o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonèsia 80361 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Bemo Corner Guest House Bali - Habitació Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Voltants Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Voltants Bemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Atraccions properes Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Habitació Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Voltants Bemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotel Bemo Corner Guest House Bali - Atraccions properes Bemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel
Àrea Kuta / Tuban Nombre d'habitacions: 20
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Agradable

6,9

de 444 comentaris

Relació qualitat preu
7,6
Ubicació
8,3
Actuació del personal
6,9
Estat de l'hotel/higiene
7,0
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,0
Menjar/menjador
4,9
Tots els comentaris (444)
Organitza per:
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 28 d'agost de 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 27 d'agost de 2014
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 26 d'agost de 2014
convenience,location,accessibility

all of the above plus value for money
6,3
please refer to my previous reviews and note my comments on the hot water.
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 25 d'agost de 2014
comfort location accessibility

all the above and value
6,3
please refer to my previous reveiws on Bemo corner guest house
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 23 d'agost de 2014
location accessibility convenience

all of the above
6,3
please read my previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 22 d'agost de 2014
location accessibility convenience

the three things i mentioned above plus value
6,3
please read my previous reviews on bemo corner,only thing i can add is the hot water seems to be running out or non existent.Not quite sure why.I can only assume the hotel is full and cant handle it
Sucipto A. Viatger de Negocis Indonesia, 21 d'agost de 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 20 d'agost de 2014
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 18 d'agost de 2014
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.
Nur H. Parelles Malaysia, 31 de juliol de 2014
good for round bali

near shop beach and restaurant
10
good for budget hotel and best for round town in Bali.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - HabitacióBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - VoltantsBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - VoltantsBemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Atraccions properesBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - HabitacióBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - VoltantsBemo Corner Guest House Bali - Interior de l’hotelBemo Corner Guest House Bali - Atraccions properesBemo Corner Guest House Bali - Exterior de l’hotel


AS-AGWEB-3B04