Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Aquamarine Resort and Villa

17/38 Moo 6, Amphur Kathu, Kamala, Phuket, Tailàndia (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Aquamarine Resort and Villa Phuket - Piscina Aquamarine Resort and Villa Phuket - Piscina Aquamarine Resort and Villa Phuket - Piscina Aquamarine Resort and Villa Phuket - Comoditats Aquamarine Resort and Villa Phuket - Piscina Aquamarine Resort and Villa Phuket - Piscina Aquamarine Resort and Villa Phuket - Piscina Aquamarine Resort and Villa Phuket - Vista Aquamarine Resort and Villa Phuket - Vestíbul Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Vestíbul Aquamarine Resort and Villa Phuket - Vestíbul Aquamarine Resort and Villa Phuket - Vestíbul Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Restaurant Aquamarine Resort and Villa Phuket - Comoditats
Aquamarine Resort and Villa Phuket - Voltants Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Bany Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació Aquamarine Resort and Villa Phuket - Habitació
Àrea Kamala Nombre d'habitacions: 202

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,6

de 647
comentaris

Relació qualitat preu
7,6
Ubicació
6,9
Actuació del personal
8,0
Estat de l'hotel/higiene
8,2
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,9
Menjar/menjador
7,3
Tots els comentaris (647)
Organitza per:
Francesc X. Parelles Spain, 29 de novembre de 2012
Magnífico resort con fantásticas vistas a la Bahía

Buenas vistas, magníficos servicios y buenísima atención por parte del staff del hotel
9,3
El resort está situado en una colina que queda como a 2km de la playa de Kamala (de la parte puramente comercial por así decirlo) y a unos 5kms por así decirlo de Patong. Es un lugar muy tranquilo de ahí nuestra elección y aparte disponen de shuttle gartuito tanto a Kamala como a Patong. Las piscinas tienen unas vistas impresionantes de la Bahía y el buffet de desayuno es muy variado (cereales, tostadas, tortilla, pancake, french toast, etc). Las habitaciones muy limpias y con bañera!!! Que después de varios hoteles cutres con ducha pegada a la taza del water se agradece cantidad. Si salís del hotel cerca hay algún que otro restaurante por si los del hotel os parece muy caro pero os aconsejamos aunque sea solo una noche cenar el el Blue Sea Café de noche con las vistas a la bahía. Sencillamente espectacular.
Sightseeing/Attractions Tip: El transfer del hotel al aeropuerto (taxi llamemoslo así) vale alrededor de 700 THB.
Informar d'aquesta ressenya
Fernando V. Parelles Spain, 12 de setembre de 2011
Habitación encantadora y buen desayuno

Desayuno
7
el gran problema de este hotel es la ubicacion ya que se encuentra a lo alto de una montaña alejado de la playa y siempre tienes que estar pendiente del servicio de autobus del hotel (que funciona a las horas en punto de 11 a 17h) o de un taxi. para ir a la playa de patong tambien tiene un servicio de autobus (2 buses al dia en una unica direccion, uno a las 17:30h y otro a las 21:30h) la habitación era grande y decorada con gusto. la cama era comoda y en general estaba bien. el aire acondicionado era un poco ruidoso y costaba de graduar. el baño tambien era amplio y contaba con bañera. la limpieza en general aceptable pero habia alguna cosa sucia como alguna mancha en las sabanas, suciedad en el baño... etc el desayuno muy correcto, buffet con variedad y calidad.
Informar d'aquesta ressenya
Min T. Parelles Myanmar, 13 d'agost de 2015
It's quiet and relaxing. Feel peace to stay.

Staff are very nice. It got 3 pools.
9
It is nice to stay there. Very relaxing.
Informar d'aquesta ressenya
Matthew E. Parelles United Kingdom, 9 d'agost de 2015
Good Value for Money.

Pool. Views of the sea.
6
The rooms were clean and check in was a swift process. We got upgraded to a sea view room which was nice of them. Pleasant staff until checkout. We asked for late checkout which they denied saying they were "full"... Hard to believe during low season but ok, I accepted it. We received a call just as we were about to checkout at 12:03 (3 minutes after checkout time) to ask if we were ready to checkout..... I found this slightly annoying.... 30mins late then fair enough. Upon checkout I had to wait while they checked out room... Given there was no minibar and very limited toiletries to steal, I'm not sure why they did this. They had my credit card details in case for any damages etc. I didbt feel very nice to be treated in this way, and no other 4-5 star hotel does this (that I know of) The breakfast was average at best, but sufficed to fill the void. On the up side the views from the pool and room were very good. The pools were clean. Overall I feel they must have alot of guests steal towels and amenities. This was made apparent when we had to sign for our pool towels and sign again when we returned these..... Just not great customer relations. To conclude its a nice hotel in a quiet area of Phuket. Good value for money and you get what you pay for. Id say it was 3*, not 4
Informar d'aquesta ressenya
Michael P. Parelles United States of America, 4 de juliol de 2015
A mixed bag resort

Comfortable room, quiet, view from balcony
7,3
A very nice resort but need to improve to deserve a 4 stars. Staffs were excellent, room are nicely clean and quiet. The daily breakfast buffet is a joke. I only ate for 1 morning, food needs to be fresh, presentation and appealing to eat. The beach is pretty much in-accessible to swim due to seaweeds, rocks. I stayed in Villa 5 for 3 nights and it a pain to walk up and down the hill everyday. Need more golf carts for this. After 8pm, this resort is a ghost town, only a pool bar open with 2-4 guests...need more in resort entertainment. i would give a 3 stars
Informar d'aquesta ressenya
Claire H. Parelles Singapore, 14 de juny de 2015
-

-
6,7
Informar d'aquesta ressenya
Wai L. Parelles Singapore, 6 de maig de 2015
Great hotel

Room location and clean
7,7
Great villa with pool privacy lover first choice it's a great stay if you can drive around
Informar d'aquesta ressenya
Gary P. Parelles United Kingdom, 5 de maig de 2015
Just OK

Ok but not fantastic,
4
Informar d'aquesta ressenya
Apinya C. Famílies amb infants grans Thailand, 30 de març de 2015
not suit for elderly

good view, hill resort, difficult transport
5,3
There is a good view but the resort is in the steep hill so it is not suit for elderly. The staffs are not good. They seemed to do not want to give us the services. Bad service in my opinion. By the way thank you to teach us that the 4 stars hotel does not mean good.
Informar d'aquesta ressenya
Michail K. Viatgers en solitari Greece, 19 de març de 2015
good

location,price,viw
6,7
comfortable
Informar d'aquesta ressenya

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Aquamarine Resort and Villa PhuketAquamarine Resort and Villa Phuket - PiscinaAquamarine Resort and Villa Phuket - PiscinaAquamarine Resort and Villa Phuket - PiscinaAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - PiscinaAquamarine Resort and Villa Phuket - PiscinaAquamarine Resort and Villa Phuket - PiscinaAquamarine Resort and Villa Phuket - VistaAquamarine Resort and Villa Phuket - VestíbulAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - VestíbulAquamarine Resort and Villa Phuket - VestíbulAquamarine Resort and Villa Phuket - VestíbulAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - VoltantsAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - BanyAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - HabitacióAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - BanyAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - SpaAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - BotiguesAquamarine Resort and Villa Phuket - BotiguesAquamarine Resort and Villa Phuket - BotiguesAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - Sala de reunionsAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - Instal·lacions recreativesAquamarine Resort and Villa Phuket - Instal·lacions recreativesAquamarine Resort and Villa Phuket - RestaurantAquamarine Resort and Villa Phuket - ComoditatsAquamarine Resort and Villa Phuket - Plànols de Planta


AS-AGWEB-3A01