Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Casa Escano Bed & Breakfast Hotel

94 Juana Osmena Street, Camputhaw, Cebu City, Filipines (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Vestíbul Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Interior de l’hotel Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Vestíbul Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Interior de l’hotel Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Exterior de l’hotel Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Interior de l’hotel Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Restaurant Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Restaurant Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Habitació Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Habitació Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Habitació Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Habitació Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Habitació Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Bany Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Habitació Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Bany
Àrea Camputhaw Nombre d'habitacions: 11

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,9

de 184 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
7,6
Actuació del personal
7,7
Estat de l'hotel/higiene
7,8
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,0
Menjar/menjador
8,2
Tots els comentaris (184)
Organitza per:
Eva T. Viatger de Negocis Spain, 17 de març de 2013
Muy correcta

Amabilidad del personal, la carta del restaurante y la limpieza
7,7
Informar d'aquesta ressenya
Eva T. Viatger de Negocis Spain, 22 d'octubre de 2012
Buen servicio y buena situacion

Servicio y ubicacion
8,3
El trato amable y familiar del personal es lo mejor, tampoco desmerece la cocina mezcla de sabores filipinos con regustos espanoles (se tienen que probar los callos). La conexion WIFI es bastante buena.
Shopping Tip: SM Mall y Ayala Mall son ideales para realizar compras, comer o cenar fuera del hotel
Informar d'aquesta ressenya
Miguel G. Viatgers en solitari Mexico, 23 de setembre de 2011
Hotel encantador y servicio cordial

buen servicio.. instalaciones limpias y personal amigable
10
Mi estancia fue por 10 dias para 1 persona... el hotel es comodo, pequeño, pero el servicio es excelente.. tiene buena comida,para desayuno, y comida.. esta en medio del centro de la ciudad de cebu city, tiene cerca ATM farmacias, y minitiendas que se puede llegar caminando..esta cerca de los principales puntos de interes del cebu city...no esta cerca de la playa si es lo que tu buscas.. EL personal del hotel, y los gerentes muy amables y cordiales.. y tiene buena seguridad y estacionamiento.... Un buen lugar para comenzar a conocer filipinas... la vida en filipinas es barata... yo recomendaria el hotel, para estancias cortas o largas en filipinas..esta a 40 minutos del aeropuerto de mactan y el costo del taxi es aproximadamente 250 pesos filipinos Gracias por leer mi reseña
Consells per al viatge: si viajas a cebu city downtown, no necesitas casas de cambio, porque hay ATM .. pero si planeas viajar fuera de la ciudad, lleva bastante efectivo, ya que no hay ATM, o casas de cambios, y solo aceptan moneda local
Informar d'aquesta ressenya
Christine J. Famílies amb infants petits Philippines, 29 de desembre de 2015
Casa escano review

Bed, location and ambience
7,7
Informar d'aquesta ressenya
Jerrimae C. Viatger de Negocis Philippines, 11 de desembre de 2015
Room 5 Bathroom needs general cleaning

Location, Comfy Bed and Food
5,7
Overpriced room rate for a standard room for 1 and not so very clean toilet and bath. Very dirty bathroom walls and tiles, needs thorough cleaning, I suggest to use 1 bottle of Muriatic Acid atleast twice a month, cost only less than a dollar to clean the whole bathroom. No telephone inside the room. The bed was very comfy but very noisy when you move around. I was not able to eat breakfast on the first day bec. already got out of the like 10:20am and I was not informed during my very late check-in that free breakfast is until 10am only, I asked for the coffee instead but then they also refused to give free coffee bec. free coffee is until 10am only.
Informar d'aquesta ressenya
Christopher G. Viatgers en solitari United Kingdom, 14 de novembre de 2015
Casa Escano Hotel Cebu

Good location, clean comfortable room, good restaurant
9,3
As always, comfortable, staff friendly and helpful. situated in nice quiet location but close to centre of Cebu. Probably more 3 than 4 star, but no complaints. I regularly stay in this hotel, liking it's slightly old world quirkiness and nice garden area surrounding the hotel even though it is close to the centre of town.
Informar d'aquesta ressenya
Tani K. Viatgers en solitari Philippines, 19 d'octubre de 2015
Great Experience

Location, Food, Staff
10
I loved staying at Casa Escano. Will go back again.
Informar d'aquesta ressenya
Anna P. Famílies amb infants petits Philippines, 6 de setembre de 2015
Great!

staff, food, price
9,3
we stayed here for 3 days and 2 nights, and it was great. the room smelled good and the bathroom was huge. the staff were very friendly and housekeeping even showed my son how to make a dog towel sculpture. there's cabled tv, wifi, and a water dispenser outside our room where we can get water anytime we want. food from their restaurant was delicious, especially the pancakes. just one thing tough, when we got there the floor of our room was really dusty and since we didn't bring any slippers with us, i had to wipe the floor clean with rags. quite a small thing, and i would have asked the staff to wipe the floor clean for us, but we arrived really late so i figured housekeeping might not be there. other than that though, it's really a good place to stay and we will definitely be going back.
Informar d'aquesta ressenya
Stephanie L. Grups Philippines, 8 d'agost de 2015
Overall, it was a pleasant stay BUT

The staff were courteous and accommodating, convenient location and the COOKIES!
9
Overall, as I said it was a pleasant stay but the sheets and towels could be better laundered. Water pressure in the shower is rather weak and the faucet was leaking.
Informar d'aquesta ressenya
Grace S. Grups Philippines, 25 de juny de 2015
an old house converted to a hotel

i dont know what to write since i dont feel comfortable with the hotel
5,3
It was not as what we expected to be like a four star hotel. We feel uncomfortable.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Casa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu CityCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - VestíbulCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Interior de l’hotelCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - VestíbulCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Interior de l’hotelCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Exterior de l’hotelCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Interior de l’hotelCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - RestaurantCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - RestaurantCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - HabitacióCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - HabitacióCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - HabitacióCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - HabitacióCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - HabitacióCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - BanyCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - HabitacióCasa Escano Bed & Breakfast Hotel Cebu City - Bany


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3C07