Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

The Bell Pool Villa Resort Phuket

41/31 Moo 5 Baan Hua Khuan, Soi Bell, Kathu, Камала, Пукет, Тайланд 83150

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Отличен

8,3

от 217 отзива

0 отзива на български език

Съотношение цена-качество
8,4
Местоположение
7,0
Работа на персонала
8,8
Състояние/Чистота на хотела
9,0
Комфорт/Стандарт на стаята
9,0
Храна/Хранене
7,8
Всички отзиви (217)
Сортиране по:
Alexey Z. Самостоятелно пътуващ Russia, 29 октомври 2014 г.
Райский уголок

Дружелюбный и отзывчивый персонал, уют и комфорт, бассейн.
9,7
Отличное место! Уютная вилла с гостиной, кухней и двумя спальнями, зеленная ухоженная территория с частным бассейном. Великолепный вид на горы. Дружелюбный и отзывчивый персонал, который обеспечивал хороший сервис. Отель представляет бесплатный трансфер до пляжа Камала - 5 минут езды и Патонга - 20 минут. Завтраки хорошие и разнообразные, которые доставляют на виллу в заранее согласованное время. Кроме того, на вилле есть кофемашина и вы самостоятельно в любое время можете сделать себе кофе. Приятно удивил интернет- WI FI - работал с приличной скоростью и без сбоев. Это был хороший и незабываемый отдых на вилле в Камале. Еще раз спасибо персоналу The Bell Pool Villa за гостеприимство и хороший сервис.
Сигнализирайте за този отзив
Igor L. Самостоятелно пътуващ Russia, 16 февруари 2014 г.
Хороший отдых

Тихо спокойно
8
Прошло хорошо хорошая территория главное не попасть что бы в соседней вилле жиле шумные китайцы!!
Сигнализирайте за този отзив
Igor L. Самостоятелно пътуващ Russia, 30 октомври 2013 г.
Замечательно хороший спокойный отдых хороший сад

Большая вилла хороший бассейн приватность ухоженная территория сад хороший персонал завтраки приносят на виллу отлично подойдет и для семьи и для пары
8,3
Замечательно хорошие виллы хороший персонал стильные комнаты приличный бассейн
Сигнализирайте за този отзив
Dmytri U. Самостоятелно пътуващ Russia, 15 октомври 2012 г.
уединенный комфортный отдых

приватность
8,3
Неудачное расположение далеко до моря и до патонга. комфорт и уединенность все компенсирует. Передвигаться на машине или байке. Свой бассейн полная уединенность и привтность хоть голышом ходи и купайся. бассейн не очень большой но вполне приличный. В общем рекомендую
Сигнализирайте за този отзив
Rene K. Двойка Switzerland, 21 януари 2016 г.
We are back... amazing relaxing

Villa, privacy, location
8,7
We are back again... in 1 year we staying almost 30 days in The Bell. Already feel coming home. Still we love this place... all so close by motorbike. Restaurants, beaches and the nightlife in Patong. We love to relax in the villa... just the 2 of us. Enjoy music or just swimming on the floating pillows in the pool. We will be back soon... best place to get the energy back to live and work in Hanoi.
Сигнализирайте за този отзив
Rene K. Двойка Switzerland, 10 януари 2016 г.
Back again for new years eve

Privacy, villa, staff
8,3
As we always come back to this place we must be very happy. We only choose other resort when the bell is fully booked. Quiet location, nice private villas and not far from everthing. The villa dining is ok but not great. So we prefere to go outside for lunch or dinner. In this area u can choose all kind of food from local, seafood or even best italian pasta. Rent a motorbike or use the taxi to go around. For night time we recommend on friday & saturday catch beach club for drinks after dinner. Great party location with lifestyle poeple from around the world.
Сигнализирайте за този отзив
Bilal M. Семейство с малки деца United States of America, 16 декември 2015 г.
Wow!!

The villa. The pool. The villa.
9,7
The resort is located about a 7 minute drive from the kamala beach. Very private, extremely spacious, super clean and just beautiful. We lived our stay here and will definitely want to come back here.
Сигнализирайте за този отзив
Tsui H. Група Hong Kong, 28 ноември 2015 г.
Good value of money

Big Pool, good breakfast and big room
8,7
Good day, only location is far away, its fine if you have car rental
Сигнализирайте за този отзив
Min L. Двойка Malaysia, 24 ноември 2015 г.
Perfect Retreat

spacious villa, great amenities, privacy
8,7
I had a wonderful time at the Bell Pool Villa. The villa was spacious, huge swimming pool, complete amenities and wonderful service. It is a little far from many places in Phuket, but if it is privacy you want, this place is perfect! I wished I had stayed longer! Wrote a full review here: http://shewalkstheworld.com/2015/11/28/the-bell-pool-villa-resort-phuket/
Сигнализирайте за този отзив
Rene K. Двойка Switzerland, 09 ноември 2015 г.
Be back for another relaxing weekend

Villa, Staff, privancy
9
We been back after travelling and happy to relax in the Bell. We love the villas and the privacy. Already been here for many times and still very happy. They have some new staff but also those are well trained. Thanks to all to made us happy again
Сигнализирайте за този отзив
1 от 1 отзив
The Bell Pool Villa Resort Phuket ПукетThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВходThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВилаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - КухняThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - РесторантThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ВИП салонThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - РесторантThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - РесторантThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Храна и напиткиThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - СпаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - СпаThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Условия за развлечения и отдихThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ПлажThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - ПлажThe Bell Pool Villa Resort Phuket Пукет - Скици


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3A04