Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tailàndia 83150 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restaurant Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Vista Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotel Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restaurant Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Exterior de l’hotel Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Vista Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bany Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Instal·lacions recreatives Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació suite
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bany Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Piscina Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Piscina Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotel Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Piscina Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Piscina Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Piscina
Àrea Patong Nombre d'habitacions: 150
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable
Relació qualitat preu
8,5
Ubicació
7,5
Actuació del personal
8,9
Estat de l'hotel/higiene
9,1
Comoditat de l'habitació/Nivell
9,2
Menjar/menjador
8,3
Tots els comentaris (1527)
Organitza per:
Ernesto S. Parelles Spain, 25 d'agost de 2014
Personal maravilloso y hotel nuevo

La unica pega es que coger el shuttle o taxi para salir o llegar al hotel pero la ubicación es bonita comparado con el ambiente ruidoso de Patong
9,3
Alejandro A. Viatgers en solitari Spain, 22 de desembre de 2013
Estancia increible, hotel super recomendable!!!

piscinas, buffet desayuno, servicio de habitaciones y amabilidad del personal
7,3
Antonio A. Parelles Spain, 19 de novembre de 2013
Increible!

habitaciones, desayuno
9,7
muy buen hotel, todo cuidado al detalle, las habitaciones son increibles! Totalmente recomendable!
Marcela S. Parelles Colombia, 28 d'agost de 2013
Espectacular!!

La habitacion, el staff y las piscinas
10
Disfrute cada minute en el hotel, a la llegada nos recibieron con una bebida refrescante y flores, el check in fue rapido y me sorprendieron con la habitacion con acceso directo a la piscine, esto lo disfrute mucho. El ba;o grande con todas las amenities que se requieren, la ducha spectacular, en general las areas communes son muy bonitas, la piscine principal genial. No habian muchos huespedes en el hotel por lo cual disfrute las piscinas, la que tenia acceso desde la habitacion solo la compartimos con una pareja mas y cuando fui a la piscine principal estabamos solos. Lo unico que no me gusto es que estan adelantando una obra al lado del hotel y eso da;a la Buena vista que se podria tener desde la pisicina principal. El hotel no tiene playa, pero cuentan con un servicio de transporte para llevarlos a la playa, no la conoci porque no tuve tiempo y ademas porque realice el tour a Phi Phi Island y alli tendria playa. DEfinitivamente recomendado para descansar, volveria a este hotel por mas dias, para poder disfrutar del SPA a muy buen precio.
Virginia Y. Parelles Spain, 20 d'abril de 2013
buena

desayuno y las instalaciones
9
La estancia fue excelente. Un hotel nuevo, amplio, moderno, apartado del bullicio de la playa de Patton beach, con buen desayuno. !!!!!!Cuidado!!!!!! Un hotel de primera pero nos robaron la cámara con todas las fotos de nuestra luna de miel en el lobby. Tener cuidado con las pertenencias.
Soh L. Famílies amb infants grans Singapore, 30 de juny de 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Parelles Portugal, 27 de juny de 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. Parelles Canada, 26 de juny de 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. Parelles Portugal, 25 de juny de 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Parelles India, 25 de juny de 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket PhuketAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Exterior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BanyAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Instal·lacions recreativesAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Habitació suiteAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BanyAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PubAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PubAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VoltantsAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VestíbulAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VestíbulAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - EntradaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Club infantilAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Exterior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - VistaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HabitacióAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestaurantAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PiscinaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interior de l’hotelAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Plànols de PlantaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Plànols de Planta


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3C02