или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Център на град Медан, Медан, Индонезия (покажи карта)

Резервирайте сега!

Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела Swiss-Belinn Medan Медан - Магазини Swiss-Belinn Medan Медан - Бизнес център Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторант Swiss-Belinn Medan Медан - Храна и напитки Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторант Swiss-Belinn Medan Медан - Лоби Swiss-Belinn Medan Медан - Вход Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторант Swiss-Belinn Medan Медан - Фитнес зала Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела Swiss-Belinn Medan Медан - Стая за гости Swiss-Belinn Medan Медан - Пъб/Фоайе Swiss-Belinn Medan Медан - Стая за бизнес срещи Swiss-Belinn Medan Медан - Ресторант Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела
Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела Swiss-Belinn Medan Медан - Стая за гости Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела Swiss-Belinn Medan Медан - Стая за гости Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела Swiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотела Swiss-Belinn Medan Медан - Стая за гости Swiss-Belinn Medan Медан - Баня
Район: Център на град Медан Брой стаи: 180
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър

7,5

от 2068 отзива

Съотношение цена-качество
7,9
Местоположение
7,7
Работа на персонала
7,5
Състояние/Чистота на хотела
7,6
Комфорт/Стандарт на стаята
7,5
Храна/Хранене
6,8
Всички отзиви (2068)
Сортиране по:
Lidia E. Група Russia, 24 февруари 2013 г.
Оригинальный отель

Удобное расположение
9,7
Отель современный, номера не очень большие, но чистые и стильные. Показалось странным, что окно в номере было запотевшим. По соотношению цена качество очень разумный выбор.
Shopping Tip: Медан Молл в 10-15 минутах пешком от отеля. Но у нас не было времени на шопинг.
Semen T. Двойка Russia, 07 октомври 2012 г.
Отличное расположение, уютные номера

Отель расположен рядом с основными достопримечательностями
9,3
Номера просторные с интересным ярким дизайном. Постельное и полотенца чистые, но уж слишком они уже застиранные. Хороший интернет в номере. При отеле потрясающий ресторан с довольно приемлемыми ценами. Огромный плюс, что кухня работает в ресторане круглосуточно! Готовят невероятно вкусно, советуем попробовать суп от шеф-повара. А по пятницам в ресторане играют живой джаз. Персонал очень вежливый, приветливый, отзывчивый и толковый. В отеле хорошая вентиляция и можно не включать кондиционер в номере. Единственный минус - очень холодный пол, но в тапочках терпимо. В Индонезии можно попробовать знаменитый кофе лувак(его здесь производят) - гадость редкостная, но сам процесс приготовления на ваших глазах очень увлекателен.
Sightseeing/Attractions Tip: Рядом с отелем находится королевский дворец и знаменитая мечеть с черными куполами (на местном мото-такси можно доехать за 2 доллара). Также недалеко от отеля находится место Merdeka - это улочка с кучей кафешек со вкусной и дешевой едой.
Gee Y. Семейство с малки деца Malaysia, 31 август 2014 г.
location so so, but nice hotel

cleaniness, comfort, staff friendly
8
it is quite nice, we tried the spa there, cost 600k idr. i never try the breakfast. hotel is clean, located at a lot of chinese hawker stalls especially in the night time. but the tour charges are quite expensive, hence i use outsiders
Poh Y. Двойка Malaysia, 30 август 2014 г.
Good Hotel in Medan

Breakfast were good with varieties of food, fast check in, staff were friendy
8,3
We enjoyed a comfortable stay in this hotel, there is a convenience store at the ground floor, the hakka noodles next to the hotel were delicious...
Willmar G. Двойка United States of America, 26 август 2014 г.
Bad hotel

nothing
8,3
The service was bad, towels was dirty, breakfast was poor, room floor was dirty, room so smell.
Hartini T. Семейство с малки деца Indonesia, 25 август 2014 г.
Good location

Location, staff, room
6,7
Helpfull staffs, location is great coz easy to find traditional food.. Room is not too clean..
Kwi C. Двойка Malaysia, 24 август 2014 г.
Unpleasant smell at the corridor feeling was bad

Location
3
We asked to upgrade our room from superior no window to deluxe room it's very unpleasant smell at the corridor to our room the design make the room feel very cold not comfortable with the bedding bad experience staying at this hotel
Selvaraju R. Самостоятелно пътуващ Malaysia, 20 август 2014 г.
hotel not according to the stars given

food...and the bell boy
4,3
I dont know about other rooms but the room that i stayed was smelly and i could not stayed peacefully for 2 nights ....eventually i booked online for 2 days base on the preview...the hotel reception look very luxury type hotel but once i entered the room than i regret. I had ask the room service to change the room or clean the room but they said no rooms .only smoking room. My trip was 3 nights luckly never book the third night. At last i went to a hotel somewhere there which 8 can rate the hotel 5star ...very nice and to all those people getting hotel from agoda. u wont regret.
Vembry D. Самостоятелно пътуващ Indonesia, 16 август 2014 г.
Best Value in MDN

Value, Location & Comfy
8,3
excellent!
Chua L. Двойка Singapore, 15 август 2014 г.
Pleasant 4-Night Stay

Reception Service, Free Wifi and Friendly Staff.
8,3
I had a pleasant 4-night stay. I was able to communicate smoothly with the reception staff because they speak reasonably good English. A little disappointed with the room service i.e. I requested for a 3-pin plug adapter personally at the reception, it never came. House keeping missed replacing my 2 towels after cleaning. I only managed to get them sent to my room after 3 calls within a span of around 2 hours.

Резервирайте сега!

Побързай - ограничена наличност!

Swiss-Belinn Medan МеданSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - МагазиниSwiss-Belinn Medan Медан - Бизнес центърSwiss-Belinn Medan Медан - РесторантSwiss-Belinn Medan Медан - Храна и напиткиSwiss-Belinn Medan Медан - РесторантSwiss-Belinn Medan Медан - ЛобиSwiss-Belinn Medan Медан - ВходSwiss-Belinn Medan Медан - РесторантSwiss-Belinn Medan Медан - Фитнес залаSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - Стая за гостиSwiss-Belinn Medan Медан - Пъб/ФоайеSwiss-Belinn Medan Медан - Стая за бизнес срещиSwiss-Belinn Medan Медан - РесторантSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - Стая за гостиSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - Стая за гостиSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - Интериор на хотелаSwiss-Belinn Medan Медан - Стая за гостиSwiss-Belinn Medan Медан - Баня


AS-AGWEB-3A04