителни отстъпки, освен нашите гарантирано най-ниски цени.
| | Получавайте отстъпка от 4-7% при всяка резервация |
| | Точките се добавят автоматично |
| | Спестете пари при бъдещи резервации |
Нови промоции за УДВОЯВАНЕ и УТРОЯВАНЕ на на точки! повече информация
Customer Support
NY-AGWEB-3101