o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonèsia 80361 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Bemo Corner Guest House Bali - Habitació Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Voltants Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Voltants Bemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Atraccions properes Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Habitació Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Voltants Bemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Atraccions properes Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel
Bemo Corner Guest House Bali - Platja Bemo Corner Guest House Bali - Platja Bemo Corner Guest House Bali - Platja
Àrea Kuta / Tuban Nombre d'habitacions: 20
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Bo

7,0

de 459 comentaris

Relació qualitat preu
7,6
Ubicació
8,3
Actuació del personal
6,9
Estat de l'hotel/higiene
7,0
Comoditat de l'habitació/Nivell
6,9
Menjar/menjador
4,9
Tots els comentaris (459)
Organitza per:
Emma R. Viatgers en solitari Canada, 6 de desembre de 2014
Good location needs to be cleaned.

Location, clean bed.. I think
6
My sheets, pillow cases, and towels were clean. That's about it. The garbage wasn't even emptied. When the guy was checking me in he said "one minute I'll just go clean the room" then came back 3 minutes later after I saw him wrestling with sheets. Nice guy though!
Steven N. Viatgers en solitari Netherlands, 5 de desembre de 2014
Bemo corner guesthouse

Location is very good, very central. The bed is good. The AC works well
4,3
My stay was ok. You get what you pay. Cleaning is done badly, as you imidiately can see when entering the bathroom. The tv is nice, also a lot of channels. Furthermore the rooms are very noisy.
Sucipto A. Parelles Indonesia, 27 de novembre de 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Benjamin D. Famílies amb infants grans Malaysia, 21 de novembre de 2014
friendly and negotiable staff

location, tv and amazing building structure
7
The room was dirty, unprepared and dull looking. The electricity was out for several times at night. But the location is at the heart of kuta and you can walk along the shophouses to shop and thr beach is just 5 mins walk from the hotel.
Rezal S. Viatgers en solitari Malaysia, 14 de novembre de 2014
need to service the ac

location, location,location
7,7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. Viatgers en solitari Malaysia, 4 de setembre de 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 1 de setembre de 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 30 d'agost de 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. Parelles Singapore, 29 d'agost de 2014
location

location money changer accessible
8,3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 28 d'agost de 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - HabitacióBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - VoltantsBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - VoltantsBemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Atraccions properesBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - HabitacióBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - VoltantsBemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Atraccions properesBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - PlatjaBemo Corner Guest House Bali - PlatjaBemo Corner Guest House Bali - Platja


AS-AGWEB-3C02