Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

By The Sea Hotel Panwa Beach

7/6 Moo 6, Soi Bor-Rae, Vichit, Muang, Panwa Cape, Phuket, Tailàndia 83000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interior de l’hotel By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Habitació By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Piscina By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Piscina
By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Piscina By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Piscina By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Piscina By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interior de l’hotel By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Piscina By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Entrada By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Esports i oci By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Gimnàs By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Comoditats By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Exterior de l’hotel By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Exterior de l’hotel By The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Platja
Àrea Panwa Cape Nombre d'habitacions: 36

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable

8,3

de 301 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
8,7
Ubicació
7,9
Actuació del personal
8,4
Estat de l'hotel/higiene
8,6
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,5
Menjar/menjador
7,4
Tots els comentaris (301)
Organitza per:
Sathon S. Famílies amb infants petits Thailand, 12 d'agost de 2013
สบายๆ

บรรยากาศทะเลอาหารอร่อยเดินทางสะดวก
8
เดินทางสะดวก ห้องกว้างมาก วิวทะเลสวยมาก อาหารเช้าก็อร่อยมาก
Informar d'aquesta ressenya
Carlo V. Famílies amb infants petits South Africa, 3 de febrer de 2016
Excellent Hotel for kids

Quiet tranquil sunset
9,3
Excellent hotel for kids. Situated on a quiet and clean beach. Perfect to get away from the party hungry crowd.
Informar d'aquesta ressenya
Jeff H. Famílies amb infants petits United States of America, 17 de gener de 2016
GREAT, GREAT VALUE!

Location, cost, pool
9,3
Our stay was great! I will definitely be back.
Informar d'aquesta ressenya
Cheminoh K. Famílies amb infants petits Thailand, 10 de gener de 2016
weekend stay panwa

beautiful view , the beach and the peaceful area
7,3
very good
Informar d'aquesta ressenya
Samrat B. Famílies amb infants petits India, 20 de novembre de 2015
Excellent stay

Sea view, Cleaniness, Peace of Mind
10
View from hotel is gr8. Good staff behavior only the 1 person at Restaurant is extra smart. didn't served us breakfast though it was there only 5 minutes late. Life time experience. Got upgrade from Superior to Double Deluxe room
Informar d'aquesta ressenya
Andika F. Famílies amb infants petits Indonesia, 11 d'octubre de 2015
good for relax

big room with kichenette, beside beach, clean pool
9
great experience with my kids, play sand, swim at pool everyday
Informar d'aquesta ressenya
Jeffrey S. Parelles United States of America, 28 de maig de 2015
Clean and quite.

Very nice rooms and clean.
9,3
Great place to stay if you want to be away from the crowds. Very quite and right on the beach. If you want to be near the the party areas I would not recommend it as it took about 30 minutes and 750 THB to get to Patong beach.
Informar d'aquesta ressenya
Rafik B. Parelles Lebanon, 12 d'abril de 2015
By The Sea Residence Hotel
4,7
Aquest client només ha puntuat aquest hotel i no ha enviat cap comentari.
Informar d'aquesta ressenya
Krisztian N. Viatgers en solitari Finland, 31 de gener de 2015
A nice relaxing holiday

a 3 stars hotel, large rooms, good food, happy personnel, nice view to Chalong bay!
8,7
:-) Location is far from other "busy" beaches that was relaxing after 2.5 weeks spent at Kata and Karon Beaches. Great large rooms. We liked the happiness of personnel in the kitchen. Pool was clean. It is a 3 stars hotel according to personnel and to my opinion. Negative: Live music every evening was annoying, though performace was excellent. "Playlist" should be changed and sing also THAI MUSIC (traditional, pop, ect) and not only the same UK/US/EU songs. We staid 5 nights and not only 1 ! It is pity that washing the floors is simply not part of the room clean up program. I noticed the same in other hotels as well (3 and 4 stars) also past years. 8-) I recommend this hotel much more than others next to it, or on the same road, as it is smaller. They had kayaks for free use! ;-)
Informar d'aquesta ressenya
Aurelie L. Parelles France, 21 de gener de 2015
Good for 2 nights

Clean, calm, beach
8
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

By The Sea Hotel Panwa Beach PhuketBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interior de l’hotelBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - HabitacióBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Interior de l’hotelBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - EntradaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Esports i ociBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - GimnàsBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - ComoditatsBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Exterior de l’hotelBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Exterior de l’hotelBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlatjaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Aliments i begudesBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Esports i ociBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - VistaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - VistaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlatjaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PiscinaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - VestíbulBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - RestaurantBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - RestaurantBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlatjaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlatjaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Esports i ociBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - PlatjaBy The Sea Hotel Panwa Beach Phuket - Plànols de Planta


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3C07