Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

The Banana Leaf Hotel

223/5-7 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Kathu, Патонг, Пукет, Тайланд 83150 (Карта)

Резервирай сега!

The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Лоби The Banana Leaf Hotel Пукет - Лоби The Banana Leaf Hotel Пукет - Рецепция The Banana Leaf Hotel Пукет - Лоби The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Рецепция The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Вход The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости The Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гости
The Banana Leaf Hotel Пукет - Баня The Banana Leaf Hotel Пукет - Баня
Район: Патонг Брой стаи: 28

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

7,6

от 191 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
8,3
Местоположение
7,9
Работа на персонала
7,9
Състояние/Чистота на хотела
7,9
Комфорт/Стандарт на стаята
7,7
Храна/Хранене
6,2
Всички отзиви (191)
Сортиране по:
Andrey N. Двойка Russia, 27 ноември 2015 г.
Отличный отель

Чистота нгмеров. Расположение отеля. Цена.
9,3
Отличный отель за свою стоимость. Номера чистые, без насекомых, все минимально необходимые удобства в наличии. Очень удобное расположение: близко пляж, в 5 шагах своего рода торговая зона, где можно и покушать и если надо каких вещей прикупить
Сигнализирайте за този отзив
Ruslan A. Двойка Russia, 02 февруари 2015 г.
Close to Bangla

24 hours reception, beach towels, toiletries.
9
Сигнализирайте за този отзив
Sergey S. Самостоятелно пътуващ Russia, 03 февруари 2013 г.
Хотели поселить в номер с окнами на стройку.

Отель в центре. К пляжу и развлечениям нужно было идти.
5
Селились со скандалом. Пока не стали угрожать жалобой в агоду и просьбой вызвать менеджера, хотели поселить в номер с окнами на круглосуточную стройку. Во всем остальной обычный городской отель на Патонге.
Сигнализирайте за този отзив
Artur E. Двойка Russia, 18 април 2012 г.
Удобное расположение

Номера с стекляной стеной между спальней и ванной.
9
отель расположен не далеко от пляжа.в центре ночной жизни патонга,не смотря на это шум в номер не доносился.магазины,кафе,рестораны,массажные салоны-всё рядом.отель современный и уютный.в номере есть всё для комфортной жизни.на рецепшене есть бесплатный чай,кофе.tv-два русских канала.удивил один момент в дизайне номера,вместо стены между ванной и спальней,почти во весь рост стекло.очень оригинальное решение.интернет в номере бесплатный.из минусов-вид из окна на рядом стоящие здания и стройку.
Nightlife Tip: Достойный ночной клуб TIGER.
Сигнализирайте за този отзив
Ivan K. Двойка Russia, 30 март 2012 г.
Небольшой, чистый отель

Все рядом
9
Мы изначально решили, что нам нужен небольшой чистый отель, в котором можно помыться, переодеться и переночевать. В номере есть все что нужно - кондиционер, сейф, холодильник, душ. Убирались каждый день, за разбитый стакан денег не требовали. Конечно изначально разочаровал душ, т.к. он не был отгорожен от унитаза и все вода была по всей ванной комнате, но потом привыкли , все подсохнет и нормально. Никаких муравьев и тараканов не было. Все рядом, правда на этой улице дороговато, и пляж на Патонге нам не понравился. Мы брали байк за батт в сутки и ездили на Карон, там вода чище и прохладней. А на Патонге теплая и мутная вода. Отдохнули отлично никаких плохих впечатлений от отеле нет.Wi-Fi переодически сигнал тереяеся. В холле есть бесплатный компьютер с вебкамерой . Кстати отель находится не там как показано на карте. Но если вы спросите вам покажут.
Съвети при пътуване: Сходите в бар Абсолют на Бангла Роуд, там отлично поют. Были там несколько раз, очень понравилось. И вообще берите байк ти колесите по всему острову сами.
Сигнализирайте за този отзив
Radu A. Самостоятелно пътуващ Romania, 11 януари 2016 г.
The hotel is good!

Area,staff,clean
8
Very good!
Сигнализирайте за този отзив
James T. Самостоятелно пътуващ Canada, 13 декември 2015 г.
Hidden fake gem

Mostly clean, decent location, PRICE
5,7
The only hotel that gave me trouble for leaving the power key in the room during the day to keep the A/C on. All beds in Thailand are hard but the one here was of stone. No elevator. Hidden in an alley behind massage shops on the main road makes it hard to find without gps. But for the price it can't be beat.
Сигнализирайте за този отзив
Neetha E. Двойка Malaysia, 11 декември 2015 г.
Very near to beach and shopping

strategic location, room quite big , room very clean
8
Сигнализирайте за този отзив
Daniel O. Двойка Colombia, 10 декември 2015 г.
real review of the hotel!

The only good thing was the location!
2,3
I don't even consider it a hotel, it's an old building run by useless people! I stayed 2 nights with my wife in which we only had water maximum 5 hours, the manager answerd me after 14 hours not being able to take a shower or go to the toilet that we should cross our fingers... And left because the hole hotel was fed up of the situation! They didn't even give us a bottle of water or any solution! The bathroom were gross, never been cleand, but of course with no water in the building how can we expect the poor cleaners to clean!! And after talking to some local neighbors they told me that the hotel always had the same issue!! On top of that you could see literally rats on the street!! I wouldn't even stay there for free! The people who might think I'm exaggerating, please book in it and review!! That hotel would never been able to run in another country!!
Сигнализирайте за този отзив
Ben T. Самостоятелно пътуващ Australia, 30 ноември 2015 г.
shocking

wifi in room was it
3,7
Horrible holes in bed sheet plus looked dirty balcony
Сигнализирайте за този отзив
1 от 1 отзив
 

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

The Banana Leaf Hotel ПукетThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - ЛобиThe Banana Leaf Hotel Пукет - ЛобиThe Banana Leaf Hotel Пукет - РецепцияThe Banana Leaf Hotel Пукет - ЛобиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - РецепцияThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - ВходThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - Стая за гостиThe Banana Leaf Hotel Пукет - БаняThe Banana Leaf Hotel Пукет - Баня


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3A01