Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Whitsunday Terraces Resort

5 Golden Orchid Drive, Еърли Бийч, Уитсъндейс, Австралия (Карта)

Резервирай сега!

Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гости Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гости Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Интериор на хотела Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гости Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/Тераса Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гости Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Пъб/Фоайе Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Интериор на хотела Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гости Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Кухня Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/Тераса Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/Тераса Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гости Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейн Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейн Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейн
Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/Тераса Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/Тераса Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/Тераса Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейн Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Околности Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Околности Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Околности Whitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Наличие на забележителност наблизо
Район: Еърли Бийч Брой стаи: 46

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Добър

7,3

от 123 отзива

Съотношение цена-качество
7,4
Местоположение
8,7
Работа на персонала
7,4
Състояние/Чистота на хотела
6,7
Комфорт/Стандарт на стаята
7,3
Храна/Хранене
6,2
Всички отзиви (123)
Сортиране по:
Hugh H. Самостоятелно пътуващ Australia, 15 август 2015 г.
Great view

View, Size of room, Cooking facilities
8
I had a studio apartment which was spacious and comfortable. The only down side was that I was in Florin block which was right at the top of the very steep hill. Hard work walking up.
Сигнализирайте за този отзив
Donald G. Двойка Australia, 29 юли 2015 г.
pleasant time at airlie beach

view,staff helpfulness,closeness to main shopping street ,
8,3
The quality of the room was what you would expect from a three star establishment.In future we would upgrade and expect a flasher establishment.
Сигнализирайте за този отзив
Peter L. Двойка Australia, 14 юни 2015 г.
great

location friendly & helpful staff great food
8
great
Сигнализирайте за този отзив
Josephin L. Двойка Australia, 11 юни 2015 г.
Wouldn't recommend, room old, needs work

Location,view, friendly staff
4,7
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Сигнализирайте за този отзив
Russell T. Двойка New Zealand, 28 май 2015 г.
More a hostel than resort...

The view.
3,7
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Сигнализирайте за този отзив
Cathie H. Двойка Australia, 16 май 2015 г.
Relaxed Getaway

Location, friendly staff and facilities
9
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Сигнализирайте за този отзив
Snezana K. Група Australia, 12 май 2015 г.
Whitsunday Terraces resort

Location, clean sheets and towels
7,7
Сигнализирайте за този отзив
Emma B. Група Australia, 10 май 2015 г.
Alright

Close to everything, lovely staff
5,7
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Сигнализирайте за този отзив
Ehsan S. Двойка Australia, 08 май 2015 г.
The best location

1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
7
Сигнализирайте за този отзив
Marie A. Самостоятелно пътуващ Australia, 27 април 2015 г.
Good value for location

Location, own bar and staff
8,3
Pleasantly surprised at the standard of the room for the price I got. Large spacious suite with awesome view over Airlie. The Anchor Bar at the hotel is friendly and again has an awesome view. There is a bit of a hill to climb but by Airlie standards it's not too bad considering there is a bar at the top to refresh at. Good stay overall and the staff were very accommodating - thanks for the early check in and late check out.
Сигнализирайте за този отзив

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Whitsunday Terraces Resort УитсъндейсWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гостиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гостиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Интериор на хотелаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гостиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/ТерасаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гостиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Пъб/ФоайеWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Интериор на хотелаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гостиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - КухняWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/ТерасаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/ТерасаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Стая за гостиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейнWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейнWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейнWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/ТерасаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/ТерасаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Балкон/ТерасаWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Плувен басейнWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - ОколностиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - ОколностиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - ОколностиWhitsunday Terraces Resort Уитсъндейс - Наличие на забележителност наблизо


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3C05