Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Семиняк / Керобокан, Бали, Индонезия 80361 (Карта)

Резервирай сега!

Sarinande Hotel Бали - Стая за гости Sarinande Hotel Бали - Стая за гости Sarinande Hotel Бали - Храна и напитки Sarinande Hotel Бали - Стая за гости Sarinande Hotel Бали - Плаж Sarinande Hotel Бали - Стая за гости Sarinande Hotel Бали - Плувен басейн Sarinande Hotel Бали - Баня Sarinande Hotel Бали - Стая за гости Sarinande Hotel Бали - Ресторант Sarinande Hotel Бали - Стая за гости Sarinande Hotel Бали - Околности Sarinande Hotel Бали - Интериор на хотела Sarinande Hotel Бали - Околности Sarinande Hotel Бали - Рецепция
Район: Семиняк / Керобокан Брой стаи: 26
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,8

от 76 отзива

Съотношение цена-качество
7,9
Местоположение
7,7
Работа на персонала
8,3
Състояние/Чистота на хотела
7,8
Комфорт/Стандарт на стаята
7,8
Храна/Хранене
6,9
Всички отзиви (76)
Сортиране по:
Sergei F. Двойка Russia, 02 май 2013 г.
Хороший отдых!

Хороший ресторан,не плохой бассейн,вежливый и доброжелательный персонал
8
В отеле не сидели,но в целом впечатления об отеле очень хорошие.Стоит своих денег.
Stanislav L. Двойка Russia, 11 април 2013 г.
Отличное сочетание цены и качества для проживания

Комфорт, цена, сервис
9
Отличный отель за хорошую цену. Важно попросить, чтобы окна не выходили на дорогу, так как по утрам мотоциклисты начинают мешать. Были в 17-м номере, потом переехали в 16-ый.
Valeriy G. Двойка Russia, 25 февруари 2013 г.
Красивый отель приветливый персонал

Все
9,3
Все супер только немного уже поизношен есть мелочи типа старых полотенец
Съвети при пътуване: Все супер
Mark L. Самостоятелно пътуващ Australia, 18 май 2015 г.
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Tsjibbe J. Двойка Netherlands, 17 май 2015 г.
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Mark L. Самостоятелно пътуващ Australia, 16 май 2015 г.
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Mark L. Самостоятелно пътуващ Australia, 13 май 2015 г.
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Kellie W. Семейство с големи деца Australia, 12 май 2015 г.
Pleasant stay

1. It was the perfect distance away from the main streets that you didn't hear the noise, particularly of a night. 2. The rooms were very clean and comfortable. 3. The pool was perfect.
8,3
My best friend and my 15 year old son and I, stayed here for a week this May. We were presently surprised that what we saw online, was what we received. The staff were really nice, the pool was nice and deep, clean and the perfect temp. (There is also a shallow area for just sitting or young children). Each morning we had breakfast and it was always varied in some way, although my son was a big fan of the made to order pancake area. It was basically a 3 minute walk to the beach, and then a 4/5 minute walk into the main part of Seminyak. A couple of things that could make the stay a little better: * put a kettle with cups and coffee etc in the rooms. * put hairdryers in the room (we had to ask for one, and then it was only 400 Watt which was pretty useless) * your guests don't need to be harassed by the drivers each morning at breakfast, trying to get us to book a trip each day. *Provide your guests with a refreshing welcome drink & a wet cool towel on arrival, as the humidity and heat are a bit overwhelming on the first day.
Colin E. Самостоятелно пътуващ Australia, 20 февруари 2015 г.
A little oasis

Location, peacefulness, price
8
For a 2-star hotel, I believe the Sarinade is great value. The building/rooms have got a bit of age on them but everything has been well-maintained. Breakfasts are served around the pool area and although typically Bali-generic it was consistently enjoyable each day. It's just a short stroll to Seminyak beach and a bit of a longer one to the restaurants etc in Oberoi, or the nightclubs in Dyanapura. A bike is convenient but not essential. I'd certainly stay here again if the good pricing is maintained.
Donna L. Самостоятелно пътуващ New Zealand, 03 февруари 2015 г.
Restful holiday

Quiet, comfortable & relaxed environment
9,3
We enjoyed the quiet location & it is a smaller hotel so you got to mix with guests if you wanted or had your own space. Being located down an alley though, we were lucky we had a torch for walking back at night. Staff were great, breakfast good & having 'Afternoon Tea' each day was brilliant.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Sarinande Hotel БалиSarinande Hotel Бали - Стая за гостиSarinande Hotel Бали - Стая за гостиSarinande Hotel Бали - Храна и напиткиSarinande Hotel Бали - Стая за гостиSarinande Hotel Бали - ПлажSarinande Hotel Бали - Стая за гостиSarinande Hotel Бали - Плувен басейнSarinande Hotel Бали - БаняSarinande Hotel Бали - Стая за гостиSarinande Hotel Бали - РесторантSarinande Hotel Бали - Стая за гостиSarinande Hotel Бали - ОколностиSarinande Hotel Бали - Интериор на хотелаSarinande Hotel Бали - ОколностиSarinande Hotel Бали - Рецепция


AS-AGWEB-3A01