o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Illa Panglao, Bohol, Filipines 6340 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Restaurant Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Restaurant Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Piscina Alona Vida Beach Resort Bohol - Piscina Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Restaurant Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació
Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Piscina Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub
Àrea Illa Panglao Nombre d'habitacions: 26
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,1

de 495 comentaris

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
9,0
Actuació del personal
8,1
Estat de l'hotel/higiene
8,3
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,0
Menjar/menjador
7,3
Tots els comentaris (495)
Organitza per:
Gloria T. Parelles Spain, 2 de juny de 2014
comoda

el hotel esta en la playa, tiene una pequena piscina que esta bien si no hay mucha gente en el hotel
6,3
Es un hotel enfrente de la playa, para mi esto era lo mas inportante...y poder desayunar mirando al mar con los pies en la arenita blanca;)....es un hotel sin lujos pero esta limpio con lo que es sufiente para una estancia corta.
Samuel U. Famílies amb infants grans Philippines, 29 d'octubre de 2014
Not bad

Decent location, good value for money, well-maintained
7
We booked the place last minute. The place had a really high review score and ocular inspection went well, so my brother and I decided to go for it. This hotel, like many others, has the convenience of being along Alona Beach. The main concern from the reviews was the loudness of the band / music. And we tested this out. We got the room closest to the bar (not on purpose): room 5 if I remember correctly - right above room 1. After closing the windows and turning on the air conditioner, the music became very faint. Tolerable to say the least. The band supposedly ends at 11pm, but after they still play regular music. Overall the noise wasn't that big of a deal to us unlike the very annoyed reviews we previously saw. Maybe they turned down the volume
Barry L. Grups United Kingdom, 28 d'octubre de 2014
hotel right next to beach.room was big and clean

location. view, bed
7,7
Enjoyed very much, would like to go back sometime
Barry D. Grups Philippines, 23 d'octubre de 2014
Cleanliness is superb, staff assistance very good,

Location ,room cleanliness, great staff
9,3
Theresa C. Famílies amb infants petits Philippines, 18 d'octubre de 2014
great hotel

hotel condition,clean room, nice staff
9,3
very nice hotel, surely will book again if ever we go to Alona Beach. Great value of money. really a 5 star hotel
Ludwig W. Grups Germany, 13 d'octubre de 2014
Best Service, best Cocktails

Service, Cocktail bar, Ambiente
9,7
Frank M. Viatgers en solitari Germany, 15 de setembre de 2014
perfect

cleanliness, friendly staff, location
10
five stars at 3 star price
Richard K. Parelles Canada, 11 de setembre de 2014
Not what I Expected.

Some staff, clean room, good lanai
6,3
This is mostly an area for divers not people on vacation.
Jui-Shen T. Viatgers en solitari Taiwan, 31 d'agost de 2014
good

good location
8
nice
Matt D. Viatgers en solitari United Kingdom, 29 d'agost de 2014
perfect break

location perfect, staff were amazing and could not be faulted and the food was very good.
9
Loved every minute! The band in the Coco Vida bar were brilliant, the bar staff and all others made me very welcome (solo traveller for a week but friends joined for a long weekend in the middle) access to diving was perfect with 5* PADI centre on site and lots of other local choices within 50 metres. I am definitely coming back!

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - JardíAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - Instal·lacions recreativesAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - BanyAlona Vida Beach Resort Bohol - Balcó/terrassaAlona Vida Beach Resort Bohol - BanyAlona Vida Beach Resort Bohol - Interior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - JardíAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - VistaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - VistaAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - Instal·lacions recreativesAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Habitació


AS-AGWEB-3A08