Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

The Bell Pool Villa Resort Phuket

41/31 Moo 5 Baan Hua Khuan, Soi Bell, Kathu, Камала, Пукет, Тайланд 83150 (Карта)

Резервирай сега!

The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вход The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Вила The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Кухня
The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Ресторант The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВИП салон The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Ресторант The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Ресторант The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки The Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напитки
Район: Камала Брой стаи: 16
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,3

от 200 отзива

Съотношение цена-качество
8,3
Местоположение
6,9
Работа на персонала
8,7
Състояние/Чистота на хотела
9,0
Комфорт/Стандарт на стаята
8,9
Храна/Хранене
7,8
Всички отзиви (200)
Сортиране по:
Alexey Z. Самостоятелно пътуващ Russia, 29 октомври 2014 г.
Райский уголок

Дружелюбный и отзывчивый персонал, уют и комфорт, бассейн.
9,7
Отличное место! Уютная вилла с гостиной, кухней и двумя спальнями, зеленная ухоженная территория с частным бассейном. Великолепный вид на горы. Дружелюбный и отзывчивый персонал, который обеспечивал хороший сервис. Отель представляет бесплатный трансфер до пляжа Камала - 5 минут езды и Патонга - 20 минут. Завтраки хорошие и разнообразные, которые доставляют на виллу в заранее согласованное время. Кроме того, на вилле есть кофемашина и вы самостоятельно в любое время можете сделать себе кофе. Приятно удивил интернет- WI FI - работал с приличной скоростью и без сбоев. Это был хороший и незабываемый отдых на вилле в Камале. Еще раз спасибо персоналу The Bell Pool Villa за гостеприимство и хороший сервис.
Igor L. Самостоятелно пътуващ Russia, 16 февруари 2014 г.
Хороший отдых

Тихо спокойно
8
Прошло хорошо хорошая территория главное не попасть что бы в соседней вилле жиле шумные китайцы!!
Igor L. Самостоятелно пътуващ Russia, 30 октомври 2013 г.
Замечательно хороший спокойный отдых хороший сад

Большая вилла хороший бассейн приватность ухоженная территория сад хороший персонал завтраки приносят на виллу отлично подойдет и для семьи и для пары
8,3
Замечательно хорошие виллы хороший персонал стильные комнаты приличный бассейн
Dmytri U. Самостоятелно пътуващ Russia, 15 октомври 2012 г.
уединенный комфортный отдых

приватность
8,3
Неудачное расположение далеко до моря и до патонга. комфорт и уединенность все компенсирует. Передвигаться на машине или байке. Свой бассейн полная уединенность и привтность хоть голышом ходи и купайся. бассейн не очень большой но вполне приличный. В общем рекомендую
Chim K. Семейство с големи деца Hong Kong, 24 юли 2015 г.
disappointed and dissatisfied

The Bell Pool Villa Resort Phuket
4,7
I staysvher for 3 nights for 4bedroom President villa. The staff is impolite. The bed is too small, the shower is very weak. The WiFi always disconnected. Sometimes the power is off. The last day, the water supply also stop in my villa and they request me to go shower in reception. The checkbout time is 1200, the staff came to my villa request check out at 1100. They suspected we took out two towels from the hotels without return. We together with the staff located the two towels inside the room. If you want to rent a 5 stars hotel. Phukut have many choice.
Kai Y. Двойка Singapore, 14 юли 2015 г.
Fantastic. Beyond expectations

Service, Room and value for money
9
I booked this stay under a deal and it was my first time staying in a 5 star hotel. I glad I did as this was a really fantastic experience for me and my partner. Both of us are in awe over their service from the moment we arrived at the villa till the moment we left the villa. Their service do not stopped simply because we checked out (we were waiting at the lounge for few hours before we head to the airport). The villa was also really pretty beyond expectations. However, the downside was the mosquitoes and millipedes which was beyond the control of hotel. Other than that, both my partner and I had an absolutely wonderful time in the villa. I would like to specially mention that the bed is really comfortable and I had a good sleep which is really rare for me.
Andrew L. Група Malaysia, 16 юни 2015 г.
Awesome stay

Private pool, quiet and fast internet
8
room very clean. apple tv and butler service available. breakfast selection plenty. all rooms with attached bathroom. complimentary transfer to patong and kamala beach. transport to other places are priced reasonably. downside - mosquito attacks and far from convenient stalls
Yui F. Пътуващ по бизнес Hong Kong, 14 юни 2015 г.
very nice

reasonable price
8,7
Soon K. Семейство с големи деца Malaysia, 03 юни 2015 г.
staff very good

food and staff very helpful
7,7
Overall good only a bit far from town
Ehsan I. Група Pakistan, 02 юни 2015 г.
Pool Villa is amazing

Clean, fancy, huge
7,7
Hotel is very far from any major street, to find food you have to walk a long time. There is also no taxi available in the vicinity so you have to book the hotel taxi. They also charged us for petty things. Its also far from beach, but hotel provides the Bicycle to go around for free. Apart from that the Pool Villa is amazing, staff was helpful. There is a Apple TV in room. Pool is great to swim. If you want calm place to relax it is the right place. But if you want to access food, drinks, activities I wouldnt recommend this.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

The Bell Pool Villa Resort Phuket ПукетThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВходThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - КухняThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - РесторантThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВИП салонThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - РесторантThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - РесторантThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - СпаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - СпаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ПлажThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ПлажThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Скици


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3B08