или

Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Хонконг 35301 (Карта)

Резервирай сега!

The Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотела The Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотела The Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотела The Excelsior Hong Kong Хонконг - Изглед The Excelsior Hong Kong Хонконг - Изглед The Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотела The Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за гости The Excelsior Hong Kong Хонконг - Бизнес център The Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за гости The Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за гости The Excelsior Hong Kong Хонконг - Лоби The Excelsior Hong Kong Хонконг - ВИП салон The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант
The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Ресторант The Excelsior Hong Kong Хонконг - Пъб/Фоайе The Excelsior Hong Kong Хонконг - Кафе магазин/Кафене The Excelsior Hong Kong Хонконг - Фитнес зала The Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за бизнес срещи The Excelsior Hong Kong Хонконг - Бална зала The Excelsior Hong Kong Хонконг - Бална зала The Excelsior Hong Kong Хонконг - Бална зала
Район: Causeway Bay Брой стаи: 884

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Много добър

8,0

от 726 отзива

Съотношение цена-качество
7,3
Местоположение
9,0
Работа на персонала
8,0
Състояние/Чистота на хотела
8,0
Комфорт/Стандарт на стаята
8,1
Храна/Хранене
7,6
Всички отзиви (726)
Сортиране по:
Tanisorn K. Група Thailand, 21 февруари 2015 г.
Always be back

Location, Staff, Cleanliness
10
One of my favourite hotel, best place to stay in Causeway Bay.
Yook F. Самостоятелно пътуващ Belgium, 16 февруари 2015 г.
My favourable review of The Excelsior hotel. HK

Location, and courteous service of hotel staff
8,3
Very comfortable. No complaints !
Chun C. Самостоятелно пътуващ Hong Kong, 08 февруари 2015 г.
Clean, Convenient and Comfortable

Clean, Convenient and Comfortable
9,3
Hoe C. Самостоятелно пътуващ Singapore, 07 февруари 2015 г.
Best Service Hotel

1. Staff are very helpful and service is very good 2. location is great 3. I had the delicious Egg Tart every day
10
Staff are very helpful and friendly, hotel send a birthday cake to my room on my birthday which was a very nice surprise. The egg tart on ground floor is a must try. Hotel location is good with easy access to multiple shopping malls. Will definitely stay in this hotel again.
Malkit P. Пътуващ по бизнес United Kingdom, 01 февруари 2015 г.
Good

Location
10
Good
Po N. Пътуващ по бизнес United Kingdom, 19 януари 2015 г.
Comfortable and Safe Stay

Clean and comfortable room
7,3
My stay was safe. The room has all the amenities that I need, but it wasn't sound proof. As I stay in the cheapest category of room (Superior), I could only view the sea partially, surrounded by tall buildings. So I woke up daily in the morning without any sunlight. Also the furniture is also old and in need of replacement. However, the food is very delicious and I ordered room service for dinner for 2 nights. The location is in Causeway Bay of Hong Kong and is very convenient for shopping.
Fely M. Семейство с големи деца Indonesia, 04 януари 2015 г.
it is still a great hotel to stay in

spacious room, friendly staff, great location
8,7
It was great. The location is in the center of Causewaybay area, where all the shops and restaurants located, yet the hotel lobby is not too crowded like some other four-stars in the area. Easy to get taxi too. The room size is spacious and clean. The staff is very helpful.
Lai F. Двойка Hong Kong, 02 януари 2015 г.
A old but good hotel

Good food, Good location, Shopping center
8
As it's approaching new year, most hotel have been fully booked. Good thing we still managed to get two rooms at the Excelsior. It's located near the harbour side so we could enjoy the harbour view and the forthcoming firework show.
Lai F. Двойка Hong Kong, 02 януари 2015 г.
A old but good hotel

Harbour View, Good food and bar, Nice staff
8
New Year is just around the corner, we checked into this hotel on 31st December to watch the coming firework show. The buffet of this hotel is of very good quality, worth trying.
Ng L. Семейство с големи деца Indonesia, 01 януари 2015 г.
Family trip

LOCATION, STAFF PERFORMANCE, BREAKFAST
8
The location and the staff performance is really good, room is a bit small

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

The Excelsior Hong Kong ХонконгThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотелаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотелаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотелаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - ИзгледThe Excelsior Hong Kong Хонконг - ИзгледThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Фасада на хотелаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за гостиThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Бизнес центърThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за гостиThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за гостиThe Excelsior Hong Kong Хонконг - ЛобиThe Excelsior Hong Kong Хонконг - ВИП салонThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - РесторантThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Пъб/ФоайеThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Кафе магазин/КафенеThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Фитнес залаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Стая за бизнес срещиThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Бална залаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Бална залаThe Excelsior Hong Kong Хонконг - Бална зала


AS-AGWEB-3C08