Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Seastone Private Pool Villas

38/44 moo 6 Kok tanod 8 , Cherng talay Talang , Bang Thao, Пукет, Тайланд 83110 (Карта)

Резервирай сега!

по-рано : Seastone Pool Villas
Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Фасада на хотела Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Фасада на хотела Seastone Private Pool Villas Пукет - Околности Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Плувен басейн
Seastone Private Pool Villas Пукет - Баня Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гости Seastone Private Pool Villas Пукет - Вход
Район: Bang Thao Брой стаи: 15

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,7

от 268 отзива

Съотношение цена-качество
8,2
Местоположение
5,5
Работа на персонала
8,6
Състояние/Чистота на хотела
8,4
Комфорт/Стандарт на стаята
8,4
Храна/Хранене
7,1
Всички отзиви (268)
Сортиране по:
Maxim U. Семейство с малки деца Russia, 03 януари 2014 г.
Для длительного проживания . Без излишеств

Спокойный персонал, безопасность, уединенность
6
Был поздний чек инн. В 24 часа. Отель был забронирован за месяц до приезда. Прилетели с двумя маленькими детьми. На рецепшене выяснилось что мест для нас нет, начали обманывать что ремонт и тд. Предложили переселиться в виллу в 10 мин езды. Отвезли правда сами. Вилла оказалась жуткая, пере ночевали ночь и утром вернулись обратно. Нас поселили, видимо освободился номер. Прожили неделю. Шумновато, грязновато, скучновато. Без авто в этом отеле делать не чего точно. Персонал отзывчивый. Однообразные завтраки. 3 русских канала, интернет нормальный. Мужу не понравилось вообще. Я бы не отбрасывала вариант для длительного проживания, есть кухня- можно готовить детям. Маленький бассейн. Но свой. В целом на троечку все.
Сигнализирайте за този отзив
Valeriya T. Самостоятелно пътуващ Russia, 17 февруари 2013 г.
Отличный отель за свои деньги

Закрытость
9,3
Приезжаем не первый раз. Все нравится. Приедем еще.
Съвети при пътуване: Советую.
Сигнализирайте за този отзив
Nadezhda B. Самостоятелно пътуващ Russia, 06 декември 2012 г.
Красивая вилла с собственным бассейном

вилла огорожена забором, собственная парковка, на вилле два дома, подойдет для 4-х - 6-и человек
9,7
Расположена в 5-ти минутах езды от шикарного пляжа, супермаркетов, ресторанов. От ночной жизни на машине или байках минут 20 (Патонг). Брали машину в прокат за 60 долларов сутки, объездили весь Пхукет. Покупали продукты в супермаркетах готовили сами (на каждой вилле есть кухня). Отличное соотношение цена качество, белоснежное белье. Всем рекомендую.
Сигнализирайте за този отзив
Oxana P. Двойка Russia, 21 април 2012 г.
Уютный, закрытый от шума и суеты отель

Дружелюбный, отзывчивый персонал
9,3
Очень доброжелательный и отзывчивый персонал готовый помочь по любому вопросу от аренды автомобиля до организации отдыха на острове. 1 bed-room villa очень комфортно, по-домашнему уютно, бассейн чистый. Завтраки однообразные, но приготовлены вкусно, с душой)) От моря минут 5-7 на машине, рестораны и продуктовые магазинчики тоже недалеко. Мы ехали за тишиной и покоем и мы их получили на все сто процентов.
Hotel Feature Tip: Если вы хотите отдохнуть вдали от суеты и шума ресторанов и ночной жизни - это для вас.
Сигнализирайте за този отзив
Mohamed S. Двойка Jordan, 01 септември 2015 г.
Nice place only for two days

Comfortable , private , relax
7,3
Good villa , nice swimming pool , aircondation not good , far away from city ,
Сигнализирайте за този отзив
Ahmed K. Двойка Egypt, 26 август 2015 г.
Honeymoon experience

Pool , villa
8,7
Сигнализирайте за този отзив
Nur H. Двойка Singapore, 14 август 2015 г.
Villlaaaaa~

Ummm
7,7
The villa is nice but sadly they didn't do any honeymoon decoration in our room which we already ask for it. Quite close to the airport. The foods is delicious! Overall is was great staying here.
Сигнализирайте за този отзив
Chong C. Група Malaysia, 13 август 2015 г.
Out of expected

super large villa, cleanliness and super nice staff
7,7
We were in a 4 girls trip and decided to have a more luxurious last day for our trip. So we booked the 2-bedroom villa with private pool at Seastone. Unexpectedly, they upgrade us to 3-bedroom due to fully occupied for 2-bedroom, with bigger pool, bigger living room and kitchen utilities everything ready. Really cool! Could consider as a banglo in M'sia. In fact, it is just too low density and a lot of MOSQUITO! Quite afraid when it comes into night with definitely no one else except us in that area, feeding the mosquito.
Сигнализирайте за този отзив
Kia K. Двойка Singapore, 31 юли 2015 г.
Nice villa and far away from town area

Kitchenette, pool and bed
5,3
Its gonna be long.. Location - its 40min away from patong or town area. But its okay as we dont mind travelling. As we rent bike from hotel. And its near to airport also. Room - best part was the pool and the kitchenette as i love to cook so i cook my dinner daily for the 4days. My villa was at the end part and the villa keep having short circuit. Really dont know what is wrong. Wanted to change villa but we dont really bother to move the stuff and all. So for the 4night we have to keep climbing on the chair and switch on back the main switch which is located above the fridge. Its quite dangerous. Room amenities - we were given a nokia phone for villa use. But when we try calling reception or the emergency line it say mailbox full. I dont see the point of having the phone coz i have to walk to the reception suld i require anythg. Staff - was really nice. And the security is really2 polite. Phuket Attraction - alot of attraction but coz i was not feeling well and cant do much activity. Overall phuket is quite a nice place to go. Alot of muslim food ard surin area. And road were soo much better with sign and all. And me and husband not really worried getting lost.
Сигнализирайте за този отзив
Kwai L. Семейство с малки деца United Kingdom, 12 юни 2015 г.
High privacy villa

breakfast, private pool, helpful staff
6,3
Hotel is a little bit old and need renovation I think. Many BIG cockcrouches which scared me. Wish the hotel management would take some actions on it cuz it's a very nice hotel actually. Please don't waste it. We stayed here for 2 relaxed nights. Very high privacy but restaurants around hotel not many choices, around 15 mins walking distance. But it has dogs chasing and barking at us at night. Better rent a car if live here. Overall it's a nice hotel with friendly staff and thanks for the birthday cake!
Сигнализирайте за този отзив

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Seastone Private Pool Villas ПукетSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Фасада на хотелаSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Фасада на хотелаSeastone Private Pool Villas Пукет - ОколностиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Плувен басейнSeastone Private Pool Villas Пукет - БаняSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Стая за гостиSeastone Private Pool Villas Пукет - Вход


AS-AGWEB-3B02