Всеки път, когато клиент на Agoda освобождава хотел, ние му изпращаме имейл с молба да напише отзив за своя престой. Това е единственият начин за изпращане на отзиви. Всеки отзив трябва след това да бъде одобрен от нашия редакторски екип преди да бъде публикуван на уебсайта на Agoda. Затова, за разлика от много други туристически сайтове, ВСИЧКИ отзиви за Agoda са проверени и автентични.
Въведете датите на Вашето пътуване, за да проверите наличността и да резервирате този хотел

Wisma Sederhana Budget Hotel

Jl. Selat Panjang No. 11C, Център на град Медан, Медан, Индонезия (Карта)

Резервирай сега!

Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Кафе магазин/Кафене Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гости Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гости Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Баня Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гости Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гости Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гости Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гости Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Рецепция Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Лоби Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Вход Wisma Sederhana Budget Hotel Медан - Кафе магазин/Кафене
Район: Център на град Медан Брой стаи: 40
Безплатна Wifi връзка

Последни отзиви от клиенти

Изберете тип турист

 

Приятен

6,8

от 263 отзива

Съотношение цена-качество
7,4
Местоположение
7,2
Работа на персонала
6,8
Състояние/Чистота на хотела
6,9
Комфорт/Стандарт на стаята
6,9
Храна/Хранене
5,7
Всички отзиви (263)
Сортиране по:
Dmitry T. Самостоятелно пътуващ Russia, 06 октомври 2013 г.
Бедненько, но чистенько

Бесплатный транспорт на вокзал, недалеко от вокзала, хорош для транзита
5,7
Заселение было организовано очень быстро. Стандартные комнаты не имеют окон. Отель хорош для бюджетных путешественников желающих переночевать в недорогом отеле недалеко от ж/д вокзала, что прекрасно подходит для транзита.
Carsten K. Самостоятелно пътуващ Malaysia, 07 юли 2015 г.
Wisma Sederhana Hotel Medan review

Location, Service, Room condition & Staff friendliness
8
This is the perfect budget hotel to stay ! After staying here in March 2015 and June/July 2015, it is the best value for money hotel. I did checkout other hotels like Swiss Bell Inn, Alpha Inn and Soechi Hotel, etc. but in value terms, this is the big deal ! The air-con works always, reasonable breakfast and clean rooms with hot water. The only drawback is the poor wi-fi (or non at all) in the bedrooms which is only available in the hotel lobby. However, this is the perennial problem in all budget hotels in Medan which is testament o Indonesia's poor internet network nationwide !
Tito F. Самостоятелно пътуващ Indonesia, 14 юни 2015 г.
nice, cheap and clean

hospitality and cozy
8
Very pleasant and enjoyable
Hemalraj G. Двойка Malaysia, 24 май 2015 г.
Hotel Stay

Price, Location, Staff
7,7
My finance and I stayed over for one night. A short one night stay. Staff were friendly and helpful. The room was adequate and reasonable. The room was small and the toilet bowl was not cleaned before we checked in. The staff were friendly and helpful. For a short stay, this hotel provides everything including wifi in your room and common areas. Overall, this hotel provides what you need for a short stay with friendly staff.
Somboon C. Двойка Thailand, 11 май 2015 г.
Location is superb.

Good signal for Internet, Location is superb, Good taste of the food.
9,3
Perfect stay
Fara D. Група Malaysia, 09 май 2015 г.
nice and comfort

staff service
7,3
Chad H. Семейство с малки деца United States of America, 01 май 2015 г.
Nice budget stay

Quiet, clean, comfortable
9
We basically only slept there - Medan is not a city to go "explore". However, the staff was friendly (English not super strong, but good enough) and the rooms were quiet and clean. We ate dinner there both nights we stayed and it was quite delicious and very affordable! We stayed the first night and then booked for our last night because we liked it. We plan on returning to Indonesia to see Lake Toba some day and will definitely stay at the Sederhana again.
Fairuz M. Пътуващ по бизнес Malaysia, 15 април 2015 г.
I will comeback

Comfortable room, clean room, friendly staff
9,7
Very nice and pleasant. Room very clean and comfortable, friendly staff, located at medan city center and nice room service. the only bad things is too simple breakfast. Will comeback to this hotel if I visit Medan again.
Peter T. Самостоятелно пътуващ Malaysia, 13 април 2015 г.
normal budget hotel

location, room service & breakfast
6
Carsten K. Самостоятелно пътуващ Malaysia, 31 март 2015 г.
Sederhana Hotel Review

Location, staff friendliness, cleanliness.
7
Good. I stayed for 3 nights. The only complaint is there was no wi-fi in rooms and the air-conditioning was faulty or quite weak at times. Other than that it was a decent place to stay. Surely I will return. Mr. Zul and everyone there was just great :)) !!!!!!!!! Thanks.

Резервирай сега!

Побързай - ограничена наличност!

Wisma Sederhana Budget Hotel МеданWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Кафе магазин/КафенеWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гостиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гостиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - БаняWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гостиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гостиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гостиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Стая за гостиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - РецепцияWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ЛобиWisma Sederhana Budget Hotel Медан - ВходWisma Sederhana Budget Hotel Медан - Кафе магазин/Кафене


Agoda.com е част от Priceline Group - световен лидер в онлайн туризма и свързаните с него услуги.

AS-AGWEB-3A04