Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Тамунинг, Гуам

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,7

от 444 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
7,8
Местоположение
6,7
Работа на персонала
8,1
Състояние/Чистота на хотела
8,0
Комфорт/Стандарт на стаята
8,3
Храна/Хранене
7,3
Всички отзиви (444)
Сортиране по:
Oksana L. Семейство с малки деца Russia, 09 май 2013 г.
Отличный отель для спокойного семейного отдыха.

Отличная кухня,приветливый персонал, отличная уборка номера, беспланое обучение серфингу, рыбалке, отличный детский бассейн, качественные пляжные лежаки.
8,7
Отличный отель для спокойного семейного отдыха с детьми. Прекрасная качественная кухня (шведск.стол и япон.рес.)Замечательный детский бассейн с горкой, качественный лежаки. В любом направление от отеля ходят автобусы (4 $).Можно взять машину на прокат (7д.-450$)Недостаток отсутствие пляжной зоны с песком. Отель требует обновления в номерах
Сигнализирайте за този отзив
Erlinda M. Семейство с малки деца United States of America, 10 януари 2016 г.
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Сигнализирайте за този отзив
Alexandre C. Пътуващ по бизнес China, 18 декември 2015 г.
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Сигнализирайте за този отзив
Joo Y. Двойка South Korea, 03 декември 2015 г.
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Сигнализирайте за този отзив
Hyoungwook K. Двойка South Korea, 26 ноември 2015 г.
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Сигнализирайте за този отзив
Ronald R. Пътуващ по бизнес United States of America, 07 ноември 2015 г.
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Сигнализирайте за този отзив
Tommy J. Семейство с големи деца Sweden, 17 октомври 2015 г.
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Сигнализирайте за този отзив
Jiyeon K. Семейство с малки деца South Korea, 11 октомври 2015 г.
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3,3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
Сигнализирайте за този отзив
Mario W. Самостоятелно пътуващ United States of America, 23 септември 2015 г.
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8,3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
Сигнализирайте за този отзив
Hyunjoo P. Самостоятелно пътуващ South Korea, 20 септември 2015 г.
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
Сигнализирайте за този отзив
1 от 1 отзив
Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фасада на хотелаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Гореща ванаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Пъб/ФоайеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бална залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бална залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Стая за бизнес срещиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Стая за бизнес срещиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бална залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бална залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЛобиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ОколностиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ИзгледSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БаняSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фасада на хотелаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БюфетSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Плувен басейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ИзгледSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ИзгледSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Интериор на хотелаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фасада на хотелаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Плувен басейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Интериор на хотелаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - УдобстваSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ИзгледSheraton Laguna Guam Resort Гуам - УдобстваSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БаняSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БаняSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - УдобстваSheraton Laguna Guam Resort Гуам - УдобстваSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторантSheraton Laguna Guam Resort Гуам - МагазиниSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фитнес залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - СпаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - СпаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фасада на хотелаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РецепцияSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЛобиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЛобиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ИзгледSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Плувен басейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Плувен басейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Плувен басейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бизнес центърSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бизнес центърSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Храна и напиткиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Храна и напиткиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Храна и напиткиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Кафе магазин/КафенеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Кафе магазин/КафенеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Кафе магазин/КафенеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - УдобстваSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Стая за гостиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Стая за гостиSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ИзгледSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Голяма стаяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВИП салонSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Изглед


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3C04