o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao Isl, Illa Panglao, Bohol, Filipines 6340 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Piscina Alona Vida Beach Resort Bohol - Piscina Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Piscina Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes
Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudes Alona Vida Beach Resort Bohol - Pub Alona Vida Beach Resort Bohol - Habitació Alona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotel Alona Vida Beach Resort Bohol - Platja Alona Vida Beach Resort Bohol - Jardí Alona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotel Alona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotel Alona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotel Alona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotel
Àrea Illa Panglao Nombre d'habitacions: 26
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,1

de 506 comentaris

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
9,0
Actuació del personal
8,1
Estat de l'hotel/higiene
8,3
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,0
Menjar/menjador
7,3
Tots els comentaris (506)
Organitza per:
Gloria T. Parelles Spain, 2 de juny de 2014
comoda

el hotel esta en la playa, tiene una pequena piscina que esta bien si no hay mucha gente en el hotel
6,3
Es un hotel enfrente de la playa, para mi esto era lo mas inportante...y poder desayunar mirando al mar con los pies en la arenita blanca;)....es un hotel sin lujos pero esta limpio con lo que es sufiente para una estancia corta.
Johannes R. Viatgers en solitari Germany, 17 de desembre de 2014
Top Spot

Friendly stuff, good service, great place to be
7,3
quiet nice
Jeong S. Famílies amb infants petits South Korea, 29 de novembre de 2014
Nice..

.
8,3
nice
Christopher A. Parelles United Kingdom, 18 de novembre de 2014
evrything was perfect, can not fault at all

location, staff, bar/resturant
10
we highly recommend the Alona Vida Beach resort..we can think of only positive things to say.
Samuel U. Famílies amb infants grans Philippines, 29 d'octubre de 2014
Not bad

Decent location, good value for money, well-maintained
7
We booked the place last minute. The place had a really high review score and ocular inspection went well, so my brother and I decided to go for it. This hotel, like many others, has the convenience of being along Alona Beach. The main concern from the reviews was the loudness of the band / music. And we tested this out. We got the room closest to the bar (not on purpose): room 5 if I remember correctly - right above room 1. After closing the windows and turning on the air conditioner, the music became very faint. Tolerable to say the least. The band supposedly ends at 11pm, but after they still play regular music. Overall the noise wasn't that big of a deal to us unlike the very annoyed reviews we previously saw. Maybe they turned down the volume
Barry L. Grups United Kingdom, 28 d'octubre de 2014
hotel right next to beach.room was big and clean

location. view, bed
7,7
Enjoyed very much, would like to go back sometime
Barry D. Grups Philippines, 23 d'octubre de 2014
Cleanliness is superb, staff assistance very good,

Location ,room cleanliness, great staff
9,3
Theresa C. Famílies amb infants petits Philippines, 18 d'octubre de 2014
great hotel

hotel condition,clean room, nice staff
9,3
very nice hotel, surely will book again if ever we go to Alona Beach. Great value of money. really a 5 star hotel
Ludwig W. Grups Germany, 13 d'octubre de 2014
Best Service, best Cocktails

Service, Cocktail bar, Ambiente
9,7
Frank M. Viatgers en solitari Germany, 15 de setembre de 2014
perfect

cleanliness, friendly staff, location
10
five stars at 3 star price

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Alona Vida Beach Resort BoholAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - JardíAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - VistaAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Aliments i begudesAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - Instal·lacions recreativesAlona Vida Beach Resort Bohol - PubAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - RestaurantAlona Vida Beach Resort Bohol - PlatjaAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - Exterior de l’hotelAlona Vida Beach Resort Bohol - PiscinaAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - HabitacióAlona Vida Beach Resort Bohol - Habitació


AS-AGWEB-3C03